Vakcinų efektyvumas JAV grindžiamas melu - mažinant PGR testo jautrumo ribas. Aferistai demaskuoti darant nusikaltimą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-05-26 18:11:00, skaitė 654, komentavo 0

Vakcinų efektyvumas JAV grindžiamas melu - mažinant PGR testo jautrumo ribas. Aferistai demaskuoti darant nusikaltimą

CDC yra JAV Sveikatos ir žmogiškųjų paslaugų departamento (DHHS) visuomenės sveikatos tarnybos padalinys. Taip pat vadinamas Ligų kontrolės ir prevencijos centrais (Centers for Disease Control, CDC).

Tai štai, paaiškėjo, kad CDC manipuliuoja duomenimis, kad patvirtintų "vakcinų veiksmingumą."

CDC naujosios taisyklės dirbtinai sumažina "proveržio infekcijų" skaičių tarp paskiepytųjų, o senosios taisyklės ir toliau didins neskiepytųjų „susirgimų“ skaičių. Ši naujiena buvo paskelbta JAV portale Zerohedge ir sulaukė plataus rezonanso. Pirminis šaltinis iš potalo Off-Guardian.

Paaiškėjo, kad JAV Ligų kontrolės centras (CDC) keičia "Covid19" duomenų registravimo ir tyrimų praktiką. Tikslas – meluoti pasaulio visuomenei, kad eksperimentinės genų terapijos "vakcinos", kurios naudojamos masiniam vakcinavimui, veiksmingai apsaugo skiepytuosius nuo tariamos ligos.

CDC šios aferos net neslėpė. Balandžio pabaigoje ir gegužės pradžioje savo interneto svetainėje paskelbė apie politikos pakeitimus (nors, savaime suprantama, nepripažino gana akivaizdžių pokyčių motyvų).

Apgaulė, straipsnio autoriaus Kit Knightly nuomone, slypi jų pranešimuose apie vadinamąsias "proveržio infekcijas" (breakthrough infections), t. y. žmones, kurie yra visiškai "paskiepyti" nuo Sars-Cov-2 infekcijos, bet vis tiek užsikrečia.

Iš esmės jau seniai paaiškėjo, kad Covid19 - tiems, kurie nori į tai atkreipti dėmesį, - yra visiškai sukurtas pandemijos naratyvas, paremtas dviem pagrindiniais veiksniais:

1. Klaidingai teigiami testai. Nepatikimas PGR testas gali būti manipuliuojamas taip, kad būtų gauta daug klaidingai teigiamų rezultatų, keičiant ciklo slenkstį (CT vertę).

2. Išpūstas atvejų skaičius. Dėl neįtikėtinai plačios "Covid atvejo" apibrėžties, naudojamos visame pasaulyje, "Covid19 atveju" laikomas bet kuris asmuo, kurio testas teigiamas, net jei jis niekada nepatyrė jokių simptomų.

Jei nebūtų šių dviejų diagnozės falsifikavimo politikos priemonių, niekada nebūtų kilusi jokia pastebima pandemija, o dabar CDC įdiegė du savo politikos pakeitimus, kurie nebetaikomi skiepytiems žmonėms.

Pirma, sumažinama PGR temperūros ciklų (TC) skaičius, kai tiriami mėginiai, paimti iš įtariamų "proveržio infekcijų" pas skiepytuosius.

Iš CDC nurodymų, skirtų valstybinėms sveikatos priežiūros institucijoms, kaip elgtis su "galimomis proveržio infekcijomis" (įkelta į jų svetainę balandžio pabaigoje):

Atvejų, kai žinoma RT-PCR ciklo slenkstinė vertė (TC), atveju CDC sekos nustatymui pateikite tik tuos mėginius, kurių TC vertė ≤28. (Sekvenavimas neįmanomas, jei TC vertė didesnė.)“

Per visą pandemijos laikotarpį TC vertė viršijo 35, o laboratorijose visame pasaulyje ji siekė iki 40-ies.

Iš esmės laboratorijos vykdė tiek ciklų, kiek reikėjo teigiamam rezultatui gauti, nors ekspertai perspėjo, kad tai beprasmiška (net pats Fauci teigė, kad daugiau kaip 35 ciklai yra beprasmiški, nes beveik visi tampa melagingai teigiami).

Tačiau DABAR ir tik visiškai paskiepytiems žmonėms CDC priims tik mėginius, gautus iš 28 ar mažiau ciklų. Tai gali būti tik sąmoningas sprendimas, siekiant sumažinti oficialiai registruojamų "proveržio infekcijų" skaičių.

Antra, besimptomės arba lengvos infekcijos nebebus registruojamos kaip "kovido atvejai".

Tai tiesa. Net jei iš mėginio, paimto esant mažam TC 28, pavyks nustatyti viruso, tariamai sukeliančio Kovid19, seką, CDC nebefiksuos proveržio infekcijų, kurios nesukelia hospitalizacijos ar mirties, atvejų.

Iš CDC interneto svetainės:

Nuo 2021 m. gegužės 1 d. CDC perėjo nuo visų praneštų vakcinos proveržio atvejų stebėsenos ir sutelkė dėmesį į tai, kad būtų nustatomi ir tiriami tik hospitalizuoti ar mirtini atvejai dėl bet kokios priežasties. Šis perėjimas padės maksimaliai pagerinti surinktų duomenų apie didžiausios klinikinės ir visuomenės sveikatai svarbos atvejus kokybę. Ankstesni atvejų skaičiai, kurie paskutinį kartą buvo atnaujinti 2021 m. balandžio 26 d., yra tik informacinio pobūdžio ir toliau nebus atnaujinami.“

Lygiai taip pat, būdamas besimptomis - arba turėdamas tik nedidelius simptomus - nebebus skaičiuojamas kaip "Covid atvejis", o tik tuo atveju, jei buvote paskiepytas.

CDC įvedė naują politiką, kuri iš esmės sukūrė pakopinę diagnozavimo sistemą. Tai reiškia, kad nuo šiol neskiepytiems žmonėms Covid19 diagnozuoti bus daug lengviau nei skiepytiems.

Apsvarstykite... kviečia autorius:

Asmuo A nebuvo skiepytas. Jo PGR testas, atliktas 40 ciklų, yra teigiamas kovidui, ir, nepaisant to, kad jis neturi jokių simptomų, jis oficialiai laikomas "kovido atveju".

Asmuo B buvo paskiepytas. Jo testo rezultatas teigiamas, atlikus 28 ciklus, ir jis šešias savaites praleidžia prikaustytas prie lovos, smarkiai karščiuodamas. Kadangi jis niekada nesigydė ligoninėje ir nemirė, jis NĖRA kovido atvejis.

Asmuo C, kuris taip pat buvo paskiepytas, mirė. Po kelių savaičių, praleistų ligoninėje su aukšta temperatūra ir kvėpavimo sutrikimais. Tik jų teigiamas PGR testas buvo 29 ciklų, todėl jie taip pat oficialiai nėra Covid atvejis.

CDC demonstruoja mums "ligą", kuri gali atsirasti arba išnykti priklausomai nuo to, kaip ją matuoji.

Kad būtų aišku: jei ši naujoji politika būtų buvusi visuotinis požiūris į "Covid" nuo 2019 m. gruodžio, pandemijos apskritai nebūtų buvę.

Jei naujos taisyklės bus taikomos tik skiepytiems, o neskiepytiems bus paliktos galioti senosios taisykles, vienintelis galimas rezultatas gali būti tas, kad „Covid“ paplitęs tik pas neskiepytus.

Tai politika, kuria siekiama nuolat didinti vieną skaičių ir sistemingai mažinti kitą.

Kas tai yra, jei ne akivaizdus ir sąmoningas sukčiavimas?

Nuorodos:

https://www.zerohedge.com/covid-19/caught-red-handed-cdc-changes-test-thresholds-virtually-eliminate-new-covid-cases-among

https://off-guardian.org/2021/05/18/how-the-cdc-is-manipulating-data-to-prop-up-vaccine-effectiveness/