Gibraltare vakcinos mirusiųjų nuo koronaviruso skaičių padidino 525%

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-02-05 23:18:00, skaitė 2296, komentavo 3

Gibraltare vakcinos mirusiųjų nuo koronaviruso skaičių padidino 525%

Nuo tada, kada prasidėjo skiepijimai, oficialus mirčių skaičius nuo COVID Gribraltare padidėjo 525%. Oficialiai jie miršta ne nuo vakcinų, o nuo koronaviruso. Tačiau nei „naujieji štamai“, nei senieji nepaaiškina mirusiųjų skaičiaus padidėjimo.

Kolonijinės vyriausybės statistika rodo, kad pirmasis koronaviruso „atvejis“ Gibraltare atsirado praėjusių metų kovo 18 dieną, o pirmoji mirtis ištiko lapkričio 1 dieną. Bendras mirusių skaičius padidėjo iki šešių gruodžio 22 dienai, kada buvo pirmą kartą identifikuotas naujas viruso štamas.  Nuo gruodžio 22 dienos iki sausio 10 dienos naujasis štamas sukėlė dar 6 mirtis, rezultate ko bendras skaičius pasiekė 12 mirčių.

Gibraltare vakcinavimą pradėjo vykdyti sausio 10 dieną, o sausio 30 dieni mirtingumas nuo koronaviruso išaugo iki 75 mirčių, arba per 20 dienų padidėjo 525 procentais, po beveik 10 mėnesių trukusios pandemijos, kurios metu mirė tik keletas žmonių. Tokiu būdu mirtingumo padidėjimas yra skiepijimo pasekmė.

Sausio 29 dieną, kada žuvusiųjų skaičius pasiekė 73, Gibraltaro vyriausiasis ministras Fabianas Picardo surengė spaudos konferenciją. Apgailestaudamas dėl „didžiausio mirčių skaičiaus dėl vienos priežasties“ Gibraltaro istorijoje, jis paragino spaudą „įtraukti katastrofą į jos kontekstą“, tai yra, rekomendavo spaudai užmaskuoti įvykdytas žudynes kurias jie įvykdė.

Vykdydami savo užduotį, inkvizitoriai taip pat paskubėjo paneigė bet kokį ryšį tarp žuvusiųjų skaičiaus padidėjimo ir vakcinų. Jie pacitavo kolonijinės vyriausybės pareiškimą, kuriame teigiama, kad buvo paskiepyti tik 6 žmonės.

Gibraltare pirmoji vakcinų dozė keturioms pagrindinėms rizikos grupėms buvo atlikta per 19 dienų, o tai reiškia, kad visi Gibraltaro gyventojai, vyresni nei 70 metų ir didelės rizikos žmonės buvo paskiepyti.

Sausio 10 dienai vietos žiniasklaida kiekvieną dieną aprašo nenutrūkstamą pagyvenusių žmonių mirimų grandinę prieglaudose. Sausio 17 dieną "Gibraltaro kronika" pranešė, kad per 2 dienas mirė 13 pagyvenusių žmonių: „Visi, išskyrus tris, šį savaitgalį mirusieji buvo globojami senelių namuose. Pats jauniausias, pradedant nuo 70 metų baigiant pačiu vyriausiu 90 metų. Visi buvo užregistruoti kaip mire nuo COVID-19."

Kitą dieną Picardo patikino, kad tik 6 iš 61 žmogaus, mirusių per 19 dienų nuo vakcinacijos pradžios iki jo pareiškimo, buvo paskiepyti, nors iš viso per pastaruosius 10 mėnesių nuo „koronaviruso“ mirė 12 Gibraltaro gyventojų.

Tyrėjai nieko netikrino, neatliko jokių tyrimų. Jie pasinaudojo oficialiais „Picardo“ pareiškimais gindami skiepijimo kampaniją. Visą kitą jų visiškai nedomina.

Paimta iš čia