Liberalas – kanibalas

Autorius: Vincas Šaltinis: https://www.youtube.com/watch?... 2015-11-16 01:21:32, skaitė 5453, komentavo 0

Liberalas – kanibalas

Pasirodo liberalas ne tik debilas, bet ir laukinis čiabuvis kanibalas (Kanibalizmas – reiškinys, kai vienos rūšies atstovai valgo vieni kitus. Dažniausiai kanibalizmas reiškia žmones valgančius kitus žmones (kartais dar vadinama žmogėdrystė) iš Čiumba-jumba genies kaškur džiunglėse, taip teigia dėdė Vasia Joškavičius (žr. video apačioje). Dėdė Vasia, iš visko sprendžiant kažkada iš plačiosios Rusijos grįžęs į savo „istorinę tėvynę“. Dėdė Vasia jau metuose, dirba apsauginiu kažkokiame objekte, žemos pareigos ir socialinis statusas, bet sprendžiant pagal jo suvokimą jis gerokai protingesnis už savo liberalųjį pašnekovą, visgi gyvenimiška patirtis ir laug laisvo laiko apmąstymams besėdint sargo būdelėje turi savų privalumų. Jis kišenėj žodžio neieško ir rėžia tiesiai ką galvoja apie šabloniškai mąstančius liberalių pažiūrų individus – „KO JŪS LAUKINIAI ČIA ATSIBELDĖTE, SĖDĖKITE SAU DŽIUNGLĖSE ĖSKITE BANANUS IR NETRUKDYKITE NORMALIEMS ŽMONĖMS GYVENTI“.

Džiunglės čia žinoma tai metafora, kanibalai šiais laikas gali būti net labai "civilizuoti" nepamirškime, kad kanibalizmas praktikuojamas kai kuriose liberaliose, Vakarų Europos šalyse, yra net susikūrusios kanibalizmą propaguojančios interneto bendruomenės, kur koks nors mazochistas gali rasti sau kanibalą, kuris jį suėstu, arba antai puikus straipsnis "Kaip mus rengia kanibalizmui" iš versijos.lt. Galima būtų paklausti, o kodėl policija jų negaudo, atsakymas paprastas - tipo kalbėti galima apie bet ką, bet kol nėra įrodymų tai atseit nieko ir neįvyko... bet juk pirma būna mintis, paskui žodis, dar vėliau jau ir veiksmas. Ką jau besakyti apie nuostabų filmą "Avinėlių tylėjimas" apie šaunujį žmogaėdį Hanibalą, berods per teliką su pasididžisvimu minėjo, atseit filmas grįstas tikrais įvykiais ir Hanibalas atseit lietuvių kilmės. O ar tai kartais ne propoganda, ar čia jau skaitosi mianas? Garantuoju kad jautresnės psichikos žmonėms tas maniakiškas filmas paliko savo pėdsaką.

Bet grįžkime prie temos.

Žinoma pilnai gali būti kad Vasia šitą savo šou surežisavo, tačiau čia nepanašu į vaidyba, per daug spontaniškai viskas vyksta. Gali būti, kad kažkas vairuotojui rekomendavo užkabinti ruseli apsauginį – bus smagaus reginio. Tai ir užkabino, o anas išdėjo jam viska „na jazyke meždunarodnogo obščenija - gausu Turkiškos kilmės žodžių“. O gal liberastas su Vasia jau seniai pažįstami ir tai vienas iš jų „pasisveikinimų“.

Skiriama visiems liberalams: