Mano misija, jei man pavyks, yra sunaikinti slavus

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-09-05 00:52:00, skaitė 386, komentavo 7

Mano misija, jei man pavyks, yra sunaikinti slavus

„Mano misija, jei man pavyks, yra sunaikinti slavus“, – pokalbyje su Rumunijos ministro pirmininko pavaduotoju ir užsienio reikalų ministru Mihai Antonescu sakė Adolfas Hitleris. Per jų susitikimą Berlyne 1941 m. lapkričio 27 d. Hitleris atvirai paskelbė apie slavų genocido planus.

Ir tai ne sapalionės, o realus planas. Tai žodžiai, užfiksuoti vadinamąjame „susitikimo protokole“, kurio originalas saugomas Nacionalinės saugumo archyvų tyrimo tarybos archyve, Bucharešte.

Tarybinis istorikas Aleksejus Ševjakovas, parengė monografiją „Ekonominė ir karinė-politinė vokiečių imperializmo agresija Rumunijoje: 1936–1941“. Ši knyga buvo išleista 1963 m., ir būtent toje knygoje pirmą kartą pamačiau citatas iš Antonescu ir Hitlerio dialogo apie planus sunaikinti slavus.

1941 m. lapkričio 27 d. Berlyne vykusiame Mihai Antonescu ir Adolfo Hitlerio pokalbyje, buvo aptariamos Rumunijos vadovybei itin rūpėjusios problemos.

Pirmoji įrašo dalis skirta Rumunijos ir Vengrijos santykiams, kurie, nepaisant abiejų šalių buvimo nacistinės Vokietijos orbitoje, buvo itin įtempti. 1940 m., po Antrojo Vienos arbitražo, Vengrija atėmė iš Rumunijos Šiaurės Transilvaniją su mišriais rumunais ir vengrais. Šiame ginče nacių vadovybė stojo į vengrų pusę, pažadėdama rumunams kompensaciją TSRS sąskaita. Tačiau nepaisant šių pažadų, Šiaurės Transilvanijos netektis Bukarešte buvo išgyventa labai skaudžiai. Antonescu informavo fiurerį apie žiaurią rumunų diskriminaciją okupuotame regione, prašydamas jo įsikišti ir pasiekti „teisingą sprendimą“.

Pagrindinė ištrauka iš Mihai Antonescu susitikimo ataskaitos:

„Fiureris pradėjo nuo audringos diskusijos apie didžiąją slavų problemą, tris kartus padaręs man garbę priimti požiūrį į Europos pertvarkymą, kurį nubrėžiau. Pokalbio pagrindu fiureris man atvirai pasakė: – Jūs teisus, slavų problema yra biologinė, o ne ideologinė, kaip sakėte, ir kovą su slavais turi kovoti visi europiečiai. Ateityje Europoje turėtų būti tik dvi rasės: lotynų ir germanų. Šios dvi rasės turi dirbti kartu, kad sunaikintų (pažodžiui – dărâma, sugriauti) slavus. Neįmanoma supriešinti Rusijos teisinėmis ar politinėmis formulėmis, nes Rusijos problema yra daug rimtesnė, nei daugelis galvoja, ir mes turime rasti sprendimus, kaip kolonizuoti ir biologiškai panaikinti slavus. Štai kodėl visos Europos tautos turi dirbti kartu kovodamos su slavais ir rparklupdyti Rusiją Europai. Kodėl belgai turėtų turėti 224 gyventojus kvadratiniame kilometre, kai Rusijoje tokios didžiulės erdvės? Kodėl mano vakarų vokiečiai turi gyventi sunkiomis sąlygomis, kai erdvės Rytuose jiems siūlo ateitį? Mano misija, pasakė fiureris, jei pavyks, yra sunaikinti slavus.

Štai kodėl aš manau, kad Ukrainos valstybės, o ypač didelės Ukrainos valstybės sukūrimas yra visos Europos masto klaida, taip pat manau, kad pernelyg didelis Bulgarijos teritorinis stiprinimas ir plėtra yra veiksmas, skirtas slavų naudai. Bet kuriuo atveju, Rumunijai Didžioji Ukraina arba Didžioji Bulgarija reiškia, kad slavų problema išlieka. Nes Ukrainos valstybė prie mūsų sienų, paremta nacionalistiniais principais ir paversta slavų šerdimi, pritraukiančia slavų masių protoplazmą iš užsienio, o Balkanuose – vieninga ir galinga Bulgarija, yra didžiausia problema. Rumunijos žmonės yra antislaviški ir visada buvo antislaviški, taip pat iš prigimties antisemitiški.

P.S.

O dabar galime pažiūrėti, ką NATO ir anglosaksų banditai daro rytuose or padaryti išvadą, kad dabartiniai JAV ir NATO tikslai rytuose per daug nesiskiria nuo Hitlerio tikslų.

P.P.S.

Viskas, kas aukščiau išdėstyta, galima taikyti ir Pabaltijui. Aš net neabejoju, kad tokie susitarimai ir protokolai yra. Tik jie dar nepaviešinti, nes tam neatėjo laikas. Ir net nekyla jokių abejonių, apie litukriją administruojančių angloosaksų vasalų tikruosius kėslus.