Kitų metų pradžioje Lietuvos laukia milžiniškų kompensacijų už neteisėtą savo ir užsienio piliečių įkalinimą pateiktos sąskaitos

Autorius: Simonas Kroydonas Šaltinis: https://www.facebook.com/Simon... 2018-08-12 14:49:49, skaitė 1369, komentavo 6

Kitų metų pradžioje Lietuvos laukia milžiniškų kompensacijų už neteisėtą savo ir užsienio piliečių įkalinimą pateiktos sąskaitos

Baudos bus mokamos iš jūsų visų suneštų pinigų.Kodėl privačiose įstaigose direktoriai,akcininkai,savininkai atsako savo turtu,o prokurorai,tyrėjai,teisėjai kurie sugadina kitų žmonių gyvenimus neatsako niekuo ir visame tame kažkodėl išsiskiria būtent Šiauliai.

Šiaulių pirmojo komisariato pareigūnai sulaiko ir įkiša į areštines,izoliatorius tiesiog iš lempos.Paima pasus,dokumentus,nei kokių rimtų kaltinimų,nieko.

Nigel West istorija,mano istorija,gali sukurti precedentus.Sužinai,kad esi ieškomas,nors britai sako,kad niekas tavęs neieško.Prokuratūra yra užsukusi neaiškius biznelius su vertimų kontoromis,kai šios nemokšiškai išverčia tekstus į anglų kalbą,ir tie tekstai nugula į šiukšlių dėžę,nes niekas į interpolą nesikreipia.Tada masiškai duodamos užklausos visokiems Genocido centrams,žurnalistų etikos vertinimo komisijoms,kurios iš esmės yra niekas.

Pvz man kažkokia žurnalistų asociacija ir visa jų nuomonė yra niekinė.Ar SELUi yra svarbi konservatorijos dėstytojo nuomonė,kuri sakytų,kad muziką reikia kurti būtent taip ir taip.Pasiųstų ant trijų raudžių,ir sakytų,eik dirbt.

Kai tu renki stadionus,kai tave skaito šimtas tūkstančių žmonių,tau vienodai šviečia,ką ataskaitoje parašys koks nors žurnalistų sąjungos docentėlis,nes jo nuomonė yra niekinė.Nes jis rašys tai,ką jam sako sistemos viršūnėlė,nes jeigu koks Anušauskas sakys,kad dabar tu docentėli turėsi čiulpti,už tai,kad išsaugotum savo darbo vietą.Tas docentas ir čiulps.

Visa Lietuva yra mafijinė valstybė,iš kurios visi bėga,ir jauni ir seni,visi kas turi kojas,gali vaikščioti visi bėga iš Lietuvos.Invalidai ir tie iš jos bėga ir jiems Londone žymiai geriau,kur susiranda savo nišą ir realizuoja savo svajones.

Kažkas yra ne taip su Šiaulių prokuratūra,teismais.Tai ką jie daro yra nesuvokiama,o įsikišus Britanijos ambasadai viskas keisis nuo pagrindų.Štai pvz mano straipsniai.

Visi skaitytojai puikiai žino,kad aš rašau,rašiau ir rašysiu.Nigel West vistiek pasiims savo dukrelę ir važiuos lauk iš šito mužikyno Lietuva vadinamo.Tūlas sodietis dievagosis,ko Simonas Lietuvą šmeižia,tai ir atsakysiu.Atskridau į šitą mužikyną paso pasikeisti,ir atgal namo.

Mužikyno teisėsauga nusprendė sulaikyti mane,kad aš nerašyčiau apie mužikyno korupcines,schemas,mužikyno lyderius ir apie visą mužikišką mentalitetą.Jūs gerbiami skaitytojai esate dori žmonės norintys tvarkos.Argi jūs kalti,kad per kelis metus iš normalios šalies Lietuva patapo mužikynu.

O ką mūsų valdantiesiems daryti,jeigu jie neturi jokios įtakos.Kas nori tas pila purvą ant jų,Ramūno žmoną Ispanijoj su kamerom,dronais persekioja,knisasi šiukšliadėžėse,ieško kažko kompromituojančio,bet neranda.O kodėl galvojate Vokiečiai su Rusais tiesiasi antrą North Stream 2,naftotiekį?

Ogi todėl,kad Ukrainos,Lietuvos,Lenkijos mužikams nereikėtų mokėti duoklės.

Pasižiūrėkite,ką mūsų spauda rašo.Vis guodžias,kad neina įsisavinti visų Europos Sąjungos struktūrinių fondų pinigų,ir visa Lietuvos ekonomika yra pastatyta ant struktūrinių fondų išmaldos ir emigrantų suneštų kruvinai uždirbtų pinigų pamato.Ką Lietuva gamina?

Sovietiniais laikais buvo begalė gamyklų,o dabar miesteliuose tik grožio salonai,kirpyklos,sporto klubeliai ir autoservisai.Dar palaukit šiek tiek bus pilna burgerinių,bukmekerių ir atsidarys daugiau komisų kur žmonės suneš savo daiktus parduot,nes valgyti tai kažką reikia.

Pensininkai visiškai nustumti į dugną.Kalėjimuose kastų sistema kaip Indijoj,kur žmonės žudomi,nusižudo,nuo visuomenės tai slepiama,iš esmės Lietuva tampa jau ,net ne mužikynu,o standartine bananų respublika-BAMBUKYNU.

Tik laiko klausimas,kada susikirs stiprios advokatų kontoros su Lietuvos teismais.Ar tik Stasbūras skirs milžiniškas sumas,kurias Lietuva turės sumokėti už neteisėtą įkalinimą savo ir užsienio šalies piliečiams.

Įsivaizduokit,kepi sau šašlykus,atvažiuoja kriminalistai sulaiko tave,o po to atskirai išsikviečia tave iš kameros reikalauja prisipažint kaltu ir aišku pinigų.Jeigu tu užsienietis,išmelš tave iki paskutinio euro.Kokį įspudį užsienio šalių gyventojai susidarys apie Lietuvą ?

Vieną rumuną Pravieniškėse užmušė už tai,kad ne nuo to stalo sriubos dubenėlį paėmė.Nors ką čia kalbėt,kai jau pati teisėja Neringa Venckienė turėjo sprukt iš Lietuvos,kad išliktų gyva.Visi liudininkai mirė,arba paskendo balutėse,arba užspringdavo savo vėmalais.Net neabejoju,kad Venckienė prisiteis milijoną eurų už neteisėtą persekiojimą.

Ji šiuo metu negali to padaryti,kadangi joks Lietuvos advokatas nešoks prieš savo kolegą,buvusį destytoją aukščiausio teismo teisėją,nes suprask,suės tada tave teisėsaugos klanas su šūdais.Taip ir pasakysiu,su šūdais.

Ar Vytautas Sirvydis advokatų kontora išdrįs mesti pirštinę visam korumpuotam Lietuvos teisėsaugos klanui.manau jau išdryso su Pakso byla su Nigel West byla,gynė ir su vatnikais apšauktus dorus mūsų šalies visuomenininkus nenorinčius karo,nenorinčius provokacijų su Rusija.

Nigel West tai ne koks kaimo budulis.Tai iš senos keltų aristokratų šeimos kilęs investuotojas.Šiau­lių apy­gar­dos pro­ku­ra­tū­ros 1-ojo bau­džia­mo­jo per­se­kio­ji­mo sky­riaus pro­ku­ro­rė Jū­ra­tė Ta­ma­šaus­kie­nė sa­kė, kad kar­do­mo­ji prie­mo­nė Nigelui skir­ta to­kia, ko­kios pra­šy­ta, ta­čiau jos ter­mi­nas trum­pes­nis.

Siū­ly­ta suim­ti įta­ria­mą­jį dviem mė­ne­siams.„Iš by­los me­džia­gos ma­ty­ti, kad lau­kia­ma svar­bių do­ku­men­tų, spe­cia­lis­tų, eks­per­tų at­sa­ky­mų“, – sa­kė iki­teis­mi­nio ty­ri­mo tei­sė­jas Man­tas Lie­sis. Jis pa­brė­žė, kad kar­do­mo­ji prie­mo­nė nė­ra baus­mė, o iš da­bar esan­čių duo­me­nų ki­lo po­rei­kis ati­tin­ka­mai nu­tar­čiai.„Šiuo me­tu aš ne­ma­tau nie­ko ap­čiuo­pia­mo, kad jis ga­lė­jo pa­da­ry­ti nu­si­kal­ti­mą“, – žur­na­lis­tams sa­kė įta­ria­majam at­sto­va­vęs ad­vo­ka­to pa­dė­jė­jas Eri­kas Pav­lo­vi­čius.

Absurdiški ir kaltinimai,kad Nigelą reikia sulaikyti,nes jis nevedęs,mėgsta baruose išgerti,o dar ir pardavinėja į globos namus perkelto kūdikio daiktus,neturi pastovaus adreso,nedirba-nors jis turi adresą kur gyventi.Ir apskritai,koks prokuroro reikalas,kas ką veikia.

Nori dirbi,nori nedirbi,ką nori tą ir darai,nori eini į darbą nori valkatauji,koks kieno skirtumas,ir čia yra senų tarybinių sovietinių laikų palikimas.Dar gerai,kad nepasakė,kad jis jau per senas lankytis baruose,kas jai atrodo įtartina.

Nigelas sakė,kad svarbiausias jo noras yra susigrąžinti dukrelę ir grįžti į Jungtinę Karalystę. Jis taip pat pyko, jog jam sudaromos kliūtys susitvarkyti tėvystės dokumentus.Jis pasidaręs ir DNR kur sumokėjo 500 eurų kai tikra kaina yra 198 eurai,o globos įstaiga, kurioje šiuo metu yra S. Grafininos dukrelė jos vadovė meluoja,kad esą šis vyras nedaro nieko, kas yra reikalinga tėvystei nustatyti.

Tegu tiesiai ir pasako,kad nori kyšio,bet britui yra nesuprantama už ką.Tai jeigu tavęs netenkina maža alga globos namuose persikvalifikuok į manikiurininkų,kirpėjų kursus ir uždirbsi normalius pinigus.Šiauliai yra ketvirtas pagal dydį miestas,o tokiam medelyno rajone dauguma gatvių neasfaltuotos.Tai apie ką eina kalba gerbiamieji skaitytojai.Esame Europos papuasai,kur tik Vilniuje žmonės jau gyvena ir elgiasi kaip žmonės.

Aš manau,kad Nigelas galėjo būti suimtas tik su 100% įsitikinimu,kad rastas Grafininos lavonas ir yra pirštų anstpaudai.Bet kuris pirmo kurso studentas žino.Nėra lavono,nėra ir bylos.Baikeris Kilkus tampomas po teismus ir buvo uždarytas tiesiog iš lempos.

Studentavimo laikais vienai panelei teko nuomotis kambari pas Sandros Grafininos mamą.Alkoholio nesimate aplinkoj,bet skurdas bade akis.Baldeliai suluzę,seni remontai,bute ir tualete nezmoniska kačių šlapimo smarvė- mama laikė,net keletą kačių.Vonioj buvo užsukusi karštą vandenį, kad nuomininkė nesipraustų.

Zodziu, atrodė lyg psichinė ligonė ta mama,jau buvo gan brandaus amziaus.Sandra buvo dvyliktokė,labai graži,jau tada važinėjo į modelių atrankas.Ta beprotė mama vis kartodavo, kokia jos Sandrutė graži ir kaip jai visi pavydi.O Sandrute savaitgaliais dingdavo is namų,o gryždavo su brangiais rūbais pasipuošusi.

Mama jos gyrėsi brangiu veisliniu šuniuku, kurį Sandrutės kavalierius padovanojo už 500 litų.Tokie to žmogaus prisiminimai aplankė,o kartu ir nuojauta bloga.

Pupytės neatsiranda iš gero gyvenimo. Kažkas žmogui atsitinka vaikystėje. Nes normaliai augęs ir auklėtas žmogus, juolab mergaitė yra išmokintas žinoti savo vertę ir turėti gyvenime tikslų.Tikslas savo pusnuogiu kūnu įrodinėti vertę viešai - ne kas kita, o giliai užslėptos psichologinės problemos.

Olialia pupytės buvo ruošiamos ekskortui (prostitucijai mokiems klientams).Pagrindinis atrankos kriterijus blondinės,netekėjusios,neturinčios vaikų.

Atėjusios į atranką tamsiaplaukės būdavo išminusuojamos.Dalis jų teikė eskorto paslaugas,dalis pasirinko kitą gyvenimo būdą,dalis -nužudytos.dalis tapo kalinių žmonomis.Prostitucija yra pavojinga profesija.Jos niekad nežino į kokį iškvietimą vyksta.

Ko gero Sandra Grafinina yra nužudyta,galbūt,net rastas lavonas,o tyrėjai vietoj to,kad ištirtų nusprendė eiti va bank ir presuoti Nigelą,kad prisipažintų dėl nužudymo.Žinant Lietuviškus tardymo metodus,bet kuris prisipažintų ir dėl Ruandos genocido organizavimo.

Netikiu,kad šitas inteligentiškas žmogus tai padarė.Rytoj pirmadienį paaiškės viskas.Arba jį paleis arba jį perveš į Šaulių Tardymo Izoliatorių.Jeigu jį paleis ir nieko neras jis iš Lietuvos prisiteis milžiniškas sumas,ir pradės lysti galybė bylų,kai nekalti žmonės būdavo įkalinami Šiauliuose.

Šiaulių policininkų nusikalstamas susivienijimas tuo užsiiminėjo ilgus metus.