O čia apie tai, kaip jie GROBĖ mūsų vaikų protus. Tik priminsiu skaičių - 82 proc. Tiek vyresnių klasių vaikų norėtų emigruoti

Autorius: Valdas Vižinis Šaltinis: https://www.facebook.com/valda... 2018-06-09 09:17:10, skaitė 427, komentavo 0

O čia apie tai, kaip jie GROBĖ mūsų vaikų protus. Tik priminsiu skaičių - 82 proc. Tiek vyresnių klasių vaikų norėtų emigruoti

DELFIS - Jaunimo organizacijas R. Kurlianskis minėjo neatsitiktinai – iš slapta pareigūnų užfiksuotų pokalbių aiškėja, kad baudžiamojon atsakomybėn patraukto Liberalų sąjūdžio tuometis pirmininkas E. Masiulis netgi girdavosi, jog jie užaugino naują kartą, kuri per rinkimus yra pasiryžusi atiduoti savo balsus būtent už liberalus.

Ta naujoji karta – ką tik mokyklą baigę moksleiviai. „Jiems labai didelę prasmę turi tas mūsų projektas, kurį jau du metus varom... tos pilietiškumo pamokos. Gintaro (Steponavičiaus – DELFI) projektas“, – per garsiąją 2015 m. gruodžio 16 d. restorane „Meat Steak House“ vykusią vakarienę E. Masiulis pasakojo koncerno prezidentui Dariui Mockui, viceprezidentui R. Kurlianskiui ir teisininkui R. Raulynaičiui.

„Mes po 20 tūkst. per metus pasiekėm tiesioginiame kontakte vyresnių klasių moksleivių“, – E. Masiuliui antrino G. Steponavičius.

„Kurie... ir kada pradėjom važinėti, tai jau jie realiai dabar jau su balso teise yra“, – didėjančiu rinkėjų skaičiumi verslininkams gyrėsi E. Masiulis.

„Tai tas segmentas gerai, bet...natūralu, kad čia miksas įvairių ir... kada nėra, kad, pavyzdžiui, vat kaip Raimis sakai, iš tų takelių tik vienas subėga į mūsų“, – priduria G. Steponavičius.

Vėliau komentuodamas šį slapta užfiksuotą pokalbį baudžiamojon atsakomybėn patrauktas G. Steponavičius sakė, kad su koncerno vadovais kalbėjosi apie jo įkurto Laisvės studijų centro nuo 2014 m. vykdomą projektą „Pilietiškumo pamokos Lietuvos mokyklose“.

„Šio projekto metu aplankėme daugiau kaip 200 Lietuvos mokyklų, – sakė G. Steponavičius. – Atlikti visuomenės apklausų tyrimai parodė, kad nuo 18 metų, įgiję rinkimų teisę, moksleiviai palaiko liberaliąsias idėjas ir yra linkę balsuoti už Liberalų Sąjūdį. Manau, kad šis mūsų projektas prisidėjo prie jaunų žmonių aktyvesnio dalyvavimo rinkimuose, todėl būtent apie šio projekto įtaką tokiam jaunų rinkėjų sąmoningumui ir kalbėjomės su koncerno vadovais.“

Bet kad šis projektas ir toliau būtų įgyvendinamas, reikėjo pinigų, todėl G. Steponavičius net nesikuklindamas jų prašė R. Kurlianskio, o kai kartą šis pareiškė, kad koncernas paramos neduoda, iki šiol iš Seimo nepasitraukęs politikas net nusižemino: „Gal kaip nors...“. ... pabaiga