Polas Kreigas Robertsas apie įvykius Paryžiuje: „Panašu, kad tai dar viena klastotė“

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/paul-craig-... 2015-11-18 10:40:51, skaitė 2725, komentavo 0

Polas Kreigas Robertsas apie įvykius Paryžiuje: „Panašu, kad tai dar viena klastotė“

Mes turime reikalą su tuo, kas labiausiai tikėtina: kad teroristiniai aktai Paryžiuje – tai dar viena monumentali klastotė. Lygiai taip, kaip, neva, keli sauditai su lenktiniais peiliais pergudravo visas amerikiečių saugumo tarnybas, taip ir IVIL įsigudrino įsigyti neįgyjamus ginklus ir apgudrauti prancūzų žvalgybą ir suorganizuoti teroristinius aktus Paryžiuje.

Kam IVIL to reikėjo? Atkeršyti Prancūzijai už jos menką vaidmenį Vašingtononui prievartaujant Artimuosius Rytus? Kodėl gi tuomet ne keršyti tiesiogiai JAV? Ar IVIL tikslas buvo sustabdyti pabėgėlių srautą į Europą, uždarant sienas? Ar iš tikrųjų IVIL nori matyti visus savo priešininkus Sirijoje ir Irake vietoj to, kad juos išstumti į Europą? Kam reikia nužudyti arba kontroliuoti milijonus žmonių, kad užkirsti kelią pabėgėliams?

Nelaukite jokių paaiškinimų ar atsakymų iš MIP apie istoriją, kuri jau monumentaliai įamžinta.

Pavojus Vakarų politikai kyla ne iš IVIL. Pavojus kyla iš įgyjančių jėgą partijų, pasisakančių prieš Europos Sąjungą: Pegida Vokietijoje, Nepriklausomybės partija Anglijoje, Nacionalinis frontas Prancūzijoje. Paskutinė apklausa parodo, kadMarin le Pen yra lyderė, kaip labiausiai tikėtina Prancūzijos prezidentė.

Kažką reikėjo daryti su pabėgėlių ordomis, kurie gelbėjasi nuo Vašingtono (ir pastūmusio šias ordas į Europą)  karų. Kitaip oficialios politinės partijos pralaimėtų partijoms, kurios prieš idėją, kad Europa būtų Vašingtono vasalu.

ES pabėgėlių, imigrantų taisyklės, priėmimas milijono pabėgėlių Vokietijoje, esant intensyviai kritikai iš tų Rytų Europos vyriausybių, kurios nori įrengti tvoras ir atsitverti nuo pabėgėlių, daro sienų uždarymą neįmanomu.

Su teroristiniais aktais Paryžiuje, kas yra neįmanoma – tapo įmanomu. Ir Prancūzijos Prezidentas nedelsiant paskelbė sienų uždarymą. Sienų uždarymas išplis toliau. Pagrindinis argumentas, ant kurio kyla disidentinės politinės partijos, bus išsklaidytas. Europa bus išgelbėta ir Europos kaip Vašingtono vasalo statusas bus irgi išgelbėtas.

Nepriklausomai nuo to, ar buvo Paryžiaus ataka suplanuota po apgaulės vėliava, kad pasiekti minėtus tikslus ar ne, bet šitie rezultatai tapo atakos pasekme.

Nejaugi IVIL tokia kvaila, kad neapskaičiuotų šių pasekmių? Jeigu IVIL tokia kvaila, tai kaip ji galėjo apgauti prancūzų žvalgybą? Ir ar galėtų tuomet prancūzų žvalgyba ką nors žvalgyti?

Gali Vakariečiai užkibti ant monumentalios „anties“ be jokių tyrimų? Vakaruose faktai sukuriami, įmetant vyriausybines klastotes. Tyrimui nenumatyta proceso dalies rolė. JAV, kur 90 procentų MIP padalintos tarp šešių mega-korporacijų, nieko kito ir netenka laukti.

Šaltinis http://3rm.info/publications/60307-pochemu-rossiyskie-smi-slepo-kopiruyut-oficialnuyu-versiyu-zapada-o-teraktah-v-parizhe-mnenie-pol-kreyga-robertsa.html

Straipsnio fragmentą vertė Petras Gulbinskas

Šauksmas