Ar pavyks Andriui Tapinui "suvalgyti" Vitą Tomkų?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ar-p... 2021-03-08 18:02:00, skaitė 1431, komentavo 9

Ar pavyks Andriui Tapinui

Visiems jau iki „gyvo kaulo“ žinomas, Sorošo subrandintas propagandistas ir aktyvus LGBT gynėjas Andrius Tapinas sunerimo, kai į opozicionierių gretas stojo „Respublika“ leidinių grupės vadovas Vitas Tomkus.

Turėdamas Seimo daugumos TS-LGBT palaikymą, Tapinas savo šou rengia ir Seime, demonstruodamas kaip 2 pirštais gali panešti 2 dėžes parašų, o šalia jo tipenęs kolega – net 3! Apie Tapino Seime surengtą šou siūlome pažiūrėti Vaido Žemaičio reportažą:

Panašu, kad Tapinas jau pajuto, jog jo melo karalystei artėja galas, o Youtube kanalo peržiūros stipriai mažėja… Žmonės jau išmoko atskirti tikras žinias nuo sorošinės propagandos.

Štai todėl Tapinas ir ėmėsi šmeižimo kampanijos prieš Vitą Tomkų. Savo pimpačkiukų sekėjų armijai Andrėjus savo feisbuko paskyroje „papylė“ tiesos:

„Tokios įtampos metu Tomkaus „Vakaro žinių“ ir „Respublikos“ portale vykdomas rizikos grupėje esančių žmonių, kurie dar ir labiau išsigandę ir mažiau atsparūs melagienoms, bauginimas yra ne tik amoralus, bet tiesiog nusikaltimas. Kaip gerai pastebėjo Šarūnas Černiauskas, jei dėl kovido ir skiepo baimės neteksit vyresnio artimojo, kaltas bus ir šitas laikraštis, nes vien Respublikos portale šitą straipsnį perskaitė 80 000 žmonių Nes jie puikiai žino, ką daro.

Štai prieš kelias dienas pas Tomkų pasirodė absoliuti melagiena, kad Izraelio sveikatos ministerija paskelbė, jog dėl Pfizer vakcinos mirė 40 kartų daugiau pagyvenusių žmonių nei nuo paties viruso. Straipsnis jau išimtas ne tik iš Respublikos, bet ir iš pirminio šaltinio – absoliučiai diskredituotos JAV antiskiepų organizacijos puslapio – tačiau jis prisuko Tomkui daugiau kaip 100 000 perskaitymų ir leidžia girtis, kad portalas sparčiai kyla į viršų skaitamiausių reitinge – „Respublika“ įveikia tylą.

Šituo Tomkaus fakenews dar spėjo pasidalinti ir buvęs Seimo narys Jedinskis, buvęs vidaus reikalų ministras Furmanavičius ir dar galybė žmonių. O kodėl ne? Prezidentė Grybauskaitė dar labai švelniai atsiliepė apie dabartinės valdžios visišką neįgalumą komunikuoti patikrintą informaciją apie skiepus. Vakcinos neužklupo netikėtai, apie jas buvo žinoma, buvo galybė laiko pasiruošti, buvo pinigų finansuoti komunikacijai kampanijai ir tai kad nepadaryta nieko, o jautriausia visuomenės dalis atiduota tomkams, yra didžiausias šitos vyriausybės feilas.“

Tai, kad Respublika „pramušė“ tylą ir Tapinas ją jau viešai mini, yra įrodymas, kad ji darosi pavojinga sistemai. Juk prieš tai Andrėjus apie Vitą Tomkų ir Respublikos leidinių grupės žiniasklaidą tylėjo kaip žuvis. Tai rodo, kad Vitui Tomkui pavyko taip pakreipti Andrėjų į savo pusę, kad šis imtų reklamuoti Vakaro žinias ir kitus Vito leidinius.

Vargu, ar pavyks Andrėjui „suvalgyti“ Vitą Tomkų. Tomkus stojo į tiesos pusę ir apvienijo opozicines jėgas, kurios tėvynės neparduoda už dolerius ir gina mūsų tikrąsias, per amžius protėvių subrandintas, vertybes.

Vaidas Žemaitis Lekstutis