Karabinierių užpuolimas Pizoje ir vicepremjero Salvini priesaika visus nelegalus afrikiečius išsiųsti namo

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2018-06-08 21:03:04, skaitė 723, komentavo 4

Karabinierių užpuolimas Pizoje ir vicepremjero Salvini priesaika visus nelegalus afrikiečius išsiųsti namo

https://3.bp.blogspot.com/-0x44FfeoxY8/WxphhY0WvAI/AAAAAAAAKFw/Q6qVuOOmL-oMROT3eOGTK2AW2yzkyly3ACLcBGAs/s1600/GettyImages-942219866-640x480.png

Birželio 6 dieną nelegalai afrikiečiai, kurie Pizoje prekiavo rankinėmis-padirbiniais, sumušė italų tvarkos sergėtoją. Karabinieriui nelegalas iš Senegalo smogė į veidą ir sulaužė nosį.

https://www.youtube.com/watch?v=P3MKl7D1nV4

https://www.youtube.com/watch?v=wVHo46PJbmk

Pizos miesto karabinieriai konfiskavo 160 padirbtų žymių dizainerių rankinių. Tuo metu karabinierius užpuolė nelegalai afrikiečiai.

Kai pareigūnų užpuolimo video pasklido internete, vicepremjeras ir VRM vadovas Matteo Salvini Facebook pažadėjo kuo greitesnio pasveikimo sužalotam policininkui, kuris gydomas ligoninėje, ir pasakė, kad iš Italijos „iškeldins nelegalius imigrantus ir atstatys teisėtvarką“. Salvini pažymėjo, kad tai yra jo tikslas.

Breitbart rašoma, kad Salvini papasakojo apie incidentą mitinge ir pasakė: „Italijos vidaus reikalų ministras su jumis, piktavaliai pradės bijoti“.

Provincijos policijos profsąjungos sekretorius papasakojo laikraščiui Il Giornale, kad tai „dar vienas pavyzdys prievartos prieš policiją, sunkiai sužeistas policininkas, kuriam mes reiškiame savo solidarumą ir visus geriausius linkėjimus greičiausio pasveikimo“.

Jo žodžiais, incidento video parodė paradoksalią situaciją, kad mieste nuolatos už įstatymo ribų gyvena žmonės, praktikuojantys neteisėtą prekybą ir tikintys, kad valdžia negali jiems nieko padaryti.

Šaltinis: http://www.breitbart.com/london/2018/06/08/migrant-attack-police-italian-deputy-leader-promises-deportations/