Jiems betrūko mūsų idėjos

Autorius: Petras Dargis Šaltinis: http://petrasdargis.lt/rasinia... 2017-11-27 21:15:14, skaitė 1523, komentavo 1

Jiems betrūko mūsų idėjos


Albert Gyorgy

Štai nauja patriotizmo tryda. Idėja Lietuvai. Yra netgi tokia feisbukinė grupė. Kažkas buvo įrašęs mane, bet išsirašiau ir dar uždėjau tokią varnelę, kad niekas daugiau įrašyti nebegalėtų.

Ar tik nesuklydau?

O jeigu Lietuvai, kuriai visko jau per akis, tik mano idėjos betrūko? Juk izoterikai sako, kad mintys kažkokiu būdu materializuojasi, gali pavirsti labai realia elektros ar kokia kita energija. Ne mano vieno, bet gal mūsų visų karštų patriotų idėjos pakeistų Eurosajuzo uždraustą atominę elektrinę? Staiga atpigtų visa energetika, kartu kristų ir prekių kainos, gyventume bent kaip gyvenom prie lito, nors ir prie euro, kaip visi patriotai žinom, kainos nekilo ir neturėjo kilti.
Bet izoterika, kaip ir dujų terminalo nauda, dar toks ne visai įrodytas daiktas.

Jeigu ne izoterinė, tai nauda gali būti politinė. Tarkim, Numavičius, visų bankų valdybų pirmininkai tik mano idėjos gal ir telaukė? Paskaitytų ir imtų šaukti iš laimės:

- Ir kaip mums patiems neatėjo į galvą!..

Pritaikytų jie mano idėją, o jau tada... Tada visiems patriotams praeitų visos idėjos, kaip praėjo kažkada kokliušas, sąjūdis bei tautinis atgimimas.

Užtat mane gal priimtų į Maksimos, Lidlo ir visų bankų valdybų patarėjus? Gal net paskirtų prižiūrėti Prezidentūrą ir Seimą?


Владимир Казак, "В метро"