Nekontroliuojamos migracijos į Europą priežasčių kontraversijos

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/nekontroliu... 2016-08-07 09:01:58, skaitė 2568, komentavo 0

Nekontroliuojamos migracijos į Europą priežasčių kontraversijos

Oligarchinė MIP ir liberalūs politikai mums teigė, kad migrantų lavina į Europą yra stichinės kilmės, kad tai karo „pabėgėliai“. Ši masinės migracijos į Europą versija neatlaikė jokios kritikos. Paaiškėjo, kad taip vadinami „pabėgėliai“, tai žmonės, kurie vyksta į Europą tam, kad pagerinti savo gyvenimo kokybę. Jie niršta dėl to, kad jie čia negauna žadėtų prabangių butų, negali laisvai žaginti baltos rasės moterų, negauna veltui liuks klasės automobilių. Yra ir kita šios migrantų lavinos kilmės versija: kad tai gerai organizuotas žydiškos kilmės žmonių (“kitų žydų“) perkėlimo į Europą operacija. Ši versija tampa vis labiau įtikinama.

Sirų profesorius aiškina apie baltųjų moterų puldinėjimo priežastis

Sirų profesorius Bessam Tibi perspėja, kad „Vokietijos laukia dideli socialiniai konfliktai“ dėl Angelos Merkel atvirų sienų politikos. Profesorius pareiškė, kad masiniai išprievartavimai Kiolne kilo dėl migrantų pasipiktinimo, kad jiems nebuvo suteiktas prabangus gyvenimas ir jie norėjo „pažeminti“ vokiečius, rašoma Breitbart.

Profesorius, kuris dabar gyvena Vokietijoje, sako, kad arabai vyrai tikisi gauti „puikius apartamentus, blondines ir socialinę valstybę“. Politologas pažymėjo, kad mokesčių mokėtojai aprūpina migrantus žymiai geriau, negu jie patys galėtų sulaukti mokėdami mokesčius savo tėvynėje, bet perspėjo, kad migrantai skaito šį vaišingumą „nepakankamu“.

Profesorius žino apie 16 metų migrantą iš Kairo, kuris Vokietijoje turi butą su dviem miegamaisiais, kurį jam aprūpino vokiečių mokesčių mokėtojai. Tačiau šis vaikinas yra nepatenkintas, nes jis tikėjosi gauti ir automobilį.

Profesoriaus žodžiais, migrantai ruošiasi pagerinti savo prabangų gyvenimą iki tokio lygio, kokį jiems rodydavo arabiškos MIP. Jis perspėjo, kad ateityje migrantų nusivylimas sukels juos priimančioms šalims problemas.

„Manau, net dėkingi sirai, kurie darė žymiuosius selfi su Merkel (vienas iš jų), prieš kelias savaites pareiškė, kad yra jos nuviltas. Jis nori darbo, stabilių pajamų ir buto.

„Mes išvysime didelius socialinius konfliktus“, – perspėjo profesorius.

Be to migrantai turi „vertybių sistemą, kuri nesuderinama su šia diena,“- pasakė profesorius.

Jis išvardino faktorius, kurie sukėlė sekso atakas Kiolne. Jo žodžiais, migrantai žinojo, kad jų elgesys yra kriminalinis nusikaltimas, bet jie galvoja, kad „vokiečių moterys-paleistuvės“, ir skaito, kad jie nebus baudžiami.

Policija  labiau bijo būti apkaltinta „rasizmu“ negu tuo, kad neužtikrina viešosios tvarkos. Migrantai todėl vokiečių policiją vertina kaip „silpną“.

Profesorius Tibi tvirtino, kad seksualiniai antpuoliai yra migrantų kerštas už tai, kad jiems nedavė gerų automobilių ir butų. Jis nurodė, kad čia vaidina rolę arabų kultūra.

Visa esmė Islame: „moterų prievartavimas, karo Sirijoje ginklas. Visos kariaujančios pusės tai daro. Pabėgėliai, kurie atvažiuoja čia, iš šitos kultūros, nėra visi nukentėję. „Jeigu tokie žmonės negauna to, ko tikisi, jie niršta.“ „Rytuose, kad pažeminti žmogų, prievartauja jo žmoną. Aš manau, šie jauni vyrai-musulmonai Kiolne pažemino moteris, nes norėjo pažeminti vokiečius vyrus. Moteris – tai instrumentas tam“.

Yra žinoma, kad arabų ir negrų perkraustymas į Europą vyksta už pasaulio žydiškosfinansinės oligarchijos ir žydiškos kilmės Arabų monarchijų pinigus. Apie tai ne kartą rašėmė “Šauksme”.

Kita organizuotos migracijos bangos į Europą versija.  Atsakymas užkoduotas ES vėliavoje, simbolizuojančioje dvylika žydų genčių

Manoma, kad pasaulinis sionizmas perkelia į Europą kažkada išnykusių 10 žydų genčiųasimiliuotus palikuonis iš Azijos ir Afrikos, ir stengiasi pagerinti Europos gyventojų sąskaitasavo tolimų giminaičių gyvenimo kokybę, bet tuo pačiu ir galutinai pavergti Europos tautas, sunaikinti baltąją rasę.

Tam yra sukurtos visos sąlygos, nes praktiškai visas Vakarų Europos elitas yra arba žydiškas, arba prožydiškas, masoniškas. Todėl šie visi ponai ir ponios, tas „Europos elitas“, taip entuziastingai dalyvauja šių semitų transportavime į Europą, slepia imigrantų nusikaltimus, persekioja tuos, kas nepatenkinti šia bachanalija.

Prancūzijos premjeras Manuelis Valsas pasakė: „Mano kasdieninėse pareigose ir mano gyvenime, ką aš nedaryčiau, aš stengiuosi viską daryti taip, kad mano kuklus akmuo būtų įdėtas į Izraelio statybą“.

a12228b73ec867e8092bb529c347c8be_XL

2008 metais Angelai Merkel suteiktas žydų organizacijos „B’nai B’rith“ apdovanojimas, kuris suteikiamas žymioms asmenybėms, kurios mažiausiai 40 metų pašventė žydų tautos gerovei, Izraelio valstybei.

Dar 2014 metais Angela Merkel aiškino, kad „multikultūralizmo politika Europoje žlugo“, kad „migrantai nesiitegruoja“, kad „sėdi vokiečiams ant sprando“, kad „juos reikia išprašyti iš Vokietijos“, bet 2015 metų vasarą viskas kardinaliai pasikeitė. Ji ėmė kviesti migrantus vykti į Vokietiją. Nelegalus! Pažeidžiant ES įstatymus! Kodėl? Ūmia liga to nepaaiškinsi. Kas jai įsakė sutrypti Vokietijos ir ES įstatymus, piliečių interesus? Manau, kad tai visiems aišku.Tiktai tie, kam ji tarnauja.

Rytų Europos nacionalinės valstybės, kurių tarptautinis sionizmas dar nepajėgė paklupdyti, kurioms titulinių nacijų interesai, ne tik žydų, šį tą reiškia, dar priešinasi nekontroliuojamai migracijai. Tokia yra Višegrado valstybių grupė.

Straipsnyje „kiti žydai“ rašoma: „Paliesime tokius žydus, apie kurių buvimą niekaip nenuspėtumėte. Jie, tiesą sakant, netgi ne žydai, o tiesiog tautelės ir gentys, save laikančios žydų palikuonimis. Ir visai įtikėtina, kad daugelis jų gerokai arčiau žydų kamieno nei geroka dalis į Izraelį emigravusių mūsų (beje, ir Rusijos) „litvakų“.

Tačiau pirmiausia, iš kur aplamai kilo idėja apie „slaptus“ arba, kaip mes pavadinome, „kitus“ žydus? Rechavamo, karaliaus Šlomo įpėdinio, laikais 10-mt judėjų genčių atsiskyrė nuo Sauliaus ir Dovydo įkurtos karalystės ir įkūrė Izraelį, kurio karaliumi paskyrė Jarovamą ben-Nevatą. 720 m. pr.m.e. Izraelio karalystė žlugo ir Asirijos valdovai dešimt genčių išvaikė po įvairias Midijos sritis. Nuo tų laikų žydų tarpe ir gyvuoja legenda apie 10 genčų, klestinčių krašte, kurį iš visų pusių supa kalnai, ir laukiančių Mašiacho atėjimo, kuris gražins jas į žydų tautos glėbį. Jeruzalės Talmude (Sangedrinas, 536) rabinas Nachmanas sako: „Į tris tremtis juos išvijo: viena į kitą Sambationo upės pusę, antrą – į Dafni, kuri Antiochijoje (šiaurės Sirijoje), o trečią uždengė sunkus debesis. O kai jie grįš, grįš iš trijų tremčių“.

Manoma, kad 2015 metų migracijos banga ir yra ši „kitų žydų“ perkėlimo į ES operacija. Ji daroma tam, kad žydų kilmės tautų atstovai perkelti į europiečių apgyvendintus pasaulio regionus padėtų ten viešpataujančiai žydiškai valdžiai galutinai pavergti gojų tautas, kaip sakoma „galutinai išspręsti gojų klausimą!“

Pažvelkite į Europos Sąjungos vėliavą! Tai dvylikos žydų genčių valstybės vėliava. Tuo viskas ir pasakoma.