D. Trampas atnaujins Rugsėjo 11-osios įvykių tyrimą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/dtramp... 2016-11-11 03:40:18, skaitė 1961, komentavo 1

D. Trampas atnaujins Rugsėjo 11-osios įvykių tyrimą

Nors pagal seną gerą amerikietišką tradiciją, sukurtą 1933 m. prezidento Franklino D. Ruzvelto (Franklin D. Roosevelt), dar nepraėjo 100 Donaldo Trampo (Donald Trump) prezidentavimo dienų (tiesa, dabar jis dar net nėra prezidentas, nes priesaiką duos tik 2017 m. sausio 20 d.), per kurias prezidentas dėl savo darbų nekritikuotinas, pralaimėjusios kandidatės į prezidentus Hilari Klinton (Hillary Clinton) stovykla kasdien nuolat puldinėja D. Trampą. Ko tik apie jį neprisiskaitysime internete...

Tačiau kyla klausimas: kam tai naudinga? Juk H. Klinton vis tiek nebus išrinkta. Tačiau tai, kad D. Trampas yra paskelbęs savo darbų sąrašą, kuriame bene pirmu numeriu įrašytas 2001 m. Rugsėjo 11 d. įvykių tyrimo atnaujinimas, privertė suklusti ne vieną.

D. Trampo manymu, 911 (taip sutrumpintai vadinama Rugsėjo 11-osios tragedija) nebuvo visiškai ištirta, todėl nuo sausio 20 d. jis ketina imtis tyrimo atnaujinimo.

Per pirmąsias 100 prezidentavimo dienų D. Trampas ketina nuveikti išties daug, taip pat ir sustabdyti skandalingai pagarsėjusios sutarties TPP pasirašymą.

D. Trampas stebisi: „Pradinis 911 tyrimas yra visiškas nesusipratimas, todėl turi būti tiriam iš naujo. Kai galėjo du lėktuvai nugriauti tris pastatus tą pačią dieną? Kodėl 585 puslapių dokumente nekalbama apie „Building 7“ sugriovimą?“

Šaltinis: yournewswire.com