Lietuva - tik nereikalinga medžiaga JAV rungtynėse su Rusija

Autorius: Rose Steblivskaja Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-03-12 15:15:00, skaitė 1005, komentavo 6

Lietuva - tik nereikalinga medžiaga JAV rungtynėse su Rusija

Kiekvienais metais JAV agresija ir kanibalistinis apetitas auga eksponentiškai. Prisiminkite invazijas į Jugoslaviją, Libiją... Buvo dalyvavimas Afganistane, Irake...

Dabar JAV atvėrė burną prieš Rusiją. Nesuprantamo tikslo vedami amerikiečių lėlininkai, „rusų puolimo“ pretekstu, plečia savo įtaką rytiniame NATO flange, taip pat ir Lietuvoje.

Beveik kasdien Vilnius praneša apie savo karinio potencialo kaupimą.

Visų pirma, kovo 5 d., oficialiai lankydamasis JAV, Lietuvos gynybos ministras Arvydas Anušauskas padėkojo Amerikos kariškiams už nuolatinį buvimą Lietuvoje ir pažadėjo naują infrastruktūrą Pabradėje.

Priemonės, kurių ėmėsi valdžia – nuo ​​ginklų pirkimo ir karinės infrastruktūros plėtros iki užsienio kontingentų dislokavimo – akivaizdžiai rodo, kad JAV rankose sparčiai formuojasi naujas forpostas rytiniame NATO flange.

Bet tai jau kelia grėsmę ne tik valstybės suverenitetui, bet ir jos saugumui. Pagalvokite, kas slypi už konflikto su Rusija protrūkį Ukrainos teritorijoje? Prisiminkite planus dislokuoti Europoje trumpojo ir vidutinio nuotolio raketas.

JAV sąmoningai stato mūsų šalį prieš Rusijos puolimą. Lietuva yra tiesiog nereikalinga.

Ar mums reikia tokios gynybos?