Europos dienas pasitinkant: Ar ne laikas trauktis iš ES beprotnamio, kuriame lietuvių tauta miršta?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://ldiena.lt... 2016-05-07 13:53:06, skaitė 3689, komentavo 0

Europos dienas pasitinkant: Ar ne laikas trauktis iš ES beprotnamio, kuriame lietuvių tauta miršta?

Turėjome viltį, kad įstojus į ES gyvenimas gerės. Mums pasakojo, kad būsime „tiltas tarp Rytų ir Vakarų“, vežiosime prekes, maitinsime rusus, kad atvažiuos „šlubas vokietis“ ir patvarkys vietinius vagis. Neįvyko: tiltas sulaužytas, „šlubas vokietis“ neatvažiavo, absoliučiai daugumai gyvenimas nepagerėjo, o jaunimas dėl skurdo ir nedarbo išvyko  į Reichą darbams. Mainais, per prievartą, ėmė vežti mums „pabėgėlius“, žymiai žemesnio intelekto juodaodžius ir musulmonus, netinkančius inovatyviam gamybos procesui ir mokslui, bet labai tinkančius masono Kudenchove Kalergi sugalvotam baltosios europiečių rasės naikinimui.

Dar paaiškėjo, kad Briuselis yra stalininės Maskvos brolis dvynis. Toks pats diktatorius, tiktai, priedo, iškrypėlis: ir moralinis, ir lytinis. Toks antivisuomeninis idiotas, senovės graikų supratimu, į piliečius, į demokratiją kiekvieną dieną kojas besivalantis ir kiekvieną dieną vis įžūliau. Net ir mūsų senus vagis komunistus Briuselis nepakeitė kitais, o tiktai perdažė, užtepė vaivorykštės spalvų juostomis, nuo ko jie dar įžūliau ėmė vogti. Tokie, perdažyti, pasirodo, geriau jiems batus ir užpakalius laižo, labiau savo tautiečius engia. Tinkamiausi!

Apsidairykime, susimastykime, ką mes šitame Briuselio beprotnamyje veikiame, kur mūsų tauta kas dieną vis labiau nyksta? Kol kas ponas Dievas buvo mums mielaširdingas, padėdavo, jau kelis kartus atsidūrusius ant išnykimo ribos vis gelbėdavo. Kad tik jam nenusibostų mūsų gelbėti?

Gal bėkime iš ES beprotnamio, kol dar mūsų nepribaigė?!