KĄ PADARĖ TRAMPAS?

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2020-12-20 02:04:00, skaitė 1843, komentavo 18

KĄ PADARĖ TRAMPAS?

❌ D.Trampo dėka dauguma amerikiečių dabar supranta, kad USA - tai didelė pretorinės biurokratijos šūdų duobė , užpildyta apsėstaisiais, pataikūniškais  globalistinais, korumpuotais ir parsidavusiais žmonėmis, kurių bendras tikslas yra sunaikinti USA tokią, kokią mes ją žinome, ir savo kišenių prisikimšimas milijonais mokesčių dolerių.

❌ D.Trampas parodė, kiek yra korumpuotos visos USA valdžios šakos federaliniu, valstybiniu, ir vietos lygiu.

❌ Jis sistemingai atskleidžia korupciją visose „įstatymų pažeidinėjimo agentūrose“.

❌ D.Trampas parodė pasauliui, kad MIP-fake news yra niekingos, nesąžiningos, beviltiškai korumpuotos ir prisidėjusios prie USA žlugdymo.

❌ Jis galutinai atskleidė „Big Technologies“ ir tai, kad korumpuotos socialinių tinklų platformos yra vienos iš didžiausių vidinių grėsmių bet kokios Konstitucinės respublikos ateičiai.

❌ Trampas taip pat ištraukė į dienos šviesą „Big Pharma“, visas valstybines biurokratines agentūras, tokias kaip CDC, NIH, FDA, PSO ir t.t..

❌ D.Trampas atskleidė ir išviešino prezidentinių debatų komisiją, valstijų valstybės pareigūnus, teismo organų darbuotojus  ir rinkiminį aparatą.

❌ Ir galiausiai D.Trampas parodė kokia iš tikro yra  Respublikonų partiją. Dabar visi gali matyti, kad daugelis respublikonų iš tikrųjų yra bestuburiai pelkių padarai.

Ir tai tik pradžia….