"Nepriklausomybės aktas" Lietuvai gali pavirsti dar vienu lytiniu aktu labai nepatogioje pozoje

Autorius: Milda Bartašiūnaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/milda... 2017-03-31 17:12:20, skaitė 3262, komentavo 0

Vos tik pirmasis vokiškojo Bundeswehr'o desantas pasiekė LT bazes, Seimo pimininkas gauna laišką, kuriame teigiama, jog užsienio kareivukai pasismagino su vaikų namų mergaite.

Kovo 28 d. Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto nariai sulaukė laiškų, kuriuose pateikiama dar viena išgalvota istorija – esą NATO bataliono vadas pulkininkas leitenantas Christophas Huberis yra Rusijos agentas.

Tą pačią dieną aptinkamas Vokietijoje 100 metų (ne)ieškotas "Nepriklausomybės aktas". Profesorius Mažylis aiškina, kad paieškos truko 2 dienas. Kas galėtų paneigti, kad žmogus gavo tikslų dokumento buvimo adresą, bet su sąlyga, kad jis neišduos informatoriaus egzistencijos.

Šiandien mūsų presstitutai trimituoja, kad Linkevičių Linukas susitarė su Vokietijos ministru dėl "akto" eksponavimo Lietuvoje. Ir taip "susitarė, kad nei laikas, nei terminai - neaiškūs. Presstitutai nesugebėjo tiesiai šviesiai parašyti, kad Vokietija atsisako Lietuvai padovanoti istoriškai brangų dokumentą.

Tik aklas ir kurčias gali nesuvesti taškelių ir gauti aiškų paveikslą - Lietuvoje tyčia formuojamas išorinis bei vidinis konfliktas su Vokietija ir jos kariais Lietuvoje.

Jankiams nepavyko išprovokuoti Europos karui su Rusija, bet viltis įžiebti milžiniškus nesutarimus Senajame Žemyne dar gaji.

Primenu, kad Vokietija, kaip ir mūsų valstybė pavaldi šeimininkams iš Vašingtono. Nekalbu apie Trump'o kabinetą, o apie tuos, kurie iki šioliai tampo marionečių virveles, inicijuoja spalvotus perversmus ir karus Artimuosiuose Rytuose.

Kadangi aiškiai matau ir suprantu jankių istablišmento siekius, dar šiandien ryte paskelbiau, jog Lietuva "akto" neatgaus. Ir buvau teisi. Kol esame priklausoma valstybė, tol apie "Nepriklausomybės dokumentą" galėsime tik svajoti klūpėdami šuniuko poza.