2017 m. rugsėjo 10 d. prie Seimo vyks mitingas už taiką ir prieš NATO okupaciją Lietuvoje

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/perma... 2017-09-09 09:57:53, skaitė 2602, komentavo 0

2017 m. rugsėjo 10 d. prie Seimo vyks mitingas už taiką ir prieš NATO okupaciją Lietuvoje

2017 m. rugsėjo 10 d. prie Seimo vyks mitingas už taiką ir prieš NATO okupaciją Lietuvoje

NATO buvo įkurta 1949 metais, kaip skelbia aljanso statutas, „suvienyti šalių-bloko narių pajėgas kolektyvinei gynybai nuo išorės priešų, išsaugoti stabilumą ir taiką“. Ciniškiau ir aiškiau NATO tikslus apibrėžė Izmėjaus Hastingsas, pirmasis NATO Generalinis sekretorius : „... laikyti rusus išorėje, amerikiečius viduje , o vokiečius po kojomis“. Tai yra, NATO buvo sukurtas „sulaikyti tarybinę grėsmę“. Vėliau, kaip atsakas į agresyvaus Vakarų karinio aljanso sukūrimą, 1955 metais buvo įkurtas Tarybų Sąjungos gynybinis blokas Varšuvos pakto organizacija, o NATO buvo šios organizacijos geopolitinis priešininkas. 1990 metais Varšuvos pakto organizacija buvo išformuota, todėl dauguma tikėjosi , kad NATO savo vaidmenį jau atliko ir tapo nebereikalinga. Tačiau būtent tada ir išryškėjo tikrieji NATO tikslai.

NATO nėra joks gynybinis aljansas, kadangi nei šios organizacijos, nei jos narių niekas niekada nėra užpuolęs, o todėl ir gintis , atitinkamai, šitam aljansui niekada neteko. NATO - tai agresyvus Vakarų militaristinės ekspansijos įrankis, nusikalstama organizacija, kuri pati arba kurios narės po II-ojo Pasaulinio karo užpuolė ir nuniokojo apie 80 pasaulio šalių, išžudė milijonus pasaulio gyventojų, įvykdė baisiausius karo nusikaltimus bei nusikaltimus žmoniškumui. NATO kelia didžiausią grėsmę taikai ir saugumui pasaulyje, tai pats kruviniausias žmonijos istorijoje Vakarų kolonizatorių įrankis!..

Visose šalyse, kur įsiveržė NATO karo nusikaltėlių gauja, įvyko nacionalinės katastrofos – ekonominis, socialinis, kultūrinis nuosmukis, masinis skurdas, depopuliacija, suvereniteto praradimas. Paskutiniai NATO karinių „demokratizacijų“ – „bombų demokratijos“ pavyzdžiai yra Jugoslavija, Afganistanas, Irakas, Libija, Sirija, Ukraina. Tos šalys tapo valdomo chaoso zonomis. Pabaltijo šalyse visuotinė gerovė ir klestėjimas po NATO okupacijos, deja, nepasirodė, o atsitiko tas pats, kaip ir anksčiau minėtais atvejais - katastrofa, ekonominis, socialinis, kultūrinis nuosmukis, masinis skurdas, depopuliacija, emigracija, suvereniteto praradimas, faktinė šalies okupacija.

NATO - nusikalstamas Vakarų kolonijinės ekspansijos įrankis, turi būti kuo greičiau išformuotas, o Vakarų karo vanagai privalo atsakyti už savo nusikaltimus žmoniškumui visame pasaulyje. Tik tokiu atveju Žemėje įmanoma atkurti taiką ir saugumą, išsaugoti mūsų planetą, suteikti žmonijai šansą į ateitį.

STOP US/NATO WAR CRIMES AROUND THE WORLD!
US/NATO WAR CRIMINALS TO NIURNBERG-2!
US/NATO MUST BE DESTROYED!
YANKEE, GO HOME!
PEACE - YES! NO WAR!
JAV/NATO KARO NUSIKALTĖLIAI - LAUK IŠ LIETUVOS!