Baidenas laiko kvailus šunis, o mes kvailą vyriausybę ir trečdalį seimo

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-03-10 14:48:00, skaitė 1590, komentavo 5

Baidenas laiko kvailus šunis, o mes kvailą vyriausybę ir trečdalį seimo

JAV gyvenantis Rašytojas Valdas Anelauskas mane informavo apie „svarbiausią“ JAV naujieną, kad Baltuosiuose rūmuose prezidento Dž.Baideno šuo yra nestabilios psichikos ir kažką apkandžiojo.

Kaip žinome, globaliai finansinei oligarchijai ir jų interesus atstovaujančiai JAV Demokratų partijai, net tai, kad Donaldas Trampas nelaikė šuns, buvo pretekstas jo kritikai.

Į Baltuosius Rūmus atėjus neadekvačiam marazmatikui Baidenui, atsivedus čia du iš prieglaudos paimtus vikšunius, JAV ir jos kolonijų liberastai iš džiaugsmo privarė į kelnes.

Bičiuliui Anelauskui atsakiau, kad, žinoma, didelė problema, kai Baltuosiuose rūmuose yra kelios neadekvačios būtybės. O kaip gyventi mums čia, Lietuvoje, kai turime protiškai neįgalią premjerę Ingridą Šimonytę, protiškai neadekvačius ministrus ir trečdalį Seimo narių?

image.png

Pacitavau premjerės pasakytą eilinę beprotystę

„Buvo tokių planų, kad šiandien galbūt galėtume nustatyti ir tuos lengvesnius apribojimus savivaldybėms, kuriose epidemiologinė situacija yra geresnė, nei kitose, kurios yra geltonos arba švelniai rausvos. Tačiau, kadangi kaip tik šią savaitę gausime sekoskaitos tyrimų duomenis, mūsų ekspertai įvertins, kur ir kokiu mastu yra paplitę įvairūs viruso štamai, tuomet jau kitą savaitę, pirmadienį, svarstysime, koks judėjimo apribojimų režimas būtų reikalingas, kai jau baigsis visuotinis apribojimas“.

Aš net nesiimu cituoti sveikatos ministro Dulkio, kuris, sprendžiant iš jo pasisakymų, yra visiškas kvailys. Labai slogi situacija. Išeitį matau vieną, kuo greičiau keisti šitą bepročių vyriausybę.

Visus sveikinu su Kovo 11, o Lietuvai linkiu psichiškai normalių žmonių vyriausybės, nes su šitais bepročiais mūsų laukia pražūtis.

Nuorodos: