Tik nereikia mūsų sargdinti svetimomis ligomis, ponas A.Gelūnai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/algimantas-... 2016-08-08 04:24:19, skaitė 1953, komentavo 0

Tik nereikia mūsų sargdinti svetimomis ligomis, ponas A.Gelūnai

Multikultūriškumas – tai, kada „pabėgėlis“- teroristas kapoja kirviu ar mačete tau galvą, o tu, paplūdęs krauju, šauki „refugees welcome!“ Matyt, taip ponas A. Gelūnas įsivaizduoja multikultūriškumą? Gal aš ir klystu, bet būtent tokią mintį aš įžvelgiau A.Gelūno rašinyje „Daugiakultūriškumas – ginklas prieš ksenofobiją“, paskelbtame viename propagandiniame užsienio kapitalo portale.

 

file59704231_6b1c68ec

Ten įžvelgiau ir mintį, kad tas, kuris nepatenkintas, kai jam neprašytas svečias pjauna galvą, yra ksenofobas. Negalima, žinote, kreivai žiūrėti į tamsiaodį potencialų banditą, džichado kareivį, neprašytą ir nekviestą svečią, absoliutų socialinį parazitą, atvykusį pasigerinti sau gyvenimą tavo sąskaita, bet kada galintį tau nupjauti galvą, susprogdinti, išprievartauti tavo žmoną ar dukterį, suniokoti tavo bažnyčią, užmušti tavo sielovadininką. Turi tam nekviestam neprašytam siaubūnui, atėjusiam su savo maldomis į tavo bažnyčią šypsotis, nes kitaip A.Gelūno ir panašių ponų būsi pavadintas ksenofobu, o gal ir rasistu, fašistu?

Kuo daugiau multikultūriškumo, tuo daugiau ksenofobijos, bet ne atvirkščiai.

Jūs, ponas A.Gelūnai, gyvendamas Prancūzijoje tikriausiai pabendravote su vietiniais žydais, su kokiu protingu rabinu, ir jie jums turėjo papasakoti, kad iki to, kai į Prancūziją prieš kelis dešimtmečius pradėjo masiškai vežti negrus ir arabus, tenai nebuvo net minties, kad reikėtų saugoti sinagogas ir žydų mokyklas nuo teroristų. Dabar ten nėra net minties, kad jų nesaugoti. Vyriausias Briuselio rabinas Abraomas Gigi dar pernai yra pasakęs, kad žydai nebegali jaustis Belgijoje saugūs ir jiems reikia emigruoti, nes „čia jie neturi ateities“. Tai kur, ponas Gelūnai, tas jūsų ginklas prieš ksenofobiją, tas iš liberalų piršto išlaužtas multikultūriškumas, kodėl jis Belgijoje neveikia?

Vokietijoje jis irgi neveikia, apie tai viešai kalbėjo Angela Merkel dar 2014 metais.

Lietuviai jaučia baimę atvykstantiems daktarams, inžinieriams, mokslininkams, kvalifikuotiems specialistams?

Ponas Auštrevičius, jūsų kolega, ponas Gelūnai, aršus liberalas, matyt yra baisus ksenofobas, jei iš jo vasarnamio spruko integruojamų pabėgėlių irakiečių šeima. Tie žmonės bėgo nuo bombų, teroro, o pasirodė, kad liberalas Petras Auštevičius dar baisesnis už tuos visus baisumus, kad tie nabagai nubėgo vos ne iki pat poliarinio rato nuo jo. O buvo tai toks aukštos kvalifikacijos specialistas iš Irako, net mokėjo lipnią juostą prie kartono priklijuoti (barzdos skusti taip ir neišmoko), tik jūsų liberalų nelaimei (o mūsų visų laimei), neilgai tai darė.

Visai nesenai Vokiečiai pateikė oficialią statistiką apie „pabėgėlių“ „naudą“ jų ekonomikai. Pasirodo, kad ta „nauda“ yra su didžiuliu minuso ženklu. Liepos 19 dieną dienraštis Bild rašė, kad prieglobsčio VFR prašytojų išsilavinimas nepatenkinamas. Dauguma „pabėgėlių“ tinka tiktai pagalbiniams darbams, pažymėjo ataskaitoje Vokietijos Federalinė darbo agentūra. Šios agentūros duomenimis, iš 297 tūkstančių pabėgėlių, kurie iki birželio pabaigos užsiregistravo darbo biržoje, beveik 74 procentai neturi jokio profesinio išsilavinimo. Beveik 58 procentai tinka tik pagalbiniam darbui, ir tiktai kas ketvirtas turi pilną vidurinį išsilavinimą. Kvalifikuotam darbui tinka tiktai 4 procentai pabėgėlių iš užsiregistravusių darbo biržoje. Kitas tyrimas, kurio rezultatai buvo paskelbti liepos pradžioje, parodė, kad stambiausios VFR įmonės praktiškai nepriima į darbą pabėgėlių. 30 stambiausių kompanijų, kurios kotiruojamos DAX biržos indeksu, pranešė laikraščiui Frankfurter Allgemeine Zeitung, kad į darbą priėmė tik 54 pabėgėlius.

Pasaulio eknomikos institutas lfW iš Kylio 2015 metų gruodžio 11 dieną paskelbė prognozes apie pabėgėlių kaštus Vokietijai. Ataskaitoje sakoma, kad išlaidos pabėgėliams gali sudaryti nuo 25 iki 55 milijardų eurų per metus, t.y. iki 2% BVP. Šie ekonomistai skaičiavo, kad bus išleidžiama 13000 eurų vienam imigrantui.

Tai kurioje kūno vietoje jūs, gerbiamas P.Gelūnai, įžvelgiate naudą Lietuvos ūkiui iš tų mažaraščių nekvalifikuotų žmonių? Ar lietuviai bijo atvykstančių profesorių ir daktarų, ar idiotų, dykaduonių, ir teroristų?

Manau, kad teroristų ir idiotų bijo kiekvienas normalus žmogus, net deleguotas dirbti į SNO struktūras? Tikiuosi.

Vengrijos Arkivyskupas pasakė„Vien todėl, kad mes mylime Dievo sutvertus vilkus, nereiškia, kad mes leisime jiems įsiterpti tarp avelių, net jei jie ateina apsidengę avies kailiu“.

„Tai ne jų kaltė, jei jie nori okupuoti Europą“, – pasakė jis. „Tai mūsų kaltė jeigu mes jiems leisime tai padaryti.“