Jeigu II Pasaulinis karas būtų tiesiog muštynės bare

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/jeigu-ii-pa... 2016-08-10 06:25:50, skaitė 2681, komentavo 0

Jeigu II Pasaulinis karas būtų tiesiog muštynės bare

Vokietija, Italija ir Japonija sėdi bare. Vokietija staiga atsistoja ir pradeda mankštintis, traškintis sąnarius.

Vokietija: - O kas ten už durų? Eisiu, užmesiu akį.

Anglija: - Pirmyn, neprieštarauju.

Austrija, tai pamačiusi, atiduoda visą savo alų Vokietijai ir išeina iš baro.

Vokietija, patenkinusi savo smalsumą: - Ei, Čekoslovakija, tavo bokale alus skanus? Aš paragausiu?

Čekoslovakija: - Eee…

Anglija: - Ragauk ragauk, Čekoslovakija neprieštarauja.

Vokietija daro du didelius gurkšnius, patenkinta nusišypso ir užbaigia bokalą iki galo. Čekoslovakija užpyksta ir išeina iš baro. Lenkija baigia gerti tai, kas liko ant Čekoslovakijos bokalo dugno, kol niekas nemato.

Vokietija: - Ei, Lenkija, o tu ko spoksai?

Anglija ir Prancūzija: - Klausyk, Vokietija, neįžūlėk.

Tačiau Vokietija jau čiumpa Lenkiją už krūtinės ir įvažiuoja kumščiu į fizionomiją.

Prancūzija ir Anglija: - Lenkija, laikykis. Tuojau mes tam niekšui parodysim. Tik alų išgersim…

Iš už savo staliuko atsistoja Rusija: Ką jūs čia išdirbinėjate?!

Ir spiria Lenkijai į užpakalį.

Vokietija vožia Prancūzijai, toji išsijungia, Anglija spėja užimti gynybinę pozą. Vokietija ir Anglija pradeda mėtyti viena į kitą alaus bokalus. Italija primina Anglijai koją, išsikišusią iš po stalo. Vokietija toliau svaido į Angliją bokalus ir įkanda į koją.

Supratusi, kad daugiau normalių varžovų nebeliko, Vokietija smogia iš kojos Rusijai tuo momentu, kai toji pasilenkė užsirišti batų raištelių. Rusija nulekia ant stalo, išvarto visus bokalus ir užkandą. Paskutiniu momentu, neįtikėtinai išsirangiusi, įspiria Vokietijai.

Anglija iškišo nosį iš po stalo ir pametėjo Rusijai čipsų paketą.

Į visa tai lyg apkerėta žvelgia Amerika. Vokietija, mirtinai susiplakusi su Rusija, daužoma alaus bokalu Anglijos, kviečia Japoniją į pagalbą. Tačiau Japonija visiškai netikėtai išspiria taburetę Amerikai iš po užpakalio. Nuvirtusi ant žemės Amerika daugiau išsigando netikėto antpuolio, negu nukentėjo.

Amerika pradeda belsti Japoniją. Vokietija, vildamasi, kad Japonija padės tvarkytis su Rusija, parodo Amerikai vidurinį pirštą, tačiau Japonijai ne tas rūpi. O Amerika gestą pastebi ir pradeda šypsotis labai negera šypsena.

Tuo metu sutraiškytos Rusijos ir Vokietijos nosys, gausūs guzai ir užplaukusios akys liudija apie tai, kad šiedu muštynių dalyviai gerokai vienas kitą nuvargino.

Nustūmusi šalin pusiau netekusią sąmonės Japoniją ir garsiai šaukdama, Amerika puola daužyti Vokietiją, pakėlusi už pakarpų Angliją ir Prancūziją, kuri iki šiol vis dar neatgavo sąmonės. Vokietija apiberiama smūgių kruša. Pastačiusi bloką Rusijai, trinktelėjusi Amerikai, Vokietija vis tiek jau pernelyg nusilpo. Dar vienas galingas Rusijos smūgis ir viskas baigta.

Amerika grįžta į kitą kampą pas Japoniją. Pastebėjusi, kad ir Rusija pasuko į tą pusę, Amerika išsitraukia didžiulį pistoletą ir du kartus iššauna Japonijai į pilvą.

Rusija ir Amerika, vienintelės išsilaikiusios ant kojų, ištampo leisgyvius kūnus į skirtingus baro kampus, paskui atsisėda prie skirtingų staliukų ir pradeda įtariai gręžti viena kitą žvilgsniais.