Danai gąsdinasi: Pabėgėlių krizė baigsis pilietiniu karu Europoje

Autorius: Versijos.lt Šaltinis: http://versijos.lt/pabegeliu-k... 2016-05-03 13:07:22, skaitė 3075, komentavo 0

Danai gąsdinasi: Pabėgėlių krizė baigsis pilietiniu karu Europoje

Savo straipsnyje danų laikraštyje Jyllands-Posten profesorius Helmutas Niborgas, tarpusavio ryšių tarp hormonų ir intelekto srities specialistas, bando paaiškinti savo atlikto tyrimo rezultatus. Tyrimo esmė – „žemas vietinių gyventojų gimstamumas ir imigrantų su žemu IQ antplūdis veda į tai, kad europiečiai taps mažuma kontinente ir kad vidutinis IQ kris iki tokio lygio, kad jau galima kalbėti apie grėsmę klestėjimui, demokratijai ir civilizacijai“.

Anksčiau Niborgas tvirtino, kad migrantų su žemu IQ skaičiaus didėjimas sumažins vidutinį Vakarų visuomenės intelekto lygį, vadinasi, kris gyvenimo lygis ir didės nusikalstamumas.

Dabartinė imigracijos politika pateikia mums 2016 metais tris alternatyvas – paklusimas, repatriacija arba pilietinis karas. Jeigu Europa nepradės vykdyti atsakingos politikos šeimos, imigracijos ir integracijos srityse, manau, kad netrukus kils pilietinis karas. – rašo Niborgas.

Profesorius taip pat įspėja, kad „dešinysis ekstremizmas“ neišspręs chroniškų problemų, kurias kelia gyventojų perteklius ir žlugusi multikultūralizmo politika. Etniniai europiečiai taps mažuma savo šalyse jau 2050 metais.

Etniškai vienalytė, civilizuota ir demokratinė Europos visuomenė nueis į praeitį, jei nebus atlikta migrantų repatriacija. Daugelis Europoje skambina pavojaus varpais dėl grėsmės, kad migrantų krizė peraugs į piliečių neramumus ar netgi karą.

Praėjusią savaitę parlamento narys nuo Šveicarijos liaudies partijos Rodžeris Kopelis tvirtino, kad „Europa nutarė panaikinti pati save“ savo maniakiška sienų atvirumo politika, kurią varo tokie politikai kaip Vokietijos kanclerė.

Praėjusiais metais Šveicarijos armijos vadas Andre Blatmanas įspėjo, kad socialinių neramumų rizika Europoje stiprėja, dėl to piliečiai turi ginkluotis.