Susitikimas su prokuroru, kurio pavardės neatskleisiu

Autorius: Vaidas Žemaitis Lekstutis Šaltinis: https://www.facebook.com/zemai... 2017-02-21 20:46:43, skaitė 7199, komentavo 0

Susitikimas su prokuroru, kurio pavardės neatskleisiu

Susitikimas vyko slapčia ir teko į jį vykti be telefono ir ne savo automobiliu. Tiesiog sąžinės dar turintis prokuroras manyje įžvelgęs žmoniškumo pasiūlė susitikti, o aš neatsisakiau.

Bendravome apie valandą apie teisinę LT sistemą. Sužinojau įdomų dalyką, kad LT teisinę sistemą kartu su VSD valdo ir kontroliuoja Landsbergis, o jo nurodymams paklūsta net ponia iš prezidentūros.

Man iš pradžių pasirodė keista, bet kai sudėliojo visus taškus ant i, man klausimų nebeliko:

Viskas labai logiška, Landsbergis turi JAV stogą, nuo 1987m. visi prokurorų skyrimai yra derinami per Landsbergį, tai žinojo Brazauskas, Butkevičius, Adamkus, Grybauskaitė, o dabar žino ir Karbauskis su Skverneliu.

Landsbergis savo darbą atlieka labai gerai ir JAV jį keisti į kitą pachalujų nėra esmės, nes patikimų tokių kaip "Dėdulė" praktiškai nebėra. Anūkas yra bukas, kolegos nepatikimi, nebent Juknevičienė ir Anusauskas, kurie taip pat su JAV atstovais bendrauja tiesiogiai.

Taip, kad Lietuvoje galima rinkti rinkimuose ką tik norite, tikroji valdžia pas Landsbergį nuo 1988 m. kaip buvo taip ir išlieka. Karbauskis jau suprato, kad visa žiniasklaida yra JAV rankose (TV3 nesenai įsigijo JAV kompanija) ir pašokinėti nelabai gausis, todėl bandys laviruoti tarp ES išmokų ir alkoholio draudimų, bet rimtesnio nieko nesigaus, nes neturi "stogo".

Gavau ir patarimų, kaip elgtis, bet apie juos nepasakosiu.

Kieno paliepimu man iškelta byla, turbūt jau supratote...