Viskas tik PINIGAI

Autorius: Nepatogus rašytojas Šaltinis: https://www.facebook.com/nepat... 2021-05-27 22:42:00, skaitė 1235, komentavo 0

Viskas tik PINIGAI

Mūsų dabartinė "politika", kuri tęsiasi bent 30 metų, yra gan paprasta - ji apie finansus. Tie vadinami "politikai" labai aiškiai tai komunikuoja: jei nepriimsim šito įstatymo, bus nutrauktas finansavimas, jei nesilaikysim ES nurodymų, nebus pinigų.

Tiesa ta, kad bet kokia kova, ar tai už lygias galimybes, ar tai už mažumų ar daugumų teises, miškus ir vaikus, kai siekiama patvirtinti kokius tai įstatymus, yra papraščiausia kova už finansavimą, kuris pirmiausia subyra į kelias gilias kišenes, o tik tada nubyra tiems, kurie stropiai vykdo komandas. Kai pasako "lok", jie visi loja ir kandžiojasi, kai taria "ploti", jie visi atsistoję palaiko ir ploja. Jie yra ištikimi ir lojalūs šeimininkui, tačiau tokie pat pilki, kaip ir visi tie, kurie savo sąžinę parduoda dėl asmeninės naudos, patogumo, komforto.

Jųjų tikslas - apžioti tą pinigėlio čiurkšlę, kuri neišsenka ir yra rankose tų, kurie tą čiurkšlę naudoja, kaip galios ir kontrolės įrankį - užtenka kelių dešimtčių ar šimtų tūkstančių ir koks #Lapinas, #Kakelaitis, #Piliūtė ar #Šakaraitytė los tiek ir kiek reikia iki sąmonės netekimo, tada prie jų prisijungs didysis #Amontovas, #Egelaitė, #Azzu ir kitos pilkumos, ir, staiga, tūlam lietuviui ima atrodyti, kad reikia būt su jais, nes jie - dauguma. Su jais saugiau, geriau.

Tai gerai organizuotas nusikalstamumas - paklusniųjų ne dešimtys ir ne šimtai, o dešimtys tūkstančių, kurie "pasodinti" ant valstybinės karvės spenelio, partinių pažinčių, draugysčių ir įtakų. Vieni iš to gauna tiesioginę naudą, kiti, tiesiog, buki fanai, atsisakę galimybės savarankiškai mąstyti, todėl tiksliai atkartojantys žiniasklaidos ir influencerių žinutes.

Gi, ne kartą matėm, kaip tai vyksta, o paskutinis ir vis dar tebevykstantis reiškinys tiesiai palei nosis - #Didysis_šeimų_gynimo_maršas - tai organizuoto dergimo pavyzdys.

Maršas trukdo ateiti galimiems finansams, todėl turi būti sunaikintas. Naikinti galima tik pačių piliečių rankomis - juos supriešinant. Jie tame profesionalai - ir nors, esmė - sveikintina demokratinė ir politinė Lietuvos piliečių valia, bei teisė rinktis į protestus, mitingus, taip išreiškiant pritarimą ar nepritarimą vieniems ar kitiems dalykams, ši valia yra bjauriai juodinama ir menkinama, žinoma, nukreipiant dėmesį į dalykus, kurie nėra esminiai. Tai jų taktika.

Net jei maršas perimtas ir organizuotas valdžios taip, kad nuorinti susikaupusią įtampą visuomenėje, pasitelkiant tam tikrus veikėjus, kurie yra maršo organizatorių tarpe, net jei tarp jų yra konservatorių ar kremliaus marijonečių, tai niekaip negali sumenkinti pačio renginio ir tų visų žmonių, kurie į jį atėjo.

Jie tai darys ir toliau, o mums palinkėjimas - nepamiršti dėl ko susirinkome 2021 Gegužės 15d.

Tautos išdavikus maršo lyderius” galima pakeisti, kaip ir galima pakeisti esančius seime.

Ir, net tada, kai daug kartų kartojamas melas kai kam virsta tiesa, mes nepamirškim tiesos. Valios reikalas.

Reikalavimai išsakyti ir jei reiks, ateisim vėl, tik šįsyk prie seimo.