Ugnius Kiguolis: Medicininis Fašizmas jau Lietuvoje. Nuomonė tyloje prieš audrą

Autorius: Ugnius Kiguolis Šaltinis: https://www.facebook.com/ukigu... 2020-04-19 20:34:00, skaitė 2013, komentavo 7

Ugnius Kiguolis: Medicininis Fašizmas jau Lietuvoje. Nuomonė tyloje prieš audrą

Kol visi ir sveiki ir galimai sergantys, ir jauni, ir seni, vadina save sąmoningais piliečiais ir klusniai sėdi namų areštuose, pavadintais gražiu pavadinimu "karantinas", Lietuvoje:

1. Iš jaunimo atimta galimybė įgauti kokybišką išsilavinimą. Mokymui nuotoliniu būdu nepasiruošę nei mokytojai, nei vaikai, nei tuo labiau daugiavaikės šeimos, kur kiekvienam reikalingas kompiuteris.

2. iš daugybės smulkiųjų ir vidutinių verslų atimta galimybė sąžiningai užsidirbti pinigus ir mokėti algas savo darbuotojams. Šiuo metu gali dirbti tik stambiausieji verslai ir tai ne visi. Likę tikisi pagalbos iš valstybės, kur reikia rašyti prašymą, bus priskirtas specialistas, kuris nuspręs kiek gi pašalpos jūsų verslas yra vertas ir neduok dieve neturite apyvartinių pinigų išmokėti algas nedirbantiems darbuotojams čia ir dabar, nes tampate nelabai patikimu ir tinkamu verslu, kuris pašalpos gali ir negauti.

3. daugybė žmonių netenka ir neteks darbų vien dėl antrojo punkto. jie negaus ne tik algos, bet ir pašalpos iš valstybės. Bet jie to dar nesupranta. Daugybė įmonių negalinčių dirbti dabar, tiesiog ims ir bankrutuos, nunilindamos savo visas skolas tiek darbuotojams, tiek tiekėjams ir atsidarys kitu pavadinimu ir kitu UABu, su tais pačiais arba kitais darbuotojais. Gaila, bet algos pačios nenusipaišys.

4. daugelis net nepastebėjo, kaip viename Lietuvos regione, nuo šiandien atsirado prievarta. medicininė prievarta, medicininis fašizmas. Nemenčinėje kiekvienas suaugęs privalo būti testuojamas ar serga korona virusu. Atsisakančius testuotis NVSC leista privalomai hospitalizuoti ir (ar) izoliuoti. Idomu kas privers, policija? kariuomene? stribai? bus naudojama jėga? Ar visi suvokiate, kad sergančiųjų skaičius didės priklausomai nuo tiriamųjų skaičiaus?

O tuo tarpu žiniasklaidoje sklando ne vienas straipsnis kaip patys testai, kuriais prievarta testuoja žmones yra užkrėsti tuo pačiu korona virusu. Sklando ne vienas straipsnis dėl visiško testų netikslumo, kada yra didelė "False positive" (tyrimas šiuo metu withdrawn, bet tai nereiskia, kad tai neturi kelti įtarimų) arba "false negative" tikimybė, kada jūs galite net ir sirgti, bet jums korona virusas gali buti ir nenustatytas. iš to seka dar vienas punktas:

5. Gerasis seimas nusprendė, kad Gydantys gydytojai spręs dėl priverstinio užsikrėtusiųjų gydymo per karantiną. Kitaip tariant jei net ir jums klaidingai nustatė virusą, jus prievarta gydys kažkoks gydytojas savo kompetencijos ribose. Labai pasiseks tiems, kurių gydytojas bus sąmoningas ir taikys gydymo metodus, kurie feikinėje žiniasklaidoje vadinami neveikiančiais, bet medikai jais gydo įvairiose šalyse. Jei nepasiseks, ant jūsų testuos viską ką sugalvos, nes gi Lietuva didžiuojasi dalyvaudama eksperimente, pavyzdžiui naujojo vaisto "Avigan" klinikiniuose tyrimuose, kurio efektyvumas ir šalutiniai poveikiai bus aiškūs kažkada ateityje.

Aš tik paklausiu visų mane suprantančių ir, be abejo, manęs nekenčiančių: kada jau jums bus gana? kas turi nutikti, kad pradėtumėte galvoti? Jei zmones susikirstys į baltus ir raudonus, ir baltus pradės "žudyti", tai raudoni galvos, kad viskas cia OK, čia dėl jų pačių gerovės? Jums tikrai nematomas priešas toks baisus, kad savo noru vartotumėte bet ką?

Visas visuomenės skaldymasis ir bijojimas vienas kito, kai kiekvienas padaromas įtariamuoju veda prie vieno - pilietinio karo.

Tokiame istorijos etape mes jau buvome. Kažkas pasitrauks į miškus, kažkas krauju kovos už savo ir savo vaikų laisves ir teises, kažkas gaudys tuos kovotojus, o kažkas savo noru atiduos visas savo teises naujai fašistinei santvarkai.

Ateina laikas rinktis, kuriai grupei priklausysite. Vėliau, kai vaikai jūsų klaus, ką jūs darėte, kai pasaulį užvaldė fašistinė psichopatija, turėkite ką jiems atsakyti.

Su visa pagarba Verygai, kad ir kaip ji palaikau įvairiose situacijose, šį kartą sakau STOP. Gana. Nebeskaldykite visuomenės, neveskite tautos prie pilietinio karo.

PRAŠAU
Ugnius

 Kas čia per prieštaravimai GENERALINEI LINIJAI, apeliuojant į kažkokį "sveiką protą"?! Aš esu giliai pasipiktinęs tokia neatsakinga autoriaus pozicija ir reikalauju VIENAREIKŠMIŠKAI PAKLUSTI VALDŽIAI:

https://youtu.be/xHJs2R-UNAc