Tariamas Adolfo Hitlerio anūkas kreipėsi į Rusiją pagalbos

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2018-04-27 13:35:12, skaitė 654, komentavo 0

Tariamas Adolfo Hitlerio anūkas kreipėsi į Rusiją pagalbos

Televizijos kanalo NTV žurnalistai rado prancūzą, kuris save vadina Adolfo Hitlerio anūku. Anksčiau Europos žiniasklaida skelbė, kad Trečiojo Reicho fiureris galėjo turėti nesantuokinį sūnų – Jeaną-Marie Loret`ą, kuris, sėkmingai slapstydamasis visą gyvenimą, mirė 1985 metais Prancūzijoje, taip pat palikdamas sūnų, rašo rambler.ru.

Pramoginės programos „Naujos rusiškos sensacijos“ autoriams pavyko susekti tariamą diktatoriaus anūką. Tam jiems prireikė pusės metų, dar keletą savaičių truko susirašinėjimas internetu, na, ir dar kelias dienas vyko „sunkios“ derybos telefonu. Ir vis dėlto, praėjusį sekmadienį kanalas galėjo pranešti, kad Hitlerio anūkas yra Philippe`as Loret`as, jis „įprastinėje“ baimėje gyvena Prancūzijoje, Boen an Vermandua (Bohain-en-Vermandois) mieste, bet sutiko pasikalbėti su Rusijos žurnalistais.

Taigi, P. Loret`as pareiškė, kad jo močiutė Charlotte Lobjoie susipažino su fiureriu per Pirmąjį pasaulinį karą 1916 metais, kai ji gyveno, o Hitlerio karinė dalis buvo laikinai apsistojusi netoli Lilio. Moteris tapo būsimo diktatoriaus meiluže ir pagimdė jam nesantuokinį sūnų. Beje, ir pats P.Loret`as, kuris dabar dirba santechniku, jaučia „tam tikrų abejonių“ istorijoje, kurią jam papasakojo tėvas. Dėl to jis paprašė Rusijos ekspertų pagalbos ir nusprendė pasidaryti DNR tyrimą. P. Loret`as vienam iš Maskvos medicinos centrų atidavė seilių mėginį, tikėdamasis, kad jį galės palyginti su Hitlerio DNK. Fiurerio kaukolės fragmentas ir žandikaulis yra saugomi Rusijos federalinės saugumo tarnybos archyvuose Maskvoje, praneša rambler.ru. Priminsime, kad apie tariamą Hitlerio anūką dar prieš šešerius metus rašė britų žiniasklaida.

Štai 2012 metų balandžio 7 dienos „MailOnline“ numeryje pasakojama, kaip kartą, P.Loret`ui sėdint su šešiais broliais ir seserimis prie pietų stalo ir plepant apie kasdieninius reikalus, tėvas staiga tarė: „Vaikai, noriu jums kai ką pasakyti. Jūsų senelis yra Adolfas Hitleris“. „Stojo mirtina tyla, nes niekas nežinojo, ką sakyti. Mes nežinojome, kaip reaguoti“, – 2012 metais prisiminė 40 metų senumo įvykį Philippe`as, kalbėdamas su žurnalistais. Jeigu DNR tyrimas parodytų, kad P.Loret`as iš tikrųjų yra Hitlerio anūkas, būtų padėtas taškas įvairioms sąmokslo teorijoms apie fiurerio pasitraukimą į Pietų Ameriką, kur jis neva sulaukė žilos senatvės.

---
LDiena.lt: gerbiamiems skaitytojams primenu, kad Adolfo Šikelgruberio (nuo jidiš "šekelio rinkėjas"), pasivadinusio Hitleriu, mirtis yra nuolatinių manipuliacijų objektas. Internete taip pat galima rasti medžiagos, kad Rusijoje saugomi A. Šikelgruberio kūno liekanos yra falsifikatas, bei iinformacijos apie laimingą Adolfo gyvenimą toli nuo jo nusikaltimų vietos.