Patvirtinta: rusai sufalsifikavo rinkimus JAV, nušovė Kenedį ir paslėpė Sadamo Huseino atominę bombą

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/patvirtinta... 2016-12-28 15:06:28, skaitė 2218, komentavo 0

Patvirtinta: rusai sufalsifikavo rinkimus JAV, nušovė Kenedį ir paslėpė Sadamo Huseino atominę bombą

Nauja CŽV ataskaita pateikia nepaneigiamus įrodymus.

Šiandien CŽV patvirtino, kad Rusija padėjo Donaldui Trampui laimėti šiais metais prezidento rinkimus, o taip pat nužudė prezidentą Kenedį 1963 metais ir paslėpė masinio naikinimo ginklus, kuriuos sukūrė Sadamas Huseinas, praneša leidinys Waterfordwhispersnews.com.

Amerikos prezidentas Barakas Obama įsakė specialiosioms tarnyboms išanalizuoti kiberatakas ir užsienio kišimąsi į 2016 metų rinkimus bei paskelbti ataskaitą dar prieš jam paliekant savo postą, kadangi buvo sukrėstas tuo, ką aptiko žvalgybos žinyba.

„Rusai kalti dėl viso to blogo, kas šiandien dedasi Amerikoje“. – nurodė misteris Obama. Kaip seka iš 10-ies puslapių dokumento, kurį kaip ataskaitą pateikė CŽV, „Iki šiol mes nežinojome, kaip smarkiai rusai įtakojo visą mūsų planetą per paskutinius 50 metų. Laimei, CŽV sukaupė visus šiuos neginčytinus įrodymus vos per kelias savaites, ką galima pavadinti tikru žygdarbiu, turint galvoje, kiek laiko reikėjo paaukoti, kad būtų surastas Usama ben Ladenas, kuris, kaip dabar mes manome, irgi buvo remiamas Rusijos“.

Be to, CŽV išsiaiškino, kad Rusija yra atsakinga už kelis perversmus visame pasaulyje, tame tarpe Libijoje, Venesueloje ir, galimai, organizavo rugsėjo 11-os antpuolį prieš Niujorką ir Pentagoną, be to, tikėtina, sukūrė virusą Zika.

„Rusija iš tikrųjų yra labai, labai negera valstybė ir ji remia Donaldą Trampą“. – patvirtino savo trumpame pareiškime CŽV atstovas. – „Neklausinėkite mūsų, kaip visa tai sužinojome, nes mes negalime jums pasakyti, kadangi tai labai slapta. Jūs privalote paprasčiausiai pasitikėti mumis ir patikėti mūsų žodžiais“. – pridūrė pareigūnas. – „Mes niekada nepateikėme dezinformacijos ir feikų… Nė vieno karto“.

***

Šis satyrinis straipsnis tik patvirtina, kad meluoti valstybės vardu iki begalybės negalima, kadangi neišvengiamai nukentės valstybės autoritetas. Valstybės autoritetas, pagrįstas patriotiniais jausmais, yra pakankamai didelis, tačiau ne begalinis. Ir jeigu jis išsisems, valstybė išnyks, kadangi gyventojai nustos ją pripažinti, niekas jos nesaugos ir negins – nei armija, nei policija, nei spectarnybos. Ir pinigais šitos problemos neišspręsi, valstybei, kuri prarado autoritetą ir pasitikėjimą, jokie pinigai nebepadės.