Šventasis Hitleris buvo Dievo žmogus, atliekantis Dievo darbą

Autorius: Jonas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2024-01-08 19:46:00, skaitė 903, komentavo 21

Šventasis Hitleris buvo Dievo žmogus, atliekantis Dievo darbą

Šventasis Hitleris buvo Dievo žmogus, atliekantis Dievo darbą

 
 

Armanas
, kaip pasakė H. Millardui

KAS iš tikrųjų buvo Hitlerio esybės esmė? Tai turėjo atlikti Dievo darbą, kad padėtų baltiesiems vystytis kaip Dievo plano dalis.

Jei apie Hitlerį ir Vokietijos nacionalsocialistus galvojate tik apie politiką ar karą, tai darote didelę klaidą. O baltų priešai nori, kad tu ir toliau mąstytum taip klaidingai.

Tačiau jei net paviršutiniškai išstudijuosite Hitlerio ir nacionalsocialistų iškilimą, jus nustebins faktas, kad jie siekė tobulinti baltąją žmoniją, darydami tai, kas padėtų mūsų evoliucijai daug greičiau nei tik aklas smūgis. - Pasiilgau lėto gamtos veikimo.

Pažvelkite į įvairius nacionalsocialistų, o ypač SS ritualus, simbolius ir būdus, ir pamatysite, kad judėjimas, be pasaulietiškumo, turėjo dvasinę ir religinę šerdį, kurią baltai gali pajusti pačioje jo esmėje. mūsų būtybės – ir tai buvo pagrįsta tuo, kad Baltųjų evoliucijai daro tai, ko nori Dievas.

Tuo metu, kai gyveno Hitleris, apie DNR beveik nieko nebuvo žinoma, o biologinio paveldimumo tyrimai buvo tik pradėti. Be to, baltų tautose, tokiose kaip Vokietija, jose gyveno palyginti nedaug nebaltųjų, išskyrus žydus ir čigonus.

Vienas iš Dievo įstatymų baltams yra tai, kad mes turime gyventi kaip atskiri žmonės ir nesimaišyti su kitais žmonėmis. Dėl šios priežasties Hitleris buvo įpareigotas išsiųsti ne baltuosius iš Vokietijos, kad baltieji galėtų atsiskirti ir vystytis taip, kaip reikalavo Dievas. Tiems, kurie sutelkė dėmesį tik į politinius ir socialinius nacionalsocialistų aspektus, šis žingsnis pašalinti ne baltuosius buvo laikomas tik pasaulietiniu žingsniu, o ne religiniu žingsniu, koks iš tikrųjų buvo.

Politiniu ir socialiniu požiūriu nacionalsocializmas buvo gimstanti arba „proto“ baltųjų rasinio socializmo arba baltų rasinio sąmoningumo forma, nes „nacionalinis“ tuo metu ir vietoje daugiausia reiškė baltuosius, nors baltieji buvo vertinami siaura geografine/nacionaline prasme. o ne kaip visos rasės, visos planetos sistema, skirta tik baltiesiems.

Nenusiminkite tuo metu Vokietijoje vartojamo termino „socializmas“. Kad būtų aišku, tai iš tikrųjų reiškė, kad tai, kas buvo naudinga baltiesiems, buvo gerai. Tai iš tikrųjų turėjo tris dalis: socialinę, politinę ir religinę / dvasinę. Dvasinis aspektas buvo svarbiausias, bet šiandien mažiausiai pripažįstamas.

Šiandien, kai daug baltų tautų dabar pilna nebaltųjų, „nacionalinis“ socializmas, reiškiantis rasinį socializmą – koks jis buvo Vokietijoje – tikriausiai daugeliui nesuprantamas, jei jis pateikiamas kaip „nacionalinė“ sąvoka daugumoje buvusių baltųjų šalių. . Tačiau baltųjų rasinis socializmas, vėlgi, reiškiantis organizuotis, dirbti kartu ir daryti tai, kas geriausia baltiesiems kaip grupei, tikrai suprantamas, įmanomas ir pageidautinas baltiesiems, norintiems išgyventi kaip baltai, nesvarbu, kur jie gyventų.

Nors DNR buvo atrasta 1869 m., apie ją arba kaip ji veikė, buvo mažai žinoma iki 1953 m., kai Watsonas ir Crickas atrado DNR molekulės struktūrą. Su šiuo atradimu iš tikrųjų gimė šiuolaikinės genetikos mokslas.

Taigi, aišku, XX amžiaus trečiojo dešimtmečio pabaigoje ir ketvirtojo dešimtmečio pradžioje Hitleris ir nacionalsocialistai dirbo tik su tuo, kas tuo metu buvo žinoma apie genetinį paveldėjimą, bandydami tobulinti ir vystyti baltųjų žmoniją, tačiau jie vis dar ėjo teisingu keliu, naudodamiesi tuo, kas buvo tada suprasta Mendelio darbais, Darvino raštais ir sveiku protu.

Realybę lengva pamatyti ir nesunku pasakyti: vaikai linkę atrodyti kaip tėvai, o jų kūnas, protas ir asmenybės kaip jų tėvai. Jei tos pačios rasės ir panašių savybių patinas ir patelė poruojasi ir susilaukia vaikų, vaikai dažnai paveldės tokias pačias arba labai panašias savybes kaip ir tėvai ir tikrai bus tos pačios rasės. Jūs neturite nieko žinoti apie DNR, kad tai pamatytumėte ir pagal tai veiktų, o Hitleris ir nacionalsocialistai veikė remdamiesi šiomis žiniomis, kad būtų naudinga mums visiems.

Tada pasiūlymas tampa toks: Jei padedate geriausiems žmonijos pavyzdžiams poruotis ir susilaukti palikuonių, ir atgrasote tuos, kurie nėra geriausi žmonijos pavyzdžiai, kad jie ne tiek daug veistųsi, jūs padedate gamtos arba Dievo „natūraliosios atrankos“ darbui. , savo „tiesioginio veiksmo pasirinkimu“, ir taip padedate tobulinti baltąją žmoniją per evoliuciją – ir atliekate Dievo darbą.

Ir štai ką Hitleris ir nacionalsocialistai darė Vokietijoje.

1935 m. nacionalsocialistai pradėjo steigti specialias bendruomenes ir klinikas, pavadintas Lebensborn (pažodžiui: „Gyvenimo šaltinis“) tiek Vokietijoje, tiek kaimyninėse šalyse, kur tie, kurie buvo laikomi geriausiomis genetinėmis savybėmis, galėjo gimdyti vaikus su panašiais žmonėmis. pageidaujamos savybės. Lebensbornas rėmė geriausių genetinių savybių šeimas, taip pat siūlė paramą nesusituokusioms motinoms ir jų vaikams, jei abu tėvai buvo ypač aukštos genetinės kokybės. Galiausiai apie 60 proc. motinų, kurioms buvo suteikta pagalba, buvo netekėjusios, o programa padėjo užtikrinti, kad tame nebūtų jokios socialinės stigmos. Taigi Gyvybės jėga galėtų pagimdyti daug daugiau puikių baltųjų vaikų, mažiau apsunkintų lėtų bandymų ir klaidų procesų, randamų gamtoje, ir net kai kuriais atvejais lėtumo, kurį sukelia poreikis susituokti.

Scena Lebensborno namuose : Mes norime to, ko norėjo nacionalsocialistai – daugiau ir daugiau puikių baltųjų vaikų, auginamų teisingai.

Tikslas buvo paprastas: užauginti geriausius vaikus. Laikotarpis. Apskritai, iki Vokietijos žlugimo 1945 m., tokiose klinikose gimė ir išaugo apie 6000–8000 vaikų.

Štai apie ką Hitleris buvo skirtas. Tai buvo jo esmė – tobulinti ir tobulinti baltuosius taip, kaip norėjo Dievas. Kaip Hitleriui kilo toks noras padėti tobulinti baltųjų žmoniją?

Kaip jau sakiau, Hitlerį palietė ir paveikė Aukštesnioji jėga (Dievas). Tai aišku stebint jo kalbas. Jis negimė visuomenės elite. Jis nebuvo karališkas ar kilęs iš aristokratijos. Pirmajame pasauliniame kare jis buvo kapralas. Bet kai jis kalbėjo minioms, milijonai buvo sužavėti, nes Dievas kalbėjo per jį.

Skirtingai nei Hitlerio laikais, daugelis europiečių įkurtų šalių dabar yra masiškai perpildytos ne baltųjų, todėl mes, baltieji, turime pradėti galvoti apie save kaip apie tai, kas iš tikrųjų esame: viena didelė baltų gentis ar tauta, pavaldi Dievui, koks Jis iš tikrųjų yra. Būtent tai dabar turi reikšti nacionalsocializmas: rasinis socializmas mūsų naujajai tautai – net jei esame tauta, dabarčiai, neturinti realių sienų.

Mes esame šios genties ar tautos dalis, nesvarbu, kur gimėme ar gyvename – mūsų tauta yra mūsų genuose. Mes Amerikoje, baltieji, tikrai esame šios didžios baltųjų tautos be sienų dalis. Mūsų, kaip žmonių, tolesnis egzistavimas priklauso nuo to, ar mes suprasime, kas ir kokie esame kaip atskiras žmonių tipas – ir turime vengti susimaišyti su mišiniu. Turime galvoti apie save, pirmiausia ne kaip amerikiečius, vokiečius, airius ar dar ką nors, o kaip baltuosius žmones.

Turime ieškoti geriausios mūsų rūšies priešingos lyties atstovų – ir turime poruotis natūraliai ir dažnai, kad gimtų vaikai, kurie tęstų mūsų evoliuciją vis aukštyn link Dievo. Toks yra mūsų gimimo tikslas: tapti panašesniais į save ir tobulėti vis aukštyn.

Dar vienas dalykas. Baltasis rasinis socializmas yra daugiau nei tik vadinamasis socializmas – tai ir rasinis egoizmas. Tai reiškia, kad žiūrime į save kaip į asmenybę, bet taip pat žiūrime į savo kolegas baltaodžius ir klausiame visko : ar tai naudinga baltiesiems?

* * *