Misteris Sorriukas vėl pamiršo, kas jam postą davė ir algą moką?

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: http://alkas.lt/2018/09/21/r-n... 2018-09-21 10:01:26, skaitė 1087, komentavo 1

Misteris Sorriukas vėl pamiršo, kas jam postą davė ir algą moką?

Misteris Sorriukas vėl pamiršo, kas jam postą davė ir algą moką? | Facebook.com nuotr.

Skaitau šitą Delfyje ir negaliu savo akimis patikėti:

„…Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius ragina institucijas nedelsiant nukabinti karininko Jono Noreikos – Generolo Vėtros atminimo lentą Vilniaus centre, įvertinus jo kolaboravimą su nacių okupantais.

Turime principingai reaguoti, iškilus nenuginčijamiems faktams apie atskirų žmonių nederamą elgesį ar kolaboravimą su naciais“, – BNS trečiadienį sakė ministras.

„J. Noreikos pavyzdys kaip tik toks ir yra. Jo gyvenimas buvo įvairus, tiesa, kad jis kalėjo konclageryje, kovojo už Lietuvą. Bet taip pat prieš akis turiu kopijas dokumentų, kurios liudija apie aiškų kolaboravimą su naciais, formuojant žydų getus ir nusavinant žydų turtą“, – teigė L. Linkevičius.”

Kolaboravimas su naciais? Štai kaip ponas ministras pragydo? Visai, kaip sovietiniais laikais.

Įdomu, ar visi supranta, jog pagal tokius „sovietinius“ „kolaboravimo su naciais“ kriterijus, kuriuos mums bruka už pono ministro nugaros stovinčios ir akivaizdžiai jam vadovaujančios jėgos, absoliuti dauguma Lietuvos gyventojų priskirtina kolaborantams su naciais.

Nes dirbo, gyveno, mokėsi ir augino vaikus vokiečiams valdant. Nesėdėjo miške kartu su sovietų diversantais parašiutistais, nebuvo uždaryti į getą.

Sovietmečiu taip ir buvo oficialiai traktuojamas tas gyvenimas okupantams valdant. Privalomose anketose buvo atskiras klausimas „Ar gyvenote nacių okupuotoje teritorijoje? Kokį laikotarpį“ – ir tas, kas padėdavo varnelę buvo traktuojamas, kaip žemesnio lygmens nacių kolaborantas su visomis išplaukiančiomis pasekmėmis.

Žiū ir mūsų (ar tikrai mūsų?) ministras perėjo į de facto sovietinių laikų žargoną, kalbėdamas apie garsųjį partizanų vadą Generolą Vėtrą-Joną Noreiką.

Kuris, kaip visi žinome iš oficialios LGGRTC pažymos NEDALYVAVO jokiuose Holokausto nusikaltimuose, t.y. neorganizavo taikių žmonių masinių žudynių ir juose nedalyvavo. Tai yra FAKTAS.

O tas sovietmečio žargono išsireiškimas „kolaboravo su naciais“ yra laaaabai platus ir itin daug kam pritaikomas.

Ir profesoriaus V.Landsbergio šviesios atminties tėveliui, ir daugybei lietuvių tautos šviesulių, po karo pasitraukusių iš Lietuvos ar atsidūrusių Sibire bei Tuskulėnuose.

Ir tikrai NE buvusiam komjaunimo funkcionieriui L. Linkevičiui derėtu iš Moralinio Kosmoso aukštumų byloti apie.. .kolaboravimą su okupantais. Nors reikia pripažinti – jis šioje temoje nusimano geriau, nei absoliuti dauguma Lietuvos gyventojų. Patirtis yra patirtis.

Grįžtant prie mano nuostabos.

Toks jausmas, kad nepakeičiamas „visų valdžių ministras“ L. Linkevičius kažkaip galutinai pamiršo, kam buvo nusamdytas. Berods, URM reikalingas tam, kad atstovautu Lietuvos interesus užsienyje ir juos aktyviai gintu. Gintu būtent nuo tų, kurie bando prastumti savo interesus lietuvių tautos sąskaita. Tame tarpe ir istorinės politikos srityje.

Nebijodamas būti nemalonus ar kažkam nepatikti. Nes darbas toks. Kaip sako amerikiečiai, jei nori atliepti kitų poreikius ir visiems kelti teigiamas emocijas – eik pardavinėti ledų. UR ministro kitoks darbo pobūdis ir tikslas. Bent jau turėtu būti.

Tuo tarpu ponas Linkevičius, pasaulyje garsėjantis „Misterio Aciprašau“ pravarde, matyt, kažkaip kitaip įsivaizduoja savo funkcijas Lietuvos Vyriausybėje.

Kaip Užsienio Ponų tarno ir patikėtinio, uoliai vykdančio prievolę užtikrinti, kad kiekvienas „tų, apie kuriuos negalima sakyti, kad jie valdo pasaulį“ (C) parėdymas ar užgaida būtu nedelsiant įvykdyti mūsų šalyje.

Visiškai nepaisant tų veiksmų kaštų lietuvių tautos materialinei gerovei, tautinei sąmonei ar žmogiškajam orumui. Svarbu, kad „pasaulio nevaldančių jėgų“ atstovai būtu patenkinti ir paplekšnotu iš laimės švytinčiam ponui Linui kada per petį prie progos – „Good job, Lainus, good job!“

Tfu!

P.S. Sėdžiu dabar ir galvoju – na už ką turėčiau balsuoti per artėjančius rinkimus, kad naujoje Vyriausybėje nebepamatyčiau to švytinčio apvalaino veido? Kaip manote, broliai lietuviai?

---
LDiena.lt: Gerbiamas blogeris šieik tiek sukčiauja, teigdamas, kad Linkevičius pamiršo, kas jam suteikė šį posta. Būtent prieš tų jėgų, kurios dalyvauja skirstant Lietuvos vyriausybės portfelius, atstovus ir atsiskaitinėja amžinasis komjaunuolis Linkevičius, būtent jų nurodymus jis visomis išgalėmis ir bando įgyvendinti, tiek keliaklūpsčiaudamas prieš Ukrainą užgrobusius judėjų oligarchus, tiek prieš vietinius globalaus sionizmo emisarus.

Žinoma, tai labai juokinga, kai vietinių chuntistų ir perversmininkų kuriamas mitas apie "didvyrišką pasipriešinimą raudonajam okupantui" susikerta su globalių parazitų kuriamu "holokausto mitu"...