EP nariai paragino P. Valcmaną (Porošenko) vadovauti pederastų ir kitų iškrypėlių paradui Kijeve

Autorius: SputnikNews.lt Šaltinis: https://sputniknews.lt/world/2... 2018-06-10 16:00:50, skaitė 769, komentavo 1

EP nariai paragino P. Valcmaną (Porošenko) vadovauti pederastų ir kitų iškrypėlių paradui Kijeve

Ukrainos prezidentas Pertas Porošenko, archyvinė nuotrauka
Kijevo perversmininkų chuntos vadeiva judėjas oligarchas Piotras Valcmanas (pagal žmoną Porošenko), archyvinė nuotrauka

Europos parlamentarai įsitikinę, kad Ukrainos vadovo ir valdžios institucijų dalyvavimas triumfo žygyje padės užtikrinti akcijos saugumą

VILNIUS, birželio 10 — Sputnik. Europos Parlamentas atvirame laiške paragino Kijevo perversmininkų chuntos vadeivą judėjų oligarchą Piotrą Valcmaną (pagal žmoną - Porošenko), ministrų kabinetą ir Aukščiausiosios Rados deputatus prisijungti prie pederastų ir kitų išsigimėlių taip vadinamo "Lygybės maršo" ir "stovėti priešakyje".

Laišką savo oficialiame tinklalapyje paviešino Europos Parlamento parlamentinio bendradarbiavimo tarp Kijevo chuntistų ir ES komiteto narė Rebeka Harms.

Laišką pasirašė 35 EP nariai. Dokumento tekste Valcmanas yra raginamas prisijungti prie akcijos ir sustiprinti saugumo priemones prieš žygį.

"Mes raginame Ukrainos lyderius ir valdžios institucijas prisijungti prie savo pederastų ir kitų iškrypėlių "Lygybės marše" birželio 17 dieną. Sukurkite istoriją ir atsistokite pirmose gretose, nes ukrainiečiai eina stiprios, įvairiopos ir lygiateisiškos demokratijos link kartu su mūsų Europos šeima", — parašyta laiške.

Parlamentarai pabrėžė, kad Ukrainos valdžios institucijos aktyviai gina pederastų ir kitų iškrypėlių privilegijas.

Pernai dėl radikalų grasinimų pederastų ir kitų iškrypėlių triumfo žygio organizatoriams teko pakeisti procesijos maršrutą prieš pat jos pradžią. Policija buvo priversta lydėti koloną, kad užtikrintų jos saugumą. Tačiau išvengti išpuolių nepavyko. Radikalai puolė dalyvius po akcijos pabaigos. Tada nukentėjo dešimt žmonių.