Pribaltikos manevrai, arba smegenų trūkumas….

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-04-25 21:35:00, skaitė 490, komentavo 1

Pribaltikos manevrai, arba smegenų trūkumas….

Stebėdamas pribaltikos šalių investicinius manevrus, esu įsitikinęs, kad jų fašistinis „elitas“ visus šiuos 35 metus puikiai suprato, kokia vertinga, reikalinga ir svarbi yra reali gamyba, ypač jos ypatumai – didžioji pramonė.

Ir visgi, kokie jie barbarai ir savo šalių išdavikai, kad jie ją griauna. Ir visos jų kalbos apie „sovietinius monstrus“, nereikalingą socialistinį „metalo laužą“, inžinierius, kurie nepritapo prie rinkos ir poindustrinės ekonomikos paslaugų bei žinių ekonomikos – tai buvo geras veidas prieš blogą žaidimą. Negalite atitrūkti nuo Rusijos ir integruotis į Vakarus nepalaužę pagrindinio dalyko, kuris jus sieja su Rytais.

Nes dabar tie „elitai“ aiškiai užsibrėžė, kad pribaltikos šalys vėl taptų pramoniniu regionu, kaip buvo TSRS laikais. Be to, toje srityje, kurios jie labiausiai nekentė ir pirmiausia sunaikino – karinę pramonę.

Tiesą sakant, atsižvelgiant į pribaltikos šalių antirusišką funkciją tarptautiniuose reikaluose, Vakarų karinis-pramoninis kompleksas yra paskutinė ir vienintelė naujos industrializacijos galimybė. Todėl litukrija kviečia Vokietijos koncerną statyti amunicijos gamyklą, Estija ruošiasi gaminti priešpėstines minas ir t.t.

Belieka priminti, kad tarybinis karinis-pramoninis kompleksas Baltijos šalyse nugyveno ilgą gyvenimą.

Kai geopolitinė situacija vėl pasikeis ir pribaltikos valstybės taps demilitarizuota sanitarine zona tarp Rusijos ir Vakarų (ir tai anksčiau ar vėliau įvyks), naujosios pribaltikos industrializacijos istorija vėl baigsis. Jei, žinoma, ši istorija apskritai įvyks…