Rasinis idealizmas ir rasinis bolševizmas

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2020-05-23 02:01:00, skaitė 1156, komentavo 33

Rasinis idealizmas ir rasinis bolševizmas

Dr. ER Cawthron

Bolševizmas ir civilizacija

ŽODIS „BOLSHEVIK“ Galima naudoti apibūdinti bet kurį asmenį, siekiantį sunaikinti civilizuotą visuomenę, ypač jos kultūrinį ir kūrybinį segmentą, smurtu, jei įmanoma, bet kitomis, daugiau, jei reikia, priemonėmis. Tipiškas bolševikas yra apsėstas aistringos neapykantos Vakarų arijų visuomenei, nes jaučiasi visiškai atsiribojęs nuo to. Šio susvetimėjimo priežastys gali būti įvairios, o galimybės apima asmeninės nesėkmės, patologinio sutrikimo ar biologinio atsiribojimo pojūtį (kaip, pavyzdžiui, žydų bolševikų atveju). Bolševikai nebūtinai yra „komunistai“, ypač tose šalyse, kuriose dominuoja komunistai, tačiau jie gali būti įvairių priežasčių nominalai: iš tikrųjų bet kuri priežastis, kuri jiems padės išsigelbėti nuo jų nusivylimo,netinkami patys ir tai, kas jiems suteiks galimybę išlaisvinti savo griaunamąjį potraukį, pritrauks bolševikų dalį. Dauguma kairiųjų doktrinų yra skirtos pritraukti šiuos bolševikų elementus, tačiau, kaip pamatysime, net nacionalsocializmas pritraukia savo dalį.

Bolševikų elementas arba potekstė yra kiekvienoje visuomenėje ir atrodo neatsiejama bet kurios kūno politinės savybės. Tai reprezentuoja antikultūrinį elementą kultūros kūne: jei kultūra yra sveika ir vyriška, bolševikų požiūris yra slopinamas, tačiau, kai kultūra prastėja, plinta bolševizmas ir, jei jo neprižiūrima, gali mirtinai paveikti kultūrinį organizmą (t. Y. , vakarai").

Sąvokas „kultūros parazitas“ ir „kultūros iškraipytojas“ pritaikė keletas iškilių mokslininkų apibūdindami susvetimėjusį segmentą kultūriniame organizme. Vakarų pasaulio visuomenės informavimo priemones, pvz., Spaudą, televiziją, kino industriją ir panašiai, šiandien beveik visiškai kontroliuoja - neabejotinai JAV - biologiškai susvetimėjusi, kultūrą iškreipianti žydų rasinė mažuma. Tai savaime yra blogos Vakarų kultūrinio organizmo sveikatos būklės įrodymas, kaip ir tiesioginės, bet ne tokios klastingos bolševikų minios, kurios užplūsta mūsų gatves ir mūsų universitetuose siautėjantį intelektualinį nihilizmą.

Civilizacija iš esmės yra trapus dalykas ir, kad ir kokia sudėtinga atrodytų, ji greitai subyrės į užmarštį, kai bus pašalinti kultūrą kuriantys ir ją palaikantys elementai. Šis „pašalinimas“ gali įvykti dėl socialinės revoliucijos, kurią paprastai skatina biologiškai susvetimėjimas, arba laipsniško „pelkėjimo“. Pastaroji atsiranda tada, kai kūrybinis elitas tampa per švelnus ir patenkintas, kad galėtų save išlaikyti genetiškai, o aristokratinį idealą keičia demokratinė „lygybės“ dogma. Kūrybinio elito menkėjimą paprastai lydi socialinė revoliucija, kai bolševikų elementai sužino apie senojo silpnybę. Dabartinį Vakarų išsigimimą galima paaiškinti sistemingu jo kūrybinių elementų atsisakymu ir jų pakeitimu kultūros ateiviais:kai šis procesas įvyks pakankamai toli, kad įvyktų socialinė revoliucija, ir neišvengiamai atsiras atviras bolševizmas.

Nacionalsocializmas yra arijų renesanso filosofija ir tvirtai palaiko aristokratinį idealą. Ja siekiama visiško kultūrinių ateivių išvalymo iš mūsų visuomenės informavimo priemonių ir negailestingo visų bolševikų elementų slopinimo visame arijų kultūriniame organizme. Taigi, tai pritraukia jų neapykantą kurstančią neapykantą ir yra žiaurios istorijoje nepakartojamos žiaurios propagandos kampanijos tikslas. Kultūrinis ateivis ir bolševikai nekenčia nacionalsocializmo, nes jie gana teisingai supranta, kad yra jų mirtingasis priešas.

Rasinis bolševikas

Tačiau dabar turime pateikti papildomą šios kultūrinės kovos aspektą, kuris, galbūt, nėra sveikintinas nei daugeliui mūsų draugų, nei priešams. Tai yra rasinės bolševikų reiškinys . Rasinis bolševikas skiriasi nuo kairiosios pakraipos bolševikų pirmiausia savo labiau išsivysčiusiais rasiniais instinktais ir tai gali būti gana balsu reiškiant antinegro ar antižydiškas nuotaikas. Tačiau jis iš esmės nesiskiria nuo kitų bolševikų tipų, nes siekia tik sunaikinti, o ne statyti ar kurti. Kadangi dabartinis Vakarų dispansija atrodo labai semitiškas, jo nusivylimas įgauna antižydišką pavidalą ir jis plūsta į bet kurią organizaciją, kuri žada tą dispansiją sunaikinti.

Rasinis bolševikas nėra ir niekada negali būti nacionalsocialistas, todėl yra labai pavojinga supainioti rasinį bolševizmą su autentišku nacionalsocializmu. Adolfas Hitleris diagnozavo rasinį bolševiką ankstyvajame Sąjūdžio vystymosi etape ir periodiškai liepė jiems būti išvalytam iš partijos. Po Röhmo valymo 1934 m., Jis kalbėjo apie šį tipą taip:

Tai nesuvokdami, jie nustatė, kad nihilizmas yra jų galutinis tikėjimo išpažinimas. ... jų neramumai ir nepasitenkinimas gali būti patenkinti tik tam tikra proto konspiracine veikla, amžinai braižant bet kokio momento komplekso dezintegraciją .

Taigi didysis Adolfo Hitlerio intelektas visus tikrus nacionalsocialistus perspėjo apie rudojo bolševizmo pavojų, kuris gali kelti grėsmę judėjimo vidaus sveikatai, nes raudonasis žydų bolševizmas gali būti išorinė grėsmė.

Mūsų požiūris

Pasaulinė nacionalsocialistų sąjunga yra skirta autentiškam nacionalsocializmui, tai įrodo intelektualus požiūris į šį ir kitus leidinius. Tai netoleruos bolševikų elementų buvimo savo gretose. Atvirkščiai, mes kuriame tvirtą nuoširdžių nacionalsocialistų rasinių idealistų būrį. Jei ateityje tam tikru momentu tapsime masiniu judėjimu, pavyzdžiui, NSDAP, atrodo neišvengiama, kad tam tikras skaičius rasinių bolševikų vienaip ar kitaip pasislėps judėjime, tokie elementai bus tvirtai ir griežtai prižiūrimi, ir jei jie neatitiks nacionalsocialistinės drausmės ir elgesio standartų, kurių reikalaujama iš visų bendražygių, jie bus negailestingai išgryninti. Mes atkreipsime dėmesį į Adolfo Hitlerio įspėjimą ir išliksime ištikimi amžiną gyvenimą įgyvendinančiai misijai, kurią jis paskyrė nacionalsocializmui.

Rasinis bolševizmas yra subtili tema, todėl yra stipri pagunda ignoruoti - ar net ja pasinaudoti - statant nacionalsocialistinę organizaciją. Vis dėlto mes manome, kad tai yra labai svarbu ir turi būti iškelta į viešumą, kad tikri nacionalsocialistai galėtų tai atpažinti, kai tik pasireikš.

Rasinį bolševiką galima atpažinti pagal šias bendrąsias savybes: nesidomėjimas teigiamais nacionalinio socializmo aspektais; originalios politikos ar ilgalaikio veiksmų plano trūkumas; patologinė neapykanta esamai būklei, tačiau su miglota ar neegzistuojančia bet kurios alternatyvos idėja; nusikalstamos tendencijos ar asociacijos; asmeninio sąžiningumo ir sąžiningumo stoka; jokios produktyvios veiklos nebuvimas; nuolatinio darbo trūkumas arba nesugebėjimas turėti darbo; neapykanta ir pasipiktinimas visų formų valdžia (įskaitant judėjimo dalyvius); neapykanta ir pasipiktinimas žydais ir kitais ne arijais, bet ne savo meilės ženklas; ir taip toliau.

Mes dar kartą pabrėžiame, kad mūsų misija yra arijų rasės atnaujinimas ir prigimtinės tvarkos svarbos arijų civilizacijoje pripažinimas. Taigi, mūsų tikėjimas Lyderystės principu ir aristokratiniu idealu. Joks tikras nacionalsocialistas niekada negali kompromituoti su jokia niveliavimo ar uniformitarizmo doktrina. Jei būsimasis nacionalsocialistas taip elgiasi, jis neturi vietos mūsų gretose ir yra labiau namuose su savo dvasiniais bendražygiais kairėje, nei su autentiškais nacionalsocialistų rasiniais idealistais.

Pastaba

Šis straipsnis pirmą kartą pasirodė Australijos nacionaliniame socialistų žurnale, 1968 m. rudenį, kitu pavadinimu. Vėliau jis buvo perspausdintas, paskelbiant dabartinį „ The National Socialist“, 4 numeris (1982 m. Pavasaris).