Amoralumo bumas Amerikoje. CŽV apdovanota už pederastų ir kitų iškrypėlių teisių saugojimą

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/amoralumo-b... 2016-12-28 14:46:02, skaitė 2967, komentavo 0

Amoralumo bumas Amerikoje. CŽV apdovanota už pederastų ir kitų iškrypėlių teisių saugojimą

Amerika – neginčijama lyderė daugelyje žmogiškosios būties sferų. Ir turbūt niekas neaplenks JAV tokiu rodikliu, kaip pederastų skaičiaus didėjimas. Šiuo medicininiu terminu dar palyginus neseniai vadino visus lytinius iškrypėlius iš eilės. Dabar gi mokslininkai medikai išskiria zoofiliją, fetišizmą, transvestitizmą, apotemnofiliją, heterochromofiliją, automonoseksualizmą, pornografijomaniją, pigmalionizmą, retifizmą, pirolagniją ir piromaniją, ekskrementofiliją, urolagniją, koprofiliją, koprofagiją, nekrofiliją, sadomazochizmą, flageliaciją…

Vos prieš 4 metus, kaip liudija Gallup apklausa, 3,4% amerikiečių priskyrė save toms pačioms seksualinėms mažumoms. Jei pakapstyti giliau, tai vos per vieną žmonių kartą – nuo 1990 iki 2014 metų – visų šitų homo-, trans- ir kitokių „-seksualų“ Amerikoje pagausėjo du kartus. Vienalyčių „santuokų“ šalininkų skaičius padidėjo beveik 5 kartus.

Jeigu detalizuosime statistiką, tai homosantuokų šalininkai sudaro 49% JAV gyventojų, jaunimo tarpe – iki 63%. Vyrų, santykiaujančių su savo lyties atstovais, skaičius padidėjo 8,2%, moterų – tiek pat. Biseksualų dalis išaugo 7,7%. Tarp tų, kuriems mažiau nei 30 metų, homoseksualistų yra 7,5%, lesbiečių – 12%.

Mokslininkai kol kas neturi vieningos nuomonės apie amoralumo bumo priežastis, nors jie ir pripažįsta, kad toks iškrypimų gausėjimas susijęs su žiniasklaida ir propaguojama teze, kalbančia apie tai, kad socialinės normos, žmonių sugyvenimo bendrijoje normos turi paklusti individo norams, kad ir kaip toli tie norai nenueitų.

Amerikose žmonės su seksualiniais nukrypimais seniai laikomi normaliais. Jiems prieinama bet kokia karjera, o kad išties normalūs amerikiečiai jų neskriaustų, seka labai daug akių. Out & Equal Workplace Advocates – organizacija, globojanti LGBT visoje Amerikoje, stebi, kad šitos publikos nediskriminuotų priimant į darbą. CŽV pirmoji neseniai gavo iš šios organizacijos Excellence in Government Leadership Award – apdovanojimą už „pasiektas realias lygias teises darbo vietoje, nepriklausomai nuo seksualinės orientacijos, lyties, saviraiškos būdų ir kitų charakteristikų“.

Lenglyje patenkinti. CŽV direktorius Džonas Brenanas pareiškė apdovanojimo įteikimo proga: „Sunku pervertinti, kiek daug vilčių man teikia ši pažanga“.

Įdomu: Donaldas Trampas, pažadėjęs gražinti Amerikai jos didybę, irgi įsitikinęs, kad tai padaryti jam padės homoseksualistai iš CŽV?