Gyvenimo įgūdžiai mokys lietuvius būti žydų, afrikiečių ir kiniečių rabais

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.emokykla.lt/bendro... 2023-09-29 01:35:00, skaitė 371, komentavo 4

Gyvenimo įgūdžiai mokys lietuvius būti žydų, afrikiečių ir kiniečių rabais

Apie Švietimo ministerijos stumiamą gyvenimo įgūdžių programą šnekama daug. Ir ji gali būti visai gera. Išskyrus tai, kad dar padidės moksleivių apkrova dalykais, kurių anksčiau buvo išmokstama namuose.

Išskyrus tai, kad namuose vaikai neišmokdavo tolerancijos žydams, negrams ir kiniečiams. Tai, kad išmokdavo neapykantos kacapams yra be abejo gerai ir šitas įdirbis turi būti tęsiamas.

Trumpai paskanavę gyvenimo įgūdžių programą, matome štai ką:

Kultūrinė kompetencija
Mokiniai mokosi ir gyvena įvairialypėje bendruomenėje. Gebėjimas domėtis ir pažinti esančius šalia, skirtingas kultūras, suprasti, priimti kultūrinę, socialinę įvairovę, pažinti ir atliepti kultūrinį kontekstą, išmokti bendrauti su skirtingos kultūros žmogumi ir grupėmis, veikti, atsisakyti išankstinių nuostatų, išvengti etnocentrizmo, egocentrizmo ir stereotipų – sėkmingo socialinio ir emocinio ugdymo rezultatas. Ugdydami šiuos gebėjimus mokiniai mokysis, diskutuos ir veiks siekdami pažinti kitą, analizuos, kodėl svarbu pažinti ne tik save, bet ir kitus, tyrinės kultūrų panašumas ir skirtumus, mokysis išvengti išankstinių nuostatų, stereotipinio mąstymo, ugdysis nuostatą, kad skirtumai sustiprina ir praturtina bendruomenę.

O taip. Lietuvių vaikai bus mokomi gyventi žydų negrų ir kiniečių dominuojamose bendruomenėse. Api etniškai homogenišką Lietuvą reiktų pamiršti, t.y. apie Lietuvą kaip lietuvių valstybę galima pamiršti. Dabar lietuviai savo teritorijoje turės konkuruoti su visu likusiu pasauliu. Lietuviai turės finansuoti žydų negrų ir kiniečių vaikų auginimą.

Vaikai bus mokomi išvengti etnocentrizmo. Keista, nes visas pasaulis pastatytas ant etnocentrizmo. Tai yra lietuvių vaikai iš karto ugdomi sunaikinimui.

Vaikai bus mokomi išvengti stereotipų ir išankstinių nuostatų, stereotipinio mastymo. Kitaip sakant vaikai bus mokomi ignoruoti savo bendruomenės sukauptas žinias apie neigiamą bendradarbiavimo su kitomis tautomis istoriją ir turės iš naujo patys patirti visas per amžius darytas klaidas. Jie neturės įgūdžių, kuriuos visada turi Azijos tautos.

Jie yra pasmerkti pralaimėti.

Lietuviai bus ugdomi sunaikinimui.