Nubausti Vytauto Landsbergio policija neišdrįso

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/nuba... 2021-03-20 13:36:00, skaitė 1254, komentavo 3

Nubausti Vytauto Landsbergio policija neišdrįso

2021.02.12 dieną Antanas Kandrotas kreipėsi į policiją, pamatęs, kad Vytautas Landsbergis slankioja po Seimą be kaukės ir viešai filmuojasi su žemiau nosies dėvima medicinine kauke.

Už kaukių nedėvėjimą, atstumų nesilaikymą ar kitus karantino pažeidimus, vien nuo 2020 pavasario iki 2020 lapkričio mėnesio policija išrašė baudų už 1,5 mln. eurų.

Didieji užsienio kapitalui priklausantys propagandiniai leidiniai, tokie kaip Delfi ir 15min, ragino nešioti kaukes, o kai kurie netgi rašė, kad dvi kaukes nešioti yra saugiau. Kad ir kaip bebūtų keista, tie patys ragintojai savo ofisuose sėdi be kaukių (vaizdo medžiagą, kaip buvo užklupti Delfio ir 15min žurnalistai be kaukių, galite pamatyti žemiau esančiuose vaizdo įrašuose).

Jau supratome, kad Lietuvoje kaukes privalo nešioti tik pati žemiausia kasta – juodadarbiai, o neliečiamiesiems jas nešioti neprivalu.

Įdomiausia yra tai, kad Vytautas Landsbergis ir jo gaujelė Lietuvoje iki pat šiol tebėra neliečiamųjų kasta ir policija jų nebaudžia. Siūlome įsitikinti ir perskaityti policijos atsakymą Antanui Kandrotui:

Policijos pareigūnai sąmoningai nesivadovauja karantino laikotarpiu Lietuvos Respublikos vyriausybės 2020 m. kovo 14 d. priimtu nutarimu „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“?

Policijos pareigūnas Aurimas Boza teigia, kad nebuvo pažeistos kitų renginio dalyvių teisės. Apie kokias teises kalba pareigūnas, jeigu yra priimtas Lietuvos Respublikos vyriausybės 2020 m. kovo 14 d. nutarimas „Dėl karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbimo“? Landsbergiams jis negalioja?!

BV inf.