Artūro Zuoko cirko pasirodymai

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/artu... 2020-02-21 12:04:00, skaitė 727, komentavo 0

Artūro Zuoko cirko pasirodymai

Su žmona Agne besiskiriantis liberalas Artūras Zuokas nusprendė tai padaryti kaip šou, kurį galėtų vertinti visuomenė

Buvęs sostinės meras Artūras Zuokas, kuris šiuo metu skiriasi su savo žmona Agne, per socialinius tinklus kreipėsi į visuomenę su prašymu palaikyti jo sutuoktinę, kuri kenčia nuo priklausomybės. Anksčiau žiniasklaidai Zuokas atskleidė, kad jo žmona kenčia nuo priklausomybės nuo alkoholio. O vėliau savo Facebook puslapyje leido suprasti, kad Agnei reikia pagalbos šioje kovoje su priklausomybe.

„Agnei reikia pagalbos, kurios, deja, nei aš, nei dauguma artimųjų nebegalime suteikti. Prašau, palaikyti ją, nors tai ir nėra lengva. Per ilgą laiką artimųjų GAILESTIS virto NUOLAIDŽIAVIMU, o Agnei — paskata nesikeisti…“ — rašo jis.

Anot jo, vėliau jo šeima susidūrė su įstatymais, kurie išaukštindami „asmens paslaptį“ sukuria būtent tokias situacijas, kuriose asmuo, kuriam labiausiai reikia pagalbos, paliekamas vienas su savo „paslaptimi“.

Artūro Zuoko cirko pasirodymai

„Prašau, nerašyti piktų ir užgaulių komentarų po Agnės įrašais, kurie yra apsvaigimo būsenos vaisius. Prašau, jei galite, rašykite: „Agne, tu gali padėti sau. „Dėl savęs, ir dėl tų, kurie tave myli.“ — juk taip daug metų raginai moteris rūpintis savo sveikata…“. Būtent taip buvo parašyta ant rožinio autobusėlio, kurį aplankė šimtai tūkstančių moterų.

Mielos moterys, prašau, dabar jūsų eilė paraginti Agnę susirūpinti savo sveikata“, — prašo Zuokas. Anksčiau žiniasklaidai Zuokas patvirtino, jog jo žmona jau seniai kenčia nuo priklausomybės nuo alkoholio bei būtent tai tapo skyrybų priežastimi.Dar anksčiau šią savaitę pasklido naujienos, kad į Zuokų namus kelis kartus buvo iškviesti policijos pareigūnai dėl pranešimų apie smurtavimą prieš moterį ir vaikus.

SN inf.