Ar Žygimantas Povilionis dangsto pedofilus, ar tiesiog jį mama taip “išauklėjo“?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/2018... 2018-06-28 19:43:55, skaitė 864, komentavo 3

Ar Žygimantas Povilionis dangsto pedofilus, ar tiesiog jį mama taip “išauklėjo“?

Iš JAV pasklidus gerai žiniai, kad Neringa Venckienė besislapstanti nuo Lietuvoje galimai veikiančio pedofilų klano persekiojimo, netrukus sujudo aukšti Lietuvos politikai.

Federaliniame Čikagos kalėjime teismo posėdžio dėl grąžinimo į Lietuvą laukianti Neringa Venckienė sulaukė stipraus palaikymo. JAV kongresmenas Krisas Smitas pateikė įstatymo pataisą, kurioje siūlo ne tik nutraukti N.Venckienės ekstradiciją, bet ir išleisti ją į laisvę.

Šitokią žinią sužinojęs, JAV viešintis Žygimantas Pavilionis, nedelsiant puolė aiškintis ir bandyti taisyti situaciją, kuri būtų naudinga ne Neringai Venckienei.

Žygimantas Pavilionis jau yra ne kartą pademonstravęs savo požiūrį į su pedofilija kovojančiais žmonėmis ir juos, kaip jie teigia “naglai apgavo“ kai į JAV buvo atvykusi Dalia Grybauskaitė. Jis tuo metu galimai suskirstė žmonės ir padalijo į dvi puses, o Neringos Vneckienės šalininkus, kaip jie teigia tiesiog nuviliojo ir apgavo.

Šį kartą, Žygimantas Pavilionis buvęs Lietuvos ambasadorius JAV ir turintis ten pažįstamų, ėmėsi aiškintis, kas ir kodėl nori padėti Neringai Venckienei.

Jis kaip ir pridera nuolankiam JAV tarnui, neapsiėjo ir be kaltinimų Rusijai. Politikas neatmetė galimybės, kad prieš Lietuvai itin svarbų JAV susitikimą viešai paskleista kritika gali būti Rusijos ataka.

Žygimantui Pavilioniui pasirodė keista ir tai, kad N.Venckienę, kuri neva viešai šmeižia Lietuvos pareigūnus, pasišovė ginti geras jo pažįstamas, Lietuvos draugu nuo Sausio 13-osios įvykių laikomas Ch.Smithas.

Žygimantas Povilionis bandė išsiaiškinti ir greičiausiai pamokyti ar įkalbėti JAV kongresmeną persigalvoti, arba dar kitais būdais jį paveikti ir galimai nuteikti prieš Neringą Venckienę.

Nieko nepešęs, jam pasidarė keista, – „Tai, kad apie įstatymo pataisas nežino net pagrindiniai kongresmeno patarėjai, man kelia nerimą. Kas tuomet ką žino, ką dirba ir kieno rankomis tai daroma?“ – kalbėjo JAV “pedofilijos skandalo detektyvu“ pasijutęs Ž.Pavilionis.

Negi Žygimantas Pavilionis pergyvena dėl neva šmeižiamos Lietuvos teisėsaugos, ar tiesiog vykdo “kažkieno nurodymus“? Ko Žygimantas Pavilionis vyko į JAV, kad ten nuvykęs iškarto ėmėsi “tokio svarbaus tyrimo“?

Tiesa turi tokį keistą savybę, ji vėliau ar anksčiau išlenda į paviršių.

Jurgis L.