Ateina didžioji migracijos banga

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/ateina-didz... 2016-08-15 14:48:34, skaitė 2029, komentavo 0

Ateina didžioji migracijos banga

Europa su Merkel atidarytomis sienomis, kaip mergelė su nuogu užpakaliu įbridusi į dilgėles. Jeigu ilgai ši beprotybė užsitęs, o ženklų, kad Europą rimtai kažką darytų nėra, labai greitai milijoninės azijatų ir afrikiečių ordos sutryps mūsų kontinentą. Apie artėjančią didžiąją migracijos bangą rugpjūčio 13 dieną papasakojo Frankfurter Allgemeine Zeitung.

 

gestrandet-in-griechenland

Laikraštyje rašoma, kad veržlus gyventojų skaičiaus augimas Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose, didelis jaunimo nedarbas šiuose pasaulio regionuose, „sukuria sprogstamą mišinį“. Tyrimai parodo, kad „emigruoti nori šimtai milijonų“ žmonių.

Praėjusiais metais į Vokietiją atvyko virš milijono migrantų iš Artimųjų Rytų, Šiaurės Afrikos, Balkanų. Šiais metais prognozuojama, kad į Vokietiją atvyks 750000 imigrantų.

„Tai neturėtų atpalaiduoti“, – rašoma FAZ, suteikti vokiečiams iliuziją, kad migracijos banga silpsta. Tai įvyko dėl dalinio Balkanų maršruto uždarymo. Prognozuojama, kad greitu laiku migracija sparčiai augs.

Berlyno gyventojų ir vystymosi institutas paskelbė ataskaitą apie Mena (Middle East North Africa) regiono krizę. Ataskaitoje pabrėžiama apie pavojų Pietiniame Europos flange. Institutas kalba apie „parako statinę prie Europos vartų“.

Šiuo metu Mena regione (19 valstybių), kuris tęsiasi nuo Maroko iki Jemeno ir Irano, gyvena 370 milijonų žmonių. 2030 metais jų čia gyvens 100 milijonų daugiau. Vien tik Egiptiečių per penkiolika metų padaugės 28 milijonais, alžyriečių 10, jemeniečių 9. Gyventojų skaičius auga žymiai greičiau negu darbo vietų skaičius šiame regione.

Kiekvienais metais 5 milijonai jaunų žmonų ieško darbo, bet tik 40 procentų jų darbą suranda mažiausiai apmokamose srityse.

2050 metais Afrikoje ir Artimuosiuose rytuose pagal SNO prognozę gyvens 2,7 milijardai žmonių.

Neturtingiausiose ir labiausiai atsilikusiose šio regiono valstybėse ypač didelis. Nigerijoje moteris per savo gyvenimą vidutiniškai pagimdo 7,6 vaiko, Somalyje ir Kongo respublikoje virš 6, Ugandoje apie 6, Nigerijoje 5,6. Tarp arabų valstybių didžiausias gimstamumas Jemene, Irake ir Palestinoje – virš 4 vaikų.

Didelis jaunų žmonių skaičius veikia destabilizuojančiai, kai šie žmonės negali susirasti sau darbo. Auga jų nusivylimas, riaušių ir sukilimų grėsmė.

Šiaurės Afrikoje gimstamumas pastaruoju metu sumažėjo, bet žmonių perteklius darbo rinkoje išlieka gana didelis.

Šiaurės Afrikoje ir Artimuose Rytuose 23 procentai gyventojų nori emigruoti. Gelapo instituto apklausų duomenimis, iš Indijos, Pakistano ir Irano nori emigruoti 10 procentų gyventojų. Visame pasaulyje norinčių emigruoti manoma yra 600 milijonų. Alžyre nori emigruoti 50 procentų jaunų žmonių.

Milijonai migrantų iš Afrikos ir Arabijos pusiasalio pirmiausiai vyksta į kaimynines valstybes, kuriose laikinai apsistoja ir bando vykti toliau. Tokiu laikino sustojimo punktu ES pašonėje tapo JAV ir NATO sunaikinta Libijos valstybė, kur po Kadafio nuvertimo ir nužudymo, kurį su sadistišku pasigėrėjimu stebėjo tuometinė JAV valstybės sekretorė Hilari Klinton, nebėra kam sustabdyti migraciją. Europos Sąjungos vyriausiosios užsienio reikalų įgaliotinės bei Europos Komisijos pirmininko pavaduotojos komisarės Federikos Mogerini pastangos kažką daryti Libijoje yra bevaisės.

Nėra abejonės, kad net ir išliekant dabartiniams migracijos tempams į Europą, Europos laukia sunaikinimas, nes imigrantai, ypač iš Afrikos, yra žemo intelekto, kas apspręsta genetiškai, neturi išsilavinimo, darbo įgūdžių ir jokių perspektyvų Europoje susirasti darbą, jie yra visiškai kitos kultūros, papročių, įpročių, religijos. Su migracijos banga Europą užliejo ir išprievartavimų, narkotikų ir terorizmo banga.

Visas tas nesibaigiantis Angelos Merkel ir jos ES kolegų noras lakstyti nuogiems po migracijos dilgėlyną, gaudyti migrantus viduržemio jūroje ir vežti į Europą, skirti jiems čia išskirtines net vietinių Europos gyventojų atžvilgiu sąlygas, gali būti vertinamas tik kaip piktybinis noras sunaikinti kontinentą ir baltąją rasę, ES vadovais manipuliuojančio tarptautinio sionizmo komandų vykdymas.

Rašytojas ir publicistas Valdas Anelauskas siūlo vienintelį efektyvų kovos su nelegalia migracija būdą: pastatyti ES pasienyje kulkosvaidžius, o kulkas išmirkyti kiaulės kraujyje ir taukuose. Apie šią priemonę paskelbus pasaulio MIP, net šaudyti neprireiktų.

Nuo 1900 iki 2000 metų musulmonų Pasaulyje padaugėjo nuo 150 iki 1200 milijonų, t. y. 800%!

Pagal Gelapo instituto duomenis iki 2050 metų 950 milijonų žmonių iš Afrikos ir arabų valstybių ruošiasi persikraustyti į Europą! Iki to laiko gyventojų Afrikoje padaugės nuo 1,2 milijardo iki 2,4 milijardo. Iki 2040 metų beveik pusė Žemės gyventojų gyvens Afrikoje.

Į Europą migrantai atneša nusikaltimus, ligas, finansinius nuostolius ir chaosą.

Vidutinė vieno „pabėgėlio“ nuo skurdo išlaikymo kaina Vokietijos biudžetui sudaro vidutiniškai 12-13 tūkstančius eurų per metus. Dar brangiau kainuoja išlaikymas nepilnamečių „pabėgėlių“ (niekas nežino ar šie „nepilnamečiai“ iš tiesų yra nepilnamečiai, nes jie neturi dokumentų), maždaug 40-60 tūkstančių eurų metams.

Pagal ekspertų skaičiavimus, atvykę šiais metais „pabėgėliai“, kainuos Vokietijos mokesčių mokėtojams iki 55 milijardų eurų. Garbinga pareiga apmokėti šį banketą patikėta vietos savivaldybėms ir tai vyksta tuo metu, kai pagal Ernst & Young skaičiavimus, kas trečia savivaldybė yra priešbankrotinėje būklėje ir nesugeba aptarnauti nuosavos infrastruktūros.

Dar 2014 metais Bertelsmano fondas paskelbė migracijos ekonominių efektų tyrimus ir padarė išvadą, kad, įskaičiavus visus nuostolius ir migrantų sukurtą pridedamąją vertę, gaunamas 1800 eurų per metus deficitas. Tai yra, vidutiniškai kiekvienas imigrantas per metus suvartoja už 1800 eurų gėrybių daugiau negu sukuria, kad visuomenei susidaro papildomi 79 tūkstančių eurų nuostoliai per jo gyvenimą.

Taip jau žmogui lemta – klysti ligi pat mirtiesVienas ponas, pavyzdžiui, rado naktį pusiau sušalusį pasiutusį šunį, parsinešė jį namo ir įkišo žmonai po patalu. Šuo atšilo ir atsigavo, apriejo visą šeimą, o mažiausiąjį lopšelyje sudraskė ir suėdė“, – pasakojo Šveikas teismo gydytojui, kai jį tikrino ar neserga idiotizmu. Taip ir sionistų iškvailintiems Vakarų Europos gyventojams nutiko su tais „pabėgėliais“, kuriuos šie bepročiai pasitikinėjo prieš metus stotyse.

Taigi, „welcome refugees!“