Buvęs JAV diplomatas: Vengrija yra ateitis

Autorius: Kūlgrinda.lt Šaltinis: http://kulgrinda.lt/1341/buves... 2016-04-27 09:24:40, skaitė 2944, komentavo 0

Buvęs JAV diplomatas: Vengrija yra ateitis

Buvęs JAV diplomatas: „Savižudiška“ migracijos politika privers europiečius palikti savo šalis. Numatoma, kad musulmonai užims Vakarų Europą iki 2050 m. „Infowars“ redaktoriaus Paul Watson straipsnis, paskelbtas minėtoje internetinėje svetainėje (infowars.com) š.m. balandžio 25 d.

Buvęs JAV diplomatas Adam Topolansky įspėja, kad europiečiai neišvengiamai bėgs iš savo gimtų šalių dėl “savižudiškos” migracijos politikos, kuri leido milijonams musulmonų, prieglobsčio prašytojų užtvindyti Europą per paskutinius metus.

Rašydamas straipsnį “Hungary Today” (Vengrija šiandien), Topolansky teigė, kad Europos piliečiai ieškos prieglobsčio tokiose Europos šalyse, kaip Vengrija ir Čekijos Respublika, kurios atsisakė pasiduoti migrantų antplūdžiui. Tad europiečiai patys taps migrantais savo žemėje dėl masinės musulmonų imigracijos. Autorius Topolansky dirbo JAV Valstybės departamente nuo 1984 iki 1988 m.

„Keliasdešimt tūkstančių, galbūt šimtai tūkstančių Vokietijos, Olandijos, Prancūzijos, Belgijos ir kitų Vakarų Europos šalių piliečių nutars persikelti į Vengriją per ateinančius 20-30 metų ir pastoviai ten apsigyvens dėl migracijos krizės,” rašo Topolanksy. Autorius mano, kad „atbulinė migracija“ yra lengvai numatoma tendencija, kadangi Europos piliečiai “norės ieškoti prieglobsčio nuo jų vadovų savižudiškos migracijos politikos, kokios nors saugios vietos, kur galės praleisti savo pensijinį amžių.“

Topolansky tiesiai šviesiai pareiškė, kad europiečiai ilgainiui nenorės būti „apsupti radikalių musulmonų“, kurie destabilizuoja Europos žemyną ir „keičia jo gyvenimo būdą, bei religinį ir kultūrinį pamatą.“ Autorius pranašauja, kad iki 2050 m. Rytų ir Centrinė Europa taps prieglobsčiu krikščionims ir, kad iki tų metų musulmonų migrantai bus užėmę Vakarų Europą. Nežiūrint kokia bus ateitis, vieną dalyką galima nuspėti: iki šio šimtmečio vidurio visiems europiečiams Rytų ir Centrinė Europa taps patraukliausia vieta gyventi.

Topolanskio prognozės yra tik vienas iš neseniai nuskambėjusių įžymių žmonių balsų, įspėjančių apie Europos atvirų sienų žlugdančias pasekmes Europos visuomenėms. Šio mėnesio pradžioje Danijos profesorius Helmuth Nyborg pabrėžė, kad Vakarų civilizacijai kyla “grėsmė” dėl migrantų iš Vidurio Rytų šalių ir Šiaurės Afrikos ir, kad pasekmė tikriausiai bus „pilietinis karas“. Jo nuotaikas atspindėjo Šveicarijos Liaudies Partijos (SVP) parlamento deputatas Roger Koeppel, kuris teigė, kad “Europa ruošiasi panaikinti save” dėl „megalomaniškos“ Angelos Merkel atvirų sienų politikos.

Praeitais metais Šveicarijos kariuomenės vadas Andre Blattmann įspėjo, kad Europoje didėja socialinių neramumų pavojus ir, kad piliečiai turėtų ginkluotis. Praeitų metų spalį Vokietijos vyriausieji saugumo ekspertai taip pat informavo kanclerę Angelą Merkel, kad šalies vidurinioji klasė tampa „radikali“ dėl jos atvirų sienų migrantų politikos ir, kad kyla pavojus dėl neramumų šalies viduje.

Vertė Algis Avižienis