Į Vakarų politikų galvas Putinui sekasi įbrukti jam naudingas, bet neteisingas savo esme tezes

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/i-vaka... 2016-11-30 08:58:41, skaitė 3343, komentavo 0

Į Vakarų politikų galvas Putinui sekasi įbrukti jam naudingas, bet neteisingas savo esme tezes


Konservatorė R. Juknevičienė (kairėje). Nuotr. facebook.com

 

Konservatorė Rasa Juknevičienė socialiniuose tinkluose rekomenduoja skaityti nepriklausomo portalo delfi.lt straipsnį „Katastrofiškos B. Obamos klaidos pasitarnavo V. Putinui“.

„Labai rimtas straipsnis. Į Vakarų politikų galvas Putinui sekasi įbrukti jam naudingas, bet neteisingas savo esme tezes. Viena jų – neva Rusija yra reikalinga, kovojant su ISIS“, - informuoja konservatorė.

Pasak politikės, „tą frazę kartoja visi lyg papūgos, tai privalomas kiekvieno itin politkorektiško politiko ir iš kairės, ir iš dešinės kalbos sakinys“.

„O kai kurie kartoja ne tik dėl mados, bet ir patys tiki, kad taip yra. Bet taip nėra. Putinas nekovoja Sirijoje su ISIS. Jis ten įsitvirtina su Asadu ir savo karinėmis bazėmis“, - atskleidžia R. Juknevičienė.

Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininko pavaduotojos nuomone, „mūsų saugumui tai irgi svarbu“.

„Deja, bet per dvi Prezidento B. Obamos kadencijas Kremlius sugebėjo įsitvirtinti strateginiuose taškuose palei visą NATO perimetrą nuo Arkties iki pat Sirijos. Išankstinė Nobelio Taikos premija vos išrinktam prezidentui kainavo daug. Galbūt kainavo artėjančią katastrofą“, - konstatuoja tikrųjų Lietuvos patriotų atstovė.