Nužudymas Luganske

Autorius: Jonas Kovalskis Šaltinis: https://www.facebook.com/perma... 2017-04-24 15:41:05, skaitė 2774, komentavo 0

Nužudymas Luganske

Luganske JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos "instruktorių" paruošti Kijevo ukrobanderlogų diversantai, tyčia ar per klaidą, susprogdino savo sėbrų iš ESBO automobilį. Buvo sužeisti CŽV agentai Čekijos ir Vokietijos piliečiai, tačiau "baisiausia" yra tai , kad žuvo ateivis iš kitos planetos, aukštesnės civilizacijos JAV pilietis. 
Oh vei!!! Gewalt!!!!

Luganske JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos "instruktorių" paruošti Kijevo ukrobanderlogų diversantai, tyčia ar per klaidą, susprogdino savo sėbrų iš ESBO automobilį. Buvo sužeisti CŽV agentai Čekijos ir Vokietijos piliečiai, tačiau "baisiausia" yra tai , kad žuvo ateivis iš kitos planetos, aukštesnės civilizacijos JAV pilietis. 
Oh vei!!! Gewalt!!!!
JAV Gosdepas "šokiruotas ir siaubingai nuliūdęs"!! 
Kai JAV-ES-NATO gauja organizavo valstybinį perversmą Maidauną ir jo metu pačių atsiųsti snaiperiai, kaip teigia buvęs aktyvus Maidano dalyvis teroristinės organizacijos "Dešinysis sektorius" buvęs narys Nikolajus Dulskis (Žr. nuo 27:44 min https://www.youtube.com/watch?v=CHJ-IlpvLpc ) , sušaudė apkvailintų per 100 ukrainiečių Maidane 2014-02-19 - 22 dienomis, Gosdepas nešokiruotas, - "JAV importinės demokratijos ir JAV laisvės medis turi būti nuolat gausiai laistomas čiabuvių iš viso pasaulio kraštų krauju". Kai JAV pasamdyti Vakarų Ukrainos nacionalistai-banderlogai sudegino Odesos Profsąjungų rūmuose per pusę šimto valstybinio perversmo Kijeve nepripažįstančių taikių oponentų, Gosdepas nešokiruotas ir neliūdi, - tai demokratijos "made in USA" neišvengiamos ir būtinos aukos. Kai Kijevo nacistai iš lėktuvų apšaudo civilinį objektą administracijos pastatą Luganske 2014-06-02, nužudo per 40 civilių gyventojų ir ištikimų priesaikai milicininkų Mariuopolyje 2014-05-09, JAV Gosdepas nešokiruotas ir neliūdi, - visi, kas nepripažįsta JAV "išskirtinumo" ir "vertybių", turi nuosavas vertybes ir nacionalinius interesus, yra žemesnė rasė arba teroristai. Kai Ukrainos baudėjų kariuomenė, nacistiniai būriai "Tornado", "Azov", "Aidar", "Donbas" ir kiti, Rytų Ukrainoje nužudo dešimtis tūkstančių taikių civilių savo bendrapiliečių ukrainiečių, iš kurių 70 yra vaikai nei karto ne teroristai, JAV Gosdepas nešokiruotas ir neliūdi, shits happens...
Tačiau kai žūsta "aukštesnės rasės" JAV pilietis JAV sukelto pilietinio karo kažkokioje Ukrainoje metu, JAV Gosdepas "šokiruotas ir siaubingai nuliūdęs", rankas laužo, visas departamentas, Baltieji rūmai, Kongresas, Pentagonas ir CŽV-NSA-IRI-NDE-visi soroso fondai ir t.t.... galvas pelenais barstosi, plaukus raunasi nepaguodžiamo sielvarto, beribio praradimo skausmo raudose...
Liūdna. Tikrai. Žmogus, gal būt visai geras, žuvo. 
Tai gal JAV nebereikėtų daugiau kurstyti karo propagandos ir tautinės nesantaikos, organizuoti valstybinius perversmus, "spalvotas" revoliucijas, maidanus, arabų pavasarius, vykdyti tarptautinius nusikaltimus, ekonomines blokadas ir prekybinius karus, informacines ir karines agresijas (paskutiniai JAV-NATO tarptautiniai nusikaltimai-karinės agresijos prieš Afganistaną, Jugoslaviją, Iraką, Libiją, Siriją, Ukrainą, Šiaurės Korėją ir kt. šalis), bombarduoti, griauti, naikinti ir žudyti milijonus civilių žmonių visame pasaulyje - ir tokie "aukštesnės rasė" amerikiečiai, kaip šis žuvęs ESBO misijos stebėtojas, būtų gyvi šiandien?...
Įdomiausia tai, kad JAV Gosdepas pareikalavo iš Rusijos "padaryti viską, panaudoti visą Rusijos įtaką Lugansko laisvės kovotojams, kad šis įvykis būtų ištirtas"?!...
Pagal braižą šis susprogdinimas labai primena Ukrainos banderlogų, Kijevo nacistų diversiją, tokią pačią kaip Donbaso laisvės kovotojų vadų - Mozgovojaus, Bezlerio, Bednovo, Arseno Pavlovo-Motorola, Michailo Tolstych-Givi ir eilės kitų nužudymus , kitus teroristinius aktus. Visus Ukrainos žudikus-teroristus tokioms diversijoms ruošia specialistai, galvažudžiai-profesionalai iš JAV-UK-NATO ir kitų Vakarų kolonizatorių šalių. Net Lietuvos "ekspertai" iš KAM'o ir "Geležinio vilko" bravūriškai gyrėsi, kad dalyvauja Ukrainos banderlogų "apmokymų programoje". Jau nekalbant apie tai, kad visa kariniams veiksmams ir teroristiniams aktams reikalinga žudymo įranga, priemonės iš visų NATO karo nusikaltėlių gaujos šalių per Lietuvos teritoriją, aktyviai padedant Lietuvos valdžiai ir net talkinant švedų fašistams, gausiai keliauja į pilietinio karo drąskomą ir parsidavusios Kijevo chuntos naikinamą Ukrainą.
JAV Gosdepui tereikia pakelti telefono ragelį, surinkti bet kurio iš minėtų JAV vasalų numerį ir gauti aiškią, išsamią ataskaitą apie įvykdytos diversijos-provokacijos eigą bei rezultatus. Blogiausiu atveju, JAV Gosdepas gali pasiteirauti apie įvykį pas žinomą "spalvotų" revoliucijų technologijų estetą ir guru Audrių Butkevičių - jis viską žino, jis jau 4 metai Ukrainoje, jis ten kaip namuose, jį ten visi šunys pažįsta. Ir pasakys.
Tačiau JAV Gosdepui tai būtų per ne lyg paprastas būdas sužinoti tiesą apie savo įvykdytą nusikaltimą. "Išskirtinės" rasės padėtis įpareigoja atlikti tam tikrą ritualą, sušokti šamano šokį aplink kepamą ant laužo auką. JAV-NATO firminis "demokratizavimo" stilius nepakenčia tokio prasčiokiško veiksmas-atoveiksmis, priežastis-pasekmė tiesmukumo, reikalauja tam tikro žudiko-maniako lygį atitinkančio stiliaus, grobuonies elegancijos, iškrypėliškos niekšybės gracijos. Todėl, reikia išgąsdinti pasaulį "raudonąja grėsme" ir tuo pagrindu užpulti Korėją 1950 metais, kad būtų galima vėliau nužudyti 3 mln. korėjiečių ir padalinti šalį dvi dalis. 
Reikia nuskandinti Tonkino įlankoje savo geldą ir tuo JAV sukurtu pretekstu užpulti Vietnamą, išžudyti 3 mln vietnamiečių.
Reikia apkaltinti Iraką masinio ginklo gamyba, pakratyti JTO Saugumo Taryboje mėgintuvėliu su miltais ir sunaikinti Iraką, nužudyti 1 mln civilių irakiečių, pavogti Irako turtą ir užgrobti Irako naftą, o paskui pasakyti "Upsss, masinio naikinimo ginklo Irakas neturėjo ir neturi, bet mes jį sunaikinome.." Apkaltinti Jugoslaviją žmogaus teisių pažeidimais, kurių Jugoslavija niekada nepadarė, ir subombarduoti šalį į "akmens amžių". Apkaltinti Libiją "terorizmo rėmimu", to paties terorizmo, kurį sukūrė, finansavo, apmokė ir paleido į pasaulį JAV-NATO vyriausybės, su kuriuo M. Kadafis griežtai kovojo, kurio iki JAV-NATO "demokratizacijos" Libijoje nebuvo nei kvapo ir po to klęstinčią šalį paversti teroristų niokojama dykuma, kurios turtai yra grobstomi JAV-NATO "taikdarių".
JAV ypatingu stiliumi organizuoti pilietinį karą Sirijoje, apmokyti teroristus, juos apginkluoti ir finansuoti, pripumpuoti į ją islamo teroristus iš viso pasaulio, paversti klęstinčią, taikią šalį griuvėsiais, organizuoti cheminio ginklo ataką ir tuo pagrindu, nesant jokio tyrimo, jokios tikros informacijos apie įvykį, jokios teisėtos priežasties, atakuoti teisėtos šalies vyriausybės pajėgas sparnuotomis raketomis?... 
Tai taip amerikietiška, taip vakarietiška... niekšybės triumfo epogėjus kažkoks...
Nei vienas JAV vasalas neamteli be komandos iš Vašingtono, todėl ir šis JAV organizuotas teroro aktas prieš ESBO stebėtojus turėtų turėti tęsinį. 2014-07-17 metais JAV kontroliuojami Ukrainos karo nusikaltėliai numušė Malaizijos oro linijų lėktuvą, žuvo 298 žmonės, dar tą pačią dieną dėl įvykio buvo apkaltinta Rusija, o kitą dieną "siaubo ištiktas" JAV Gosdepas griausmingai pareiškė, kad turi neginčijamų įrodymų, kad tai padarė, spėkite, kas? Teisingai, Rusija. Praėjo trys metai, JAV "įrodymai" taip ir nepasirodė, tyrimas niekaip nebaigiamas, kadangi JAV paleistas feikas baltais siūlais yra siūtas ir JAV versija apie Kremliaus ranką šioje tragedijoje įtikina tik "kokybiškiausios informacijos" kepėjo "Delfis" labai alternatyviai apdovanotus skaitytojus.
JAV vėl paskelbė eilinį pareiškimą, tačiau prašymas "ištirti" labai primena ankstesnius garsius JAV "susirūpinimus", kurie baigėsi mirtimi milijonams vakarietiškos demokratijos ištroškusių čiabuvių visame pasaulyje. Ar seks po to JAV, kaip paprastai būdavo, "gynybinė" atvira agresija į Ukrainą? Visam pasauliui žinoma slapta JAV-ES-UK-NATO agresija Ukrainoje ten jau vyksta mažiausiai beveik 4 metai nuo 2013-11-21, kai V. Janukovičius Vilniuje atmetė A. Merkel ir D. Grybauskaitės ultimatuną pasirašyti kolonijos "Ukraina" taikaus perdavimo JAV-NATO nuosavybėn sutartį.
Atvira JAV-NATO agresija dar kol kas droviai dangstoma kvailais pavadinimais "pagalba", "parama", "mokymai", tik nuolat vykstantys teroro aktai, civilių žmonių aukos išimtinai tik Rytų Ukrainos teritorijoje nedviprasmiškai sako - tarptautiniai JAV-NATO karo nusikaltėliai ten jau veikia pagal seną visiems žinomą schemą. Jeigu nepavyksta įvykdyti tarptautinio nusikaltimo pagal vieną scenarijų, tuoj pat rengiamas kitas kruvinas scenarijus, po to dar trečias, kol pavyks. 
Tad šis JAV Gosdepo "susirūpinimas" turės be abejo tęsinį. JAV-NATO niekšybės ritualinio šokio aplink auką žanras to reikalauja...


https://ria.ru/world/20170424/1492934713.html