Kun. A.Bulotas: VAISTAS NUO KORONOS VIRUSO

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-04-24 14:23:00, skaitė 2029, komentavo 0

Kun. A.Bulotas: VAISTAS NUO KORONOS VIRUSO

Arkivyskupas SAMUELIS KLEDA sukūrė vaistą nuo Koronos viruso: vyriausybė patenkinta, oligarchai pyksta.

DUALA miesto, 62 metų arkivyskupas SAMUELIS KLEDA iš Kamerūno 2020 metų vasarą, sukūrė pagal liaudies mediciną iš dviejų augalų vaistą nuo Koronos viruso.

Valstybinis mokslinis komitetas pateisino dviejų vaistų naudojimą, apie tai kovo 17 pranešė Kamerūno sveikatos apsaugos asociacijos koordinatorius MAKAIR BILOA Gydymo pagrindu naudojamas vaistas Elixir Covid, kuris išgaunamas iš augalo Trichilia emetica, kuris auga Afrikos pietuose ir taip pat vaistas Adsak Covid pagrindinai iš ( aloe ) alijošiaus. Abu vaistus reikia priimti kartu.

Vaistą išbandė 10 000 žmonių, kurie pasveiko, išvengdami sunkių ligos pasekmių. Kamerūno teritorijoje vaistas platinamas veltui.

Kaip buvo ir tikėtasi sveikatos ministerijos oligarchai - neapykantoje. Jie vadina vaistą „nepatikrintu“, nežiūrint tai, kad netgi vakcina nebuvo tinkamai atestuota.

Pagal newsOazwxfljai Kun. A. Bulotas

P.S Tai manau labai, labai aktualu ne tik I. Šimonytei, norinčiai suvaldyti Pasaulinį virusą Lietuvoje be milijoninių išlaidų ir senjorų varymo skiepytis prie bažnyčių. (Virusas jokiais milijonais nevaldomas. Milijonais tik žmogus valdomas. Virusą galima slopinti tik vaistų pagalba ir valdyti viruso mutacijas. Afrika nugalėjo Ebolos virusą, raupsų, nuodijimą chloro dujomis, ir t.t. ) Manau, katalikybę toleruojantiems Lietuvos politikams, vyskupas padėtų ir manau taptume antrąja valstybe po Afrikos mokančia padėti savo piliečiams. Ir tarpininkauti galima veltui per P. Afrikos kariuomenės vyriausiąjį kapelioną, kuris padėjo veltui tarpininkauti išlaisvinat „Lietuvos rytas“ laivo jūreivius, sulaikytus piratų, prieš keletą metų Mauritanijos uoste. Tai buvo prieš keletą metų rašyta spaudoje, pasakojant man žurnalistams, rodoma televizijoje, tik nereklamuojant plonybių kaip buvo galima kapelionui iš didelės pagarbos dvasininkui, susitarti su piratais. Neatsiklausęs kapeliono, nuotraukos nepateikiu. Svarbu, kad visi jūreiviai į Klaipėdą grįžo sveiki. Manau ir nuo šio viruso geriau pasveikti veltui ir greičiau, nei sirgti be pabaigos su „plaunamais“ milijonais.