- Kaip aš klibinau "rėžymą"

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-02-05 14:28:00, skaitė 1258, komentavo 3

- Kaip aš klibinau

Rašinėlis

Mano vardas Maša, man 15 metų, aš gyvenu Rusijoje ir Putinas iš manęs pavogė viską.. Pirma - Snieguolės vaidmenį darželyje, kuris buvo atiduotas kitai mergaitei. Paskui  - penketą iš muzikos pirmoje klasėje, ketvertą iš fizikos - penktoje klasėje ir trejetą iš matematikos - aštuntoje.

O šiais metais jis pavogė iš manęs vaikiną, kuris man patiko, bet kuris, sužinojęs, kad esu už Navalną, pasakė, kad nenori susitikinėti su durnę ir nuėjo pas Mašką, pas kurią ringtone - Rachmaninovas ir kuri žino nieko apie FBK  (Navalno irštva neva kovojanti su korupcija, - vert.) ir apie "Krovostok" (repo grupė debilinanti nesubrendusius protus) .

O paskui dar mama pasakė, kad nėra pinigų naujam „iPhone“, nes jau yra nupirkti bilietai į Krymą. Ir tai tapo paskutiniu lašu. Nes šiuo atveju Putinas iš manęs pavogė kai ką daugiau nei viską. Todėl, išgirdusi Tik-Toke raginimą ateiti , aš išėjau. Su išdidžiai pakelta galva ir ryžtingai nusiteikusi atkeršyti. Putinai. Už viską. Na, ir, ko gero, susipažinti su šauniais vaikinais, kuriems nerūpi mano spuogai, bet kuriems bus įdomi mano pilietinė pozicija ir planai gyvenimui gražioje ateities Rusijoje.

Iš pradžių viskas pavyko gerai. Mūsų nebuvo daug, bet mes šaukėme savo lozungus taip, kad tikriausiai drebėjo visų Kremliaus bokštų sienos. Aš jau įsivaizdavau gražius selfius ant Lubiankos griuvėsių, kai staiga ...

Taip, iš kažkur lyg tiesiai iš po žemių pasirodė jie, su šalmais, su klubais, baisūs! Jų buvo daug ir jie ėjo tiesiai ant mūsų. Aš apsidairiau. Vaikinai, su kuriais mes dar prieš penkias minutes šaukėme „Putinas - vagis!“, kažkur dingo. Mūsų netikėtai pasiliko keistai mažai. O jų - labai daug!

Ir mes pradėjome bėgti. Kažkodėl-tai tiesiai į juos ...

Toliau viskas buvo labai miglotai. Pamenu tik tai, kad kažkas iš už nugaros manę stipriai pastūmė ir aš atsidūriau tiesiai susidūrimo epicentre.

Nežinau, kodėl bandžiau nuimti šalmą nuo kosmonauto.

Nežinau, kodėl mano burna pradėjo šaukti jo adresu keiksmažodžius, o mano pirštai bandė subraižyti jam veidą. Viskas vyko ant autopiloto. Matomai, aš taip norėjau atkeršyti už Snieguolę, už trejetą ir „iPhone“.

Nežinau, kodėl aš priešinausi, kada jie mane nešė į "varanoką" (grotuota policijos ir ne tik transporto priemonė areštuotiems ir kaliniams).

Nežinau, kodėl aš jau būdama varanoke pradėjau rašyti Tik-Toke, kad manę  žiauriai sumušė ir grasina išprievartauti.

Nežinau, kodėl jau policijos skyriuje aš reikalavau mamos ir advokato, išvadindama policininką purvinu gyvuliu ir žadėdamas jam deononą (anonimiškumo atskleidimą) bei straipsnį už nepagarbą socialinės  grupės „Navalno šalininkai“ teisėms.

Tikriausiai tuo momentu Putinas pavogė iš manęs dar ir smegenis ...

Dabar esu Sacharovo (daugiafunkcinis migrantų centras Pamaskvės kaime). Mūsų yra 15 žmonių žmonių kameroje penkiems. Kaip paaiškėjo, pas kiekvieną iš mūsų yra panašių pretenzijų Putinui. Kuris, be to, kad jau anksčiau iš mūsų viską pavogė, dabar iš mūsų pavogę ir Aliošenką Navalną ir net tą pačią kelionę į Krymą.

Todėl, kad mama pasakė, kad vasarą važiuosiu pas močiutę į kaimą ir būsiu ten, karvidėje mokysiuos būti žmogumi. Nes dabar aš esu ne žmogus, o smulkus ir nedėkingas šūdas. Taip, būtent taip ji  ir pasakė. Mano pačios motina. Man, savo dukrai.

Ir viskas dėl to, nes Putinas.

Kuris dabar iš manęs pavogė dar ir mamą ...

Rašinėlį patikrino Julija Vytiazeva specialiai LDiena.lt