Tai kas gi vistik apsaugo žmones nuo Covid-19?

Autorius: Ugnius Kiguolis Šaltinis: https://www.facebook.com/ukigu... 2020-04-20 07:52:00, skaitė 1308, komentavo 5

Tai kas gi vistik apsaugo žmones nuo Covid-19?

Šiame poste yra mano nuomonė, norėdami susidaryti savo nuomonę - nagrinėkitės minimas temas išjungę fake žiniasklaidos naratyvą. Jie savo naratyvą taip pat vadina nuomone, tik vat su ta savo nuomone, jie kruopščiai bando blokuoti kitas nuomones. Kiek tai teisinga, kiek ne, nuspręs teismas.

Rūpinuosi jūsų sveikata, todėl prašau silpnų nervų karnistų Video nežiūrėti. Jis apie fašizmą, koks dabar yra Nemenčinėje.

https://youtu.be/zQGs4gp0Okg

Kol ministerija džiaugiasi dalyvaudama eksperimentuose su žmonėmis, kol didžioji dauguma įbaugintų žmonių bijo nematomo priešo ir vieni kitų, kol Lietuvoje bando bujoti medicininis fašizmas, net ir mainstreaminėje žiniasklaidoje pasirodo vienas kitas šviesos spindulys, kad ir kaip jį užgniaužti bando farmacinė tamsa.

Skaitytojams ir tiesos patruliams primenu, visi šaltiniai apie ką parašytas postas yra nurodyti komentaruose. Poste tik krislas informacijos, kurią plačiai galima pasiskaityti ir susidaryti savąsias nuomones pasiskaičius pačius šaltinius.

Europeanscientist, Newshub, o tiksliau kardiologas Aseem Malhotra, besiremdamas dar 18 papildomų šaltinių skelbia įžvalgas apie Didžiosios Britanijos problemas, kurios puikiai tinka ir Lietuvai:

Nutukimas yra tikrasis žudikas besislepiantis už Covid.

1. 72.7% iš 2204 pacientų su Covid-19 turėjo antsvorio, bei buvo nutukę. Taip pat reikia nepamiršti, jog 50-60% iš visų 1.4mln sveikatos sistemoje dirbančių darbuotojų turi antsvorio problemų taip pat.

2. Tai siejama su ypatingai prasta mityba, bei mitybos rekomendacijomis. daugiau kaip pusė Britų Dietos yra ultra perdirbtas maistas, o trys ketvirtadaliai maisto perkamo ligoninėse yra nesveikas maistas.

3. Pacientai, sergantys 2 tipo cukriniu diabetu ir metaboliniu sindromu turi 10 kartų didesnę tikimybę numirti nuo Covid-19.

4. Teigiama, kad dabar yra pats geriausias metas mesti rūkyti. Cituojami tyrimai, kuriuose padaryta išvada, kad rūkaliai turi 14 kartų didesnę riziką sunkiai susirgti užsikrėtus Covid-19.

Newshub straipsnyje dietologė Caryn Zinn antrina Aseem Malhotra:

<..>Geriausia, ką galime padaryti užkirsdami kelią COVID-19 ar sumažindami jo virulentiškumą, tai turėti stiprią imuninę sistemą ir gerą metabolinę sveikatą.<..> Laikas pergalvoti savo MENU <..>

Taigi aš tik dar kartą priminsiu, jog nuo ligos ir ypač komplikacijų jus saugo ne tabletė, ne visų laukiama vakcina, ne televizorius, ne dezinfekcinis skystis ir ne kaukė, bet jūsų imunitetas, kuris tiesiogiai priklauso nuo jūsų gyvenimo būdo, įpročių, bei nuo jūsų mitybos.

Farmacinė žiniasklaida, tai jums pamiršta pasakyti, nes iš sveiko žmogaus net ir jie neturi kaip uždirbti.

Tuo pačiu pridedu dar vieną naujieną:

Ta pati Didžioji Britanija permeta HUAWEI kaip 5G tiekėją, dėl Kinijos skaidrumo susijusio su korona virusu. O Donaldas Trumpas jaunesnysis savo twiteryje pareiškia: "Jei jums patinka Corona jūsų šalyje, jums patiks „Huawei“ jūsų namuose."

Bet tai tik dar vienas sutapimas...