Konservatorė pediatrė: Permainos buvo tik manipuliacija tam, kad tikrų permainų valstybėje nebūtų

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/permai... 2016-10-29 11:05:50, skaitė 5059, komentavo 0

Konservatorė pediatrė: Permainos buvo tik manipuliacija tam, kad tikrų permainų valstybėje nebūtų

 

Konservatorių lakštingala tituluojama pediatrė pagal profesiją ir Krašto apsaugos ministrė pagal pašaukimą - Rasa Juknevičienė paneigė gandus, kad konservatorių ir socialdemokratų partijos yra vienodos.

Apie tai politikė paskelbė socialiniuose tinkluose.

„Tuoj po II turo Ramūnas Karbauskis paskelbė, kad jiems į koaliciją tinka jokių išvadų po skandalų nepadarę socialdemokratai. Karbauskis purvu apipylė ir mus, sakydamas, jog abi partijos vienodos“, - pasipiktino R. Juknevičienė.

Pasak jos, „šiandien, paskelbus šias mūsų nuostatas apie tai, kaip iš tiesų buvo ir sugretinus R. Karbauskio laikyseną po I turo, išvada aiški“.

„Permainos buvo tik manipuliacija tam, kad tikrų permainų valstybėje nebūtų. Rinkimus laimėjo melas. Dabar rasis piktdžiugos, kaip gudriai tuos konservatorius „išdūrė“, - atskleidė konservatorė. „Galvokit ir taip, čia jau nuo cinizmo laipsnio priklauso. Tačiau aš didžiuojuosi, kad ne mano partija tai padarė, kad mano partijos vadovai garbingai laikėsi žodžio net ir per II turo debatus, kuriais taip didžiuojasi tas, kuris „išdūrė“. Vertybės, darni Lietuva...“, - pridūrė ji.

---
LDiena.lt: visiškai pritariu gerbiamos Rasos teiginiui, kad konservatnikai ir LSDėPistai - skirtingos partijos.LSDėPistai - tai liberastinės ideologijos šūdas įvyniotas į raudoną popieriuką, o TS-LKD - tai liberastinės ideologijos šūdas įvyniotas į tautiniais raštais išmargintą popieriuką.

Prašau, mielas LIUMPENELEKTORATE - rinkis.