Vakcinų gamintojų gobšumas tampa kliūtimi realizuojant „pinigų šeimininkų“ planus organizuoti badą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-04-04 15:39:00, skaitė 1130, komentavo 3

Vakcinų gamintojų gobšumas tampa kliūtimi realizuojant „pinigų šeimininkų“ planus organizuoti badą

Žemiau pateikiu šiandien rusų portale „Katiuša“ pasirodžiusio Dmitrijaus Svetino straipsnio vertimą.

Klauso Švabo „Great Reset“ tęsiasi nepriklausomai nuo politinių lyderių barnių. Sekančiu etapu po korona-satanizmo ir ištisų kontinentų nugramzdinimo į masinę kovid-psichozę, sugriaunant sveikatos apsaugos sistemą ir vakcinavimu, yra suplanuotas bado organizavimas, nužudant galvijus, prisidengiant eiline „pandemija“. Sugavęs trendą Aleksandras Gincburgas iš N. F.Gamalėjos instituto jau suskubo pareikšti, kad „sekantis epidemijos etapas – užsikrėtimas koronavirusu žemės ūkio ir naminių gyvūnų. O Rosselchoznadzor (Россельхознадзор, Rusijos žemės ūkio kontrolės organizacija, A.L.) pareiškė apie registravimą pirmos pasaulyje antikovidinės vakcinos gyvūnams.

Visa kovidinė istorija vystosi pagal logiką globalistų-neokonų iš Baideno-Haris administracijos: visos karvytės, kiaulytės, avytės, kupranugariai ir kiti mėsos ir pieno tiekėjai greitai susirgs COVID-19, ir jei patys nepadvės (jie gi serga „be simptomų“), tai juos teks sunaikinti, juk jie neva perneša siaubingą virusą, nužudantį mažiau negu 0,16% gyventojų. Tačiau masinis galvijų žudymas sukels badą, o po jo visa kita pagal Švabo ir jo draugų sąrašą. Gal būtent todėl Rusijos gyventojai stojo „už taiką visame pasaulyje“. Na, dabar gobšumas išgelbės pasaulį. Ne grožis.

Rusijoje sukurta vakcina gyvūnams nuo COVID-19. Kada visame pasaulyje globalūs viršininkai nuspręs sunaikinti naminius gyvūnus, lamas, buivolus, karvytes ar kiaulytes dėl COVID-19, Rusija pasiūlys visam pasauliui savo panacėją. Ji, dėl viso ko, užregistravo vakciną rejestre vaistinių medžiagų Rosselchodnadzoro. Čia nurodyta, kad vakcina „skirta profilaktiškai nuo koronaviruso infekcijos (COVID-19) pas kailinius žvėris, šunis ir kates“. Leidžiamas stebuklingas preparatas bus pakuotėse po 1, 50, 100 ir 200 dozių. Registravimo numeris — 12-1-9.21-4744 №ПВР-1-9.21/03625. Tai kainuos 588 rublių už dvi dozes. Jos numatytos suleisti gyvūnams su 21 dienų pertrauka.

Apie tai, kad Rusija pirma pasaulyje užregistravo vakciną prieš COVID-19 skirtą gyvūnams, pranešė Rosselchosnadzoro Konstantinas Savinkovas. Panašu, šis veikėjas skaito mus visus kvailiais, nes TASS pranešė apie „pasigaminimą antikūnų su 100% tikimybe pas kates ir šunis“, tuo pačiu pabrėžiant, kad nėra mokslinio įrodymo dėl koronaviruso perdavimo iš gyvūnų žmonėms.

Tai kam ji, stebuklinga vakcina? Paaiškinimas yra, ir jis liečia būtent „žemės ūkio gyvūnus“. Reikalas tame, kad, pagal globalistų idėją, „stumti“ valstybes į naują stebuklingą pasaulį, gali ne tiktai masinį kovidą ir kitos psichozės, bet ir badas. Patirtis buvo gauta su „paukščių gripu“ ir „karvių pasiutlige“. Dabar paskelbti užsikrėtusiais ir pavojingais žmonėms mėsinės ir pieninės galvijų veislės galvijai COVID-19„trečiame etape“ bus per prievartą naikinami. Tai sukurs dirbtinį pasirinkimą: arba badas ir mirtis skurdžiausiems gyventojams, arba perėjimas prie dirbtinio maisto. Juo labiau Kinijoje eksperimentai šia tema praktiškai baigti.

Štai tiktai Rusijos biznieriai veterinarijos srityje sujudo ir ketina pardavinėti neegzistuojančia vakciną nuo neegzistuojančios epidemijos. Nieko asmeniško – tiktai verslas! Tą mintį savo žodžiais dar viename interviu tiesiai nusakė Maskvos fiziko-technikos universiteto genominės laboratorijos vadovas Pavelas Volčkovas: jis paskaičiavo, kad, nežiūrint į vienetinius užsikrėtimo atvejus kačių ir šunų koronavirusu SARS-CoV-2 ir „jam nežinomi atvejai letalių atvejų pas namų augintinius“, vakcinuotis teks. „Su naminiais gyvūnais elgiasi kaip su šeimos nariais. Daugelis žmonių pasirengę vakcinuoti savo augintinius, net jei koronavirusas SARS-CoV-2 neužmuša ir neatneša reikšmingos žalos augintiniams“, - pasakė Volčkovas. Kaip skaito RIA Katiuša redakcijoje, čia raktinis žodis — „daugelis“. Apie kovidinius pasus ir naminių numylėtinių čipavimą už pinigus net ir kalbėti neverta – viskas suplanuota.

Tarp kitko, rusams šis malonumas kol kas nebrangus, visa lobistų viltis masiškumas. Yra ir dar vienas pretekstas pokštams. Julija Melano, Posselschosnadzoro vadovo patarėja, tvirtina, kad vakcina gyvūnams – tai „sorbuota ir inaktyvuota vakcina, tai yra pilnas nužudytas virusas“. Mergaitė, gavusi išsilavinimą postsovietiniais metais, matyt, nežino, kad virusas – negyva materija, todėl jo negalima užmušti... Na ir Sputnik Belka-Strelka jau baigiamas – Gincburgas nereklamuos svetimo preparato.

http://katyusha.org/view?id=16435