ALKOmafijos pramonė naudingiems idiotams nemoka - scenos žiopčiotojai jiems atidirbinėja už teisę vogti iš VALSTYBĖS IŽDO

Autorius: Bernardas Dringis Šaltinis: https://www.facebook.com/profi... 2018-01-29 20:54:52, skaitė 2014, komentavo 2

ALKOmafijos pramonė naudingiems idiotams nemoka - scenos žiopčiotojai jiems atidirbinėja už teisę vogti iš VALSTYBĖS IŽDO

R.Karbauskio keistai išteplioto atvaizdo panaudojimas sukėlė bangas. Dauguma teigia - tai patyčios. Kiti, jog tai karikatūra. R.Karbauskis, su šypsena, trumpai pareiškė, kad tokiu būdu kai kas siekia dėmesio.

Galima nepritarti valdančiųjų politikai (kai kas ir man labai nepatinka), galima nemėgti R.Karbauskio, bet laikytis įstatymų privalu, "net" atlikėjams. Visas pulkas atlikėjų buvo/yra teisėsaugos klientais, kai kurie nuteisti, kiti - Ž.Žvagulis, J.Liesis teisiami dabar.

Teisę į atvaizdą gina LR teisės aktai, Europos žmogaus teisių konvencijos 8 straipsnis.

Teismų praktikoje yra laikomasi pozicijos, kad asmens teisė į atvaizdą yra svarbesnis gėris nei komercinė nauda. 

Galima sakyti - R.Karbauskis viešas asmuo todėl įstatymai jo nesaugo. Taip, išimtys yra, bet asmens atvaizdavimas negali pažeminti asmens orumo, garbės, dalykinės reputacijos. Nesiimu vertinti, nors turiu nuomonę, ar šiuo atveju neperžengtos kažkokios ribos. Teisinės, greičiausiai, ne.

Visokios karikatūros tai ne esmė, ypač jei jos laiku ir vietoje. Esmė, kad panašios akcijos atsiranda tik tada, kai įvairiems sindikatams pakvimpa rimtais praradimais.


Abu labu tokiu - svetimo piaro platintojai: žiopčiotojas-dainorėlis ir žiopčiotojas-masonas

Gabrielius Liaudanskas, pravarde Svaras, baigęs pedagogikos mokslus. Mokytoju dirbti nenorėjo, pasuko į pelningą šou verslą. 

Svaras sukasi tarp politikų, LRT bičiulių, dalyvauja įvairiausiuose projektuose. Mėgsta už mokesčių mokėtojų pinigus plaukioti LRT organizuojamose ekspedicijose. Plaukioja ne tik pats, bet pakeliauti pasiima ir sūnų. 


Pasak Lenino - Nacijos šūdas, susiruošęs pasiplaukioti už Valstybės iždo pinigus

Ne vienas norėtų pasimėgauti nemokama trijų savaičių kelione laivu, aplankant istorines vietas.

Lietuvos šou verslo padangėje vyrauja pigi chaltūra, kuri gerai tinka "įsisavinant" mokesčių mokėtojų milijonus. Rimto turinio mažai. Rimti, išliekamąją vertę kuriantys menininkai nedaro pajuokos akcijų, jie kuria tikrą meną.

Lietuvos šou veikla yra didžiulis verslas, kuris aktyviai dalyvauja politikoje ir labai mėgsta mokesčių mokėtojų sunkiai suneštus milijonus.

Tačiau "akcijų" rengėjai praleido, kad rinkėjo savimonė auga, todėl išpuolių rezultatai bus priešingi. Politikoje patyčiomis, karikatūromis nebenugalėsi. Senos plokštelės "nebegroja".

Galima prognozuoti, kad asmenų iš kurių taip šaipomasi, reitingai tik didės. Pagyvensim, pamatysim.