Akivaizdu, jog viena iš žiniasklaidos grupių veikia pagal iš anksto parengtą planą

Autorius: Ramūnas Karbauskis Šaltinis: https://www.facebook.com/ramun... 2017-02-24 20:56:59, skaitė 3571, komentavo 0

Akivaizdu, jog viena iš žiniasklaidos grupių veikia pagal iš anksto parengtą planą

Apžvalgininkas Kastytis Braziulis internete paskelbė savo straipsnį "Valstiečiai, atkreipkite dėmesį į šiuos KGB metodus“, kuriame nurodė, jog Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos bei mano atžvilgiu naudojami gerai žinomi KGB metodai. Tai pastangos diskredituoti, kompromituoti, daryti psichologinį poveikį, skleisti gandus, dezinformaciją. Akivaizdu, jog viena iš žiniasklaidos grupių veikia pagal iš anksto parengtą planą, jo įgyvendinimui negailėdama didelių lėšų, kurios galimai ją pasiekia iš finansiškai stiprių interesų grupių, nenorinčių pokyčių alkoholio kontrolės ar kitose sferose. Naudojami metodai nebijant pažeisti netgi baudžiamosios teisės nustatytų ribų. Melas, patyčios, gandai liejasi be perstojo, žmonės neteisėtai sekami. Kaltinimai tokie absurdiški, kad net nesinori į juos reaguoti.

Lietuvoje yra daug puikių žurnalistų ir aš gerbiu jų pastangas informuoti visuomenę bei motyvuotai kritikuoti valdžią. Tačiau kai kurie save žurnalistais vadinantys žmonės diskredituoja ne tik save, bet ir visą žiniasklaidą. 

Ilgai tylėjau, stebėjau viešąją erdvę ir galvojau, kur ta padorumo ir žmoniškumo riba, kurios negalėtų įveikti netgi pinigai? Deja, paaiškėjo, jog tam tikroms žiniasklaidos priemonėms jokios ribos neegzistuoja.

Tačiau šiuo metu neketinu kreiptis į teismą dėl nuolat skelbiamo pasišlykštėtino melo. Nenoriu gaišti laiko ir rodyti dėmesį asmenims, kurie savo profesiją pavertė apgailėtina parodija.

Neabejoju, kad Lietuvos gyventojai sugeba atskirti pelus nuo grūdų. Aš neišvengiau klaidų, bet niekada nedariau to, kas pažeistų Lietuvos Respublikos įstatymus ar jos piliečių interesus. Grįžau į Seimą tarnauti žmonėms ir tai darysiu tol, kol turėsiu tautos suteiktą Seimo nario mandatą.

Laikas viską sustatys į savo vietas. Už mus šnekės padaryti darbai.

---
LDiena.lt: Dievinu tą aptakų seilėtą politikierių kalbėjimo būdą - be vardų, be pavardžių, be pavadinimų. Jeigu dėl kažkokių priežasčių negali įvardinti, kas ta "viena grupių", kas tie "kai kurie žmonės" - kam išvis apie tai kalbėti?

Jeigu jau išsižiojai - tai ir sakyk į akys. O jeigu nenori sakyti į akis - tai protingai patylėk.

Štai aš drąsiai ir atvirau sakau - Ramūnas Karbauskis​ be savo masinės žiniasklaidos yra tik dar vienas SISTEMOS krumpliaratis.

Kadangi Ramūnas Karbauskis net nežada tos žiniasklaidos kurti - vadinasi, jam tinka būti šitos VAGIŲ - IŠGAMŲ - IŠSIGIMĖLIŲ - ŠŪDELIČIO GAUJOS nariu.

Mielas Ramūnai, Lietuvai užtenka vienos KGB agentės - Lesbės Fyfos Bestijos Kiaulės Akimis. Ji puikiai kontroliuoja situaciją.

Tamstai nereikia dirbti priedangoje, vaidinant oligarchą, besirūpinantį Lietuvos likimu.