Lėktuvo katastrofos su rusiškos PROPAGANDOS atstovų žūtimi informaciniame kare reikėjo kaip gaivališko oro gurkšnio

Autorius: Milda Bartašiūnaitė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2016-12-26 17:59:32, skaitė 4264, komentavo 0

Lėktuvo katastrofos su rusiškos PROPAGANDOS atstovų žūtimi informaciniame kare reikėjo kaip gaivališko oro gurkšnio


Pažadėjo - padarė

Europoje gyvenantys vaikučiai Kalėdų rytą keliasi kuo anksčiau, kad galėtų džiaugsmingai atplėšti dovanas, gautas iš mitinio personažo.

Europoje gyvenantys "maidanūti-rusaipuola-amerikamumspadės-BBCsakoteisibe-manberetėnespaudžiasmegenų..." su vaikišku intelektu suaugusieji taip pat gavo dovaną iš mitinio personažo - Uncle Sam.

Pasižiūrėkite kaip džiūgauja valatkodelfinės žiniasklaidos aukos, kad sudužo lėktuvas su taip jų nekenčiamais "Русский мир" veikėjais.

Jame skrido ir PROPAGANDINĖS rusų kultūros atstovai - Aleksandrovo choras su vadovu; PROPAGANDINĖS rusų televizijos PROPAGANDISTAI; PROPAGANDINĖS rusų humanitarinės pagalbos medaliu apdovanota Daktarė Liza ir GRĖSMINGI TERORISTINĖS VALSTYBĖS kariuomenės atstovai.

Net ir patį lėktuvą - TU 154 galima drąsiai priskirti prie "Kalėdinės dovanos" vakarietiškuvertibiu puoselėtojams ir mylėtojams. Jis buvo tarsi dėžutė su bantu.

Man paranoja?

Atkreipkite dėmesį, koks paskutiniu metu buvo kilęs ažiotažas, kad "rusų propaganda" laimi prieš "vakarietiškateisibe". Visais frontais. Ir labai dideliu atotrūkiu.

Ir arkliui aišku, kad masės tuščiagalvių avinų yra linkusios sekti stipresnį, galingesnį vadą. Ir arkliui aišku, kad Uncle Sam pirmojo smuiko melodiją vis dažniau užgoždavo Rusiškos Meškos balalaika.

Lėktuvo katastrofos su rusiškos PROPAGANDOS atstovų žūtimi informaciniame kare reikėjo kaip gaivališko oro gurkšnio. Paskaitykit komentarus, kaip maidanūti elfai straksi iš pasitenkinimo. Jie taip džiūgauja, kad, greičiausiai, pamiršo žvilgtelėti po tikrąją savo namų eglute...

Bet mano aukščiau įvardintas motyvas tėra tik ledkalnio viršūnė. Povandeninė šio teroristinio akto dalis kur kas fundamentalesnė.

Atsimenat Kurską? Povandeninio laivo katastrofą, kurios tikroji priežastis iki šiol saugoma po grifu "Visiškai slaptai". Atsimenat, kad jo neskubėjo iškelti, bet pjaustė po vandeniu. Tie, kas matė jo dalių iškėlimą kalba, kad smūgis buvo iš išorės, o ne iš vidaus.

Bet Putinas tada tylėjo.

Jis žinojo, kad Rusija tada buvo per silpna eiti į karinę konfrontaciją su JAV. Tad nepasidavė provokacijai.

TU-154 katastrofa buvo suorganizuota nulinčiuoto JAV istablišmento, kad įkaltų stambų pleištą smagiai besivystantiems partneriškiems santykiams tarp Trump'o ir Putino. Jeigu visuomenė sužinos, kad lėktuvas su jų mylima Daktare Liza ir kitais žuvo užsakius JAV grietinėlei - reikalaus griežto atsako. Žmonės juk nesigaudo geopolitinėje situacijoje. Jie nesupranta, kad šiuo metu vyksta smarkūs politiniai techtoniniai lūžiai. Jie reikalaus keršto Amerikai. Bet juk Trump'o Amerika NE-PRIE-KO!

Todėl darau išvadą, kad Putinas vėl tylės.

Darau išvadą, kad tikroji lėktuvo katastrofos priežastis atsidurs po grifu "Visiškai slaptai".

O dabar jau jūs spreskite, ar man paranoja...

Pagarbiai, Milda Bartašiūnaitė