Svarbiausias dalykas - tai reklama

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-04-30 22:02:00, skaitė 3670, komentavo 5

Svarbiausias dalykas - tai reklama

Svarbiausias dalykas šiame pasaulyje yra reklama. Pavyzdžiui, pavadinkite  paprasčiausią grybą šampinjoną  dvisporiu grybu "portobello", ir štai - dabar tai jau ne prastai atrodantis kandidatas išmetimui, o karališkasis šampinjonas, kuris šluojamas iš lentynų greičiau nei įprasta. Puiki tema! Tik žodžius reikia teisingai sudėlioti, kad galutinė kombinacija patraukli gautusi. Na, ir girti vis pagiriant ... Ir štai čia yra svarbu kiekvienai vartotojų kategorijai parinkti teisingus argumentus, kad suprasti galėtų . O tai nusimaus nuo kabliuko. Kadangi į tai ant ko užkimba vienas, kitam yra nusispjaut, o trečią išvis nuo to vemti verčia.

Ir taip su viskuo. Žmonėms galima taip ir apartheidą (skirstymą į vakcinuotus ir neskiepytus) įbrukti ir kovą prieš apartheidą, tikėjimą į dievą (būtinai konkrečia forma, kurią praktikuoja ar stumia konkretus tikinčiųjų sambūris) ir sukarintą ateizmą, demokratiją ir monarchiją, autoritarinę diktatūrą ir totalitarinį liberalizmą, tradicinės šeimos sampratą ir homopidarasinės partnerystės idėją. Puikiai galima prastumti idėjas apie kovas už teisingumą, lygybę ir brolybę, kuriomis galima užmaskuoti kokią tik nori niekšybę ir siaubingą smurtą. Autoritetingos asmenybės rinkoje graibstomos momentaliai. Nors tai būtų paskutinis Rusijos imperatorius, ar kad ir Leninas su Stalinu (ypač paskutinysis), nors ir Noreika su lenta ar Ramanauskas su vanagu ar su Greitai, ar Brežnevas su Landzbergiu.

Pastarasis, nors tai ir keista, bet ne. Jis nėra realus žmogus (gal ir neblogas, nors kaip vadovas bet ko - nulis be pagaliuko). Jis yra simbolis. Nors ir Sniečkus buvo simbolis, net miestas jo vardu buvo pavadintas. Tik vienas simbolizavo kažko naujo kūrimą ir statymą, kitas gi - simbolis (nors sunkiai įbrukamas) visa ko griovimo ir chaoso (žmonių protose taip pat) atėjimo.  Kita vertus, jei yra žmonių, kurie pasimauna ant tapinoidinės Laisvės TV ar Miliūtės iš LRT - kodėl gi ne …

Praktiškai be problemų galima pardavinėti ekologines temas. Ne šiukšlių perdirbimo - tai yra nuobodu,  nes tai paprastos kasdieninės problemos, su kuriomis tiesiog reikia dirbti, ir kur šūdą malant iškart pasimato rezultatų nebuvimas - tai politikams ir "žurnalistams" (o būtent jos ir yra jų "veiklos dirvonai") yra neįdomu. 

Tačiau jiems įdomu: naujos, geresnės visuomenės kūrimas ar tai kaip sukurti “naują” žmogų (apskritai žodis „naujas“ tinka viskam - žmonės yra smalsūs primatai). Temperatūros "mažinimas" visoje planetoje, apie kurį nutaisę rimtus veidus, rimtus postus užimantys dėdės ir tetos rimtai kliedi iš aukštų tribūnų, ir kol kas dar niekas neiššoko iš už kampo su Andersono „o karalius tai nuogas“. Ir net niekas nepasukiojęs piršto prie smilkinio nepaklausė, pavyzdžiui, kad ir amerikoniško (kad kors ir ne amerikoniško) prezidento: "Dėdule, tu durnas ar kaip?" Kaip taip galima!  Vėlgi, ten jie rimtai apie tai kalba, susirinkę didelėje krūvoje. Juk negali visi jie, premjerai, prezidentai ir karaliai, negali elgtis taip idiotiškai?

Jie gali, ir dar kaip gali. Ir jie tai daro. Labai jau gerai ši tema buvo užsukta ir įpakuota. Pagrindinis dalykas buvo "pridusinti" mokslininkus, kad šie netrukdytų. Na, juos ir nustūmė tolėliau. Valdantiesiems išvis nepatinka, kada protingi žmonės juos pataiso. Ir kadangi JIE jau priėmė sprendimą, kad klimatą veikia anglies dvideginio išmetimai, ir kad juos reikia sumažinti, tuo pačiu metu, tarsi netyčia nukalant konkurentus, vadinasi jau priėmė. Jei jau JIE  kartą pasakė, kad visa tai (CO2 atmosferoje kiekis) priklauso nuo žmonių, vadinasi tai taip ir yra, ir niekaip kitaip. Pati Greta Tunberg, prieglušė šventoji, jiems paantrino. Naujieji viduramžiai ? Na, taip, ir niekaip kitaip. Į ten mus kartu su visa planeta ir veda. Na, o pakeliui ir kitas spekuliacijas primetinėja. Dar kvailesnes, tačiau atsižvelgiant į užzombintos mažaraštės bio-masės protinius gebėjimus - ir ji jas praryja, dar ir ne toks šūdas prilips.

Ir limpa. Čia visas tas šūdas ir apie rasinį (juodai-rasistinį)  teisingumą BLM ir Holivudo “kino-akademikų” stiliuje. Ir apie genderinę lygybę,  ir apie visų įsivaizduojamų ir neįsivaizduojamų seksualinių iškrypimų pripažinimą norma, o tai kas norma pripažintina iškrypimu. Ir apie juvenalinę justiciją, ir apie transgenderių (vištgaidžių ir gaidviščių) teises - dar vaikiškiems snargliams nenudžiūvus. Ir apie tai, kad reikėtų nuginkluoti gyventojus (USA), kad jie nesipriešintų visiems šitiems kliedesiams, o kad  tai (nuginkluojama) tik dėl naudos jiems ir jų pačių saugumo. Ir kad vaikų gimdyti nereikia, nes jūs turite gyventi pagal „childfree“ subkultūros-kluto kanonus, t.y,. nevaržomi vaikų. Ir mėsos valgyti nereikia, nes mėsa - tai karvės, o karvės - tai dujos, kurias ganydamosis karvės išbezda, o tai taip pat yra ir anglies dioksidas, ir metanas.

Ir apie tai, kad ir cirkus, ir zoologijos parkus reikėtų uždrausti. Ir dar uždrausti kailinių žvėrelių fermas, o prie to pačio  žmonėms nešioti ir avėti daiktus iš odos ir kailių. Visus gyvūnus iš šių fermų paleisti, ir nusispjauti, kad jie ten laisvėje neišgyvens ir mirs kankinančia mirtimi. Bet užtat laisvi. Ir benamių šunų nešaudyti, įskaitant ir tuos, kurie susimeta į agresyvias gaujas, išpjauna laukinius gyvūnus ir puldinėja žmones, o gaudyti ir paleisti atgal ... Beje, ir mirties bausmės neturėtų būti. Niekam ir už jokius nusikaltimus negalima būtu jos taikyti. Nes tai nehumaniška. Nei žudikams, nei sadistams, nei pedofilams (šituos išvis kanonizuoti šventais), nei Somalio piratams.

Na, ir jokiu būdu neturėtumėte skiepytis, nes busite čipuojami ir užprogramuojami. O Palestinos valstybę - priešingai, reikia kurti, nors ji ir nesikuria. O jei pas tave , pavyzdžiui, didelis bankas, būtina, kad jis, užsiiminėtu bet kuo šiame pasaulyje, išskyrus tiesiogine savo paskirtimi. Pavadinkite tai „ekosistema“ ir parodykite, kad esate jos maisto grandinės viršūnėje. Tarkime, kaip mylimiausia žmona hareme. Kliedesiai? Taip, kliedesiai. Bet galbūt JIE, ten, pas savę viršuje, uosto kažką savo, specifinio ... Na taip! Tabako kad nerūkyti, o priešingai, narkotikus būtų galima. Ir ne tik marihuaną.

Apskritai planetoje yra daugybė psichopatų ir žulikų, visų  jų visų ir neišvardinsi ...