Rusijos Dūmos pirmininkas V.Volodinas: koronavirusas galėjo būti nutekintas iš JAV ir Vakarai turi kompensuoti visus nuostolius

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-04-28 18:55:00, skaitė 4277, komentavo 8

Rusijos Dūmos pirmininkas V.Volodinas: koronavirusas galėjo būti nutekintas iš JAV ir Vakarai turi kompensuoti visus nuostolius

Rusijos Valstybės Dūmos portalas šiandien pranešė, kad Dūmos pirmininko Viačeslavo Volodino nuomone, „koronavirusas galėjo būti nutekintas iš Jungtinių Valstijų.“

„Jų laboratorijose, įrengtose visame pasaulyje, įvyko kažkoks nutekėjimas. Būtų teisinga, jei Rusijos vyriausybė iškeltų šį klausimą", - sakė vienas iš Įstatymų leidėjų tarybos prie Rusijos Federalinės Asamblėjos pirmininkų ir Valstybės Dūmos pirmininkas Viačeslavas Volodinas per Įstatymų leidėjų tarybos posėdį.

„Virusas buvo aptiktas Vuchane. Tačiau laboratorija Vuchane buvo amerikiečių, jie ją finansavo. Amerikos laboratorijos, kuriose tiriami ir galbūt kuriami biologiniai ginklai, dabar įkurtos Gruzijoje, Rytų Europos šalyse. Turime tai kontroliuoti", - sakė Viačeslavas Volodinas.

Valodinas pažymėjo, kad Rusijos specialistai, sukūrę veiksmingas vakcinas, sugebės išsiaiškinti, iš kur atsirado virusas ir ar jis natūralus, ar sukurtas žmogaus.

Valstybės Dūmos pirmininkas taip pat mano, kad būtų teisinga, jei specializuotas Valstybės Dūmos sveikatos apsaugos komitetas užmegztų dialogą su PSO: „Tegul jie pradeda tirti, kur atsirado liga. O antra - kodėl taip diskriminuojama mūsų vakcina".

Be to, Viačeslavas Volodinas pažymėjo, kad infekcija į Rusiją buvo atvežta ne iš Kinijos, o iš Europos. Jis mano, kad šios šalys turėtų pagalvoti apie kompensaciją Rusijai už visas kovos su pandemija išlaidas.

„Mes su jumis infekciją gavome ne iš Kinijos, Maskvoje buvo daug kinų, o ji atėjo iš kur? Iš Europos, Italijos, Vokietijos, Prancūzijos. Kaip kritikuoti Rusiją, jie yra drąsūs, bet kaip kompensuoti mums visas išlaidas už tai, ką jie padarė, leido, ir tai, kad pas juos šis virusas plinta ir žudo gyvybę, - tyli", - pasakė Viačeslavas Volodinas.

http://duma.gov.ru/news/51372/

Mano publikacija šiuo klausimu:

image.png

Ne ten ieškojo SARS-CoV-2 pirminio šaltinio I ir II dalys:

https://lebionka.blogspot.com/2021/03/ne-ten-ieskojo-sars-cov-2-pirminio.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/03/ne-ten-ieskojo-sars-cov-2-pirminio_31.html